Kundeservicemedarbejder

Kundekonsulent med salgstalent

Har du salgstalent og motiveres du af at skabe topresultater?

Så kan det være dig vi leder efter

3 gode grunde til at du skal blive kundekonsulent hos os

  1. Du kan lide at sælge kvalitet og have et stærkt brand bag dig
  2. Med dit store drive og værdiset vil du gøre en forskel for vores nye og eksisterende kunder og opretholde langvarige kundeforhold med fokus på ordentlighed og tæt kontakt
  3. Hvis du ikke allerede er uddannet i forsikringsbranchen kan du hos os få uddannelse og papir på dine kompetencer

 

Vi søger 3 initiativrige salgstalenter, der trives i et stærkt salgs- og rådgivningsmiljø, hvor højt tempo, humør og gode kundeoplevelser går hånd i hånd. Geografisk søger vi nye kolleger til vores kundeserviceafdeling på hovedkontoret i Thisted og i Herning. Der er tiltrædelse d. 1. december 2020. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af salg, service og rådgivning til eksisterende og nye kunder samt opsøgende salgsopgaver som f.eks. mødebookning.

Du bliver en del af vores kundeserviceteam som består af dygtige og engagerede medarbejdere der alle arbejder efter strategien ”kunden i fokus”. Dertil arbejder vi i kundeservice med at det vi leverer, skal være i orden, og vi skal altid være imødekommende. Det er faktisk også en del af vores værdigrundlag.

 

Du er et godt match for os, hvis du er

  • Du er resultatorienteret og arbejder målrettet for at skabe gode resultater
  • Du er udadvendt, struktureret og tager ansvar for egne arbejdsopgaver
  • Du er tillidsskabende og forstår hvad god kundebetjening betyder for kunden
  • Du er initiativrig og igangsættende
  • Du er positiv, forandringsparat og klar til at være en medspiller i en virksomhed i konstant forandring

 

Thisted Forsikring er en kundeejet virksomhed og dertil har vi stort fokus på at vi er tæt på vores kunder. Vi sætter en ære i at forstå vores kunders hverdag, behov og levere en service og rådgivning, som de trygt kan træffe beslutninger ud fra. Vi ønsker at være et selskab der gør en forskel for vores kunder.

 

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig at blive en del af en velkonsolideret virksomhed i god vækst. Vi har i høj grad fokus på at være i udvikling og gerne med udgangspunkt i samarbejde. Det er vigtige værdier for os, og derfor er de også den sidste halvdel af vores værdigrundlag.

Her i Thisted Forsikring vil vi gerne at du som medarbejder har de rigtige forudsætninger for at udvikle dine faglige og sociale kompetencer. Du får blandt andet muligheden for at uddanne dig på Forsikringsakademiet og viser salgsvejen at være rigtig for dig, er du måske vores kommende assurandør.

Du vil arbejde i en fast tidsramme, hvor du får muligheden for selv at være med til at planlægge vagter, og vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pension.

Hvis ovenstående matcher dig så tøv ikke med at søge jobbet. Hvordan du gør det kan du læse herunder.

 

Sådan ansøger du

Vi har gjort det let for dig.

Du skal søge stillingen gennem en virtuel spørgeramme. Det betyder at du søger stillingen ved at svare på en række spørgsmål i stedet for at skrive en traditionel ansøgning, men du må gerne vedhæfte dit CV. Du ansøger ved at trykke dette link:

https://www.speedrecruiters.com/job-run/jobs/1756/start 

Det tager cirka 15 minutter, og du finder hurtigt ud af om du er et godt match til denne spændende stilling.

Hvis du er interesseret i yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Thisted Forsikrings Kundeservicechef Elvina Mujkanovic på 6114 3741. Seneste ansøgningsfrist er den 23. oktober 2020, og vi holder løbende samtaler.