en mand står ved en reol

Mød Bo

Det vigtigste er at vi flytter os, og det kan salg

Det vigtigste er at vi flytter os, og det kan salg

Bo er ansat som salgschef. Til daglig leder og understøtter han 21 assurandører i deres salgsarbejde. Det gør han bl.a. ved at coache dem til at blive bedre.

Jeg har altid brændt for salg

Bo startede sin karriere som assurandør i et andet forsikringsselskab. Han har sidenhen valgt at gå ledelsesvejen, men stadig inden for salg som er hans helt store interesse:

Det med at inspirere og flytte mennesker, det betyder noget. Vi kan alle blive bedre ved at revurderer indsatser og tilgangen til opgaverne, og det er fascinerende for mig. Det er her jeg ser min rolle. Jeg skal hjælpe mine assurandører med at skrue på de rigtige ting. En assurandør i Thisted Forsikring skal sætte sig i kundens sted, have stor personlig empati og lytte til kunden.

Et godt salg ved Thisted Forsikring beskriver Bo således:

Det gode salg skal stille kunden bedre end i udgangspunktet. Det skal flytte noget, og det skal give mening.

 

Alt kan lade sig gøre, hvis det giver mening

Særligt mening er et ord Bo anvender til at beskrive sit arbejde i Thisted Forsikring. Betydningen bag ‘mening’ forklarer han sådan:

Vi sidder og kigger på hver enkelt kunde og spørger os selv – giver det mening? På den måde vejer det menneskesyn vi ser på kunden med tungt.

At kunderne bliver set på som individer, beskriver Bo som noget helt særligt:

Det er simpelthen vores kultur at vi ikke sælger for at sælge. Det er ret særligt, og fantastisk at være et sted hvor det er sådan, synes jeg. 

 

Ikke langt fra top til bund

Bo har været ansat i Thisted Forsikring siden marts 2020. Han fortæller at der er nogle områder hvor vi som selskab adskiller os fra det forsikringsselskab han var ved før:

Det er et mindre forsikringsselskab, hvor hierarkiet er meget fladt. Vi er meget agile, men samtidig også meget traditionelle.

Fordelen ved at være i denne type virksomheder forklarer Bo således:

Som medarbejder her får man chancen for at prøve nye ting af, men igen skal det give mening. Vi hører på hinandens meninger og forslag til nye tiltag, og ud fra disse træffer vi en saglig beslutning ud fra, hvad der giver mening. På den måde er det vores alles meninger, der præger beslutningerne.