Lønmedarbejder søges til deltidsstilling

Vi søger en talstærk og selvstændig lønmedarbejder til deltidsstilling

Har du erfaring med lønadministration? Motiveres du af en afvekslende hverdag med forskellige typer af arbejdsopgaver? Kan du løse daglige opgaver og udfordringer i fællesskab?

Så har vi jobbet til dig!

Vi søger en deltidsansat lønmedarbejder til vores HR-afdeling med tiltrædelse d. 1. maj 2021.

Du vil blive tilknyttet vores hovedkontor i Thisted og have en arbejdsuge på 15-18 timer. Dine ansvarsområder vil være at hjælpe med at administrere løn for selskabets godt 100 medarbejdere. Dertil vil du komme til at indberette ferie og fravær, arbejde med statistikker, beregne lønsumsafgift, ansøge om refusion, løbende rapportere til ledere og hjælpe med forskellige ad hoc-opgaver inden for HR-administration.

Du vil få et tæt samarbejde med vores HR-konsulent og bliver en del af vores HR- og Kommunikationsafdeling. I alt er vi seks medarbejdere med forskellige ansvarsområder og uddannelsesbaggrund. Det giver et godt og inspirerende tværfagligt samarbejde.

Du er et godt match for os hvis du har:
  • Relevant kontoruddannelse og solid erfaring med lønadministration
  • Kendskab til overenskomster
  • Erfaring med Excel og Lessor løn
Derudover forestiller vi os at du er
  • Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
  • Effektiv og systematisk i både din opgaveløsning og opfølgning
  • Fokuseret på deadlines og gerne på forkant med opgaverne
  • Selvstændig og trives i en afvekslende hverdag hvor du løser udfordringerne konstruktivt

Thisted Forsikring som arbejdsplads består af en uformel kultur hvor vi alle er tæt på beslutningerne. Vi ønsker at skabe rammerne for at ansatte har mulighed for at udvikle sig fagligt samt personligt, og vi arbejder hver dag på at skabe høj trivsel blandt vores medarbejdere med fokus på det gode samarbejde.

Som arbejdsplads tilbyder vi dig en livlig hverdag med gode kolleger, en masse holdånd, og rammerne til at du kan udvikle dig personlig og fagligt. Dertil vil du få mulighed for selv at være med til at planlægge dine timer så det både passer dig og os. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pension.

Hvis ovenstående matcher dig, så tøv ikke med at søge jobbet.

Sådan ansøger du:

Vi har gjort det let for dig.

Du skal søge stillingen gennem en virtuel spørgeramme. Det betyder at du søger stillingen ved at svare på en række spørgsmål i stedet for at skrive en traditionel ansøgning, men du må gerne vedhæfte dit CV. Du ansøger ved at trykke på dette link:

https://www.speedrecruiters.com/new-job-run/da/jobs/1935/start

Det tager cirka 15 minutter, og du finder hurtigt ud af om du er et godt match til denne spændende stilling.

Hvis du er interesseret i yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Thisted Forsikrings HR-konsulent Karina Drejer Møller på telefon 3147 4669. Seneste ansøgningsfrist er den 15. marts 2021, og vi holder løbende samtaler.

Karina Drejer Møller
Karina Drejer Møller
HR-konsulent