Familie spiser aftensmad

Bliv +Kunde

Så giver vi gode rabatter og fordele

Saml dine forsikringer og få masser af fordele

Vores fornemste opgave er at skabe tilfredse kunder. Det har givet os mange loyale og trofaste kunder, og det sætter vi stor pris på. Derfor belønner vi dig, når du samler dine private forsikringer hos os. Vi kalder det for +Kunde.

100% kundeejet

Vi sender ikke dine penge videre til store aktionærer. Det vigtigste for os er dig som er kunde hos os.

Gode rabatter

Samler du dine forsikringer hos os, opnår du rabatter som kunder med enkeltstående forsikringer ikke får.

Ekstra dækninger

Som +Kunde får du ikke kun rabat. Du får også ekstra dækninger der passer til dine behov.

Fordele for +Kunder

For at blive +Kunde skal du samle flere af dine forsikringer hos os. Det kan for eksempel være din villa-, indbo-, ulykke-, og bilforsikring. Jo flere forsikringer, jo større rabat. Og ikke nok med  det. Som +Kunde giver vi dig også en række gratis udvidelser på dine forsikringer.

  • Gratis teknikforsikring
  • Underforsikringsgaranti
  • Gratis ID-sikring
  • Sikring af samlever/ægtefælle på plejehjem.*
  • Ulykkesforsikring på børn under tre år er gratis inkluderet
  • Guld- og sølvforsikring til en værdi på op til 250.000 kr.*

*Gælder kun Senior+ kunder

Vores +Pakker

Dine behov for forsikring ændrer sig i undervejs i livet. Vores familieforhold ændrer sig, og vores ønsker til forsikringer ændrer sig også i takt med, at vi bliver ældre. Derfor tilbyder vi tre forskellige +Pakker, hvis indhold og fordele er tilpasset ung, familie og senior.

Ungdomsforsikring

Vi ved godt du har travlt med alt muligt andet. Lige nu synes du ikke at forsikring er det vigtigste i verden. Derfor har vi tænkt det igennem for dig og samlet det de vigtigste forsikringer i pakke. Det er nemt og billigt.

Ung mand spiller Basketball

Familie+

Hos Thisted Forsikring har vi samlet en Familie+ pakke specielt til dig, der er mellem 27 og 56 år. Der er fokus på familien, men pakken er også god til dig der er single og ønsker at få fordele ved at samle dine forsikringer. Familie+ pakken opbygges individuelt efter en gennemgang af jeres behov.

Mor og søn laver lektier

Senior+

Denne pakke er skræddersyet til dig, der er fyldt 57. Vi synes nemlig at du har fortjent en sikker og tryg hverdag. I løbet af dit liv har du måske samlet møbler, smykker og arvestykker som har stor betydning for dig. Vi har sammensat en pakke der passer til dine behov, både på indbo, ansvar og ulykke.

Ældre kvinde læser i bog på terrassen