Mors Thy Håndbold årets spiller

Hvem skal være årets spiller i Mors-Thy Håndbold?

De er jo noget særligt, drengene på banen. De giver alt for holdet, hver gang. Så det er ikke uden grund at Mors-Thy Håndbold bliver stærkt bakket op af fans som følger de blå i tykt og tyndt.

Som hovedsponsor vil vi gerne være med til at fremhæve håndboldtalenterne på hele Danmarks Rygrads håndboldhold Mors-Thy Håndbold. Derfor giver vi jer nu mulighed for at kåre årets spiller.

Nu er det nu! Giv jeres stemme til den vildeste, stærkeste, hurtigste, vigtigste spiller – efter jeres mening.

Vær med! Stem her! Og husk at støtte lokalt – det gør vi.

Afstemningen slutter den 20. juni kl. 21.00, så I kan lige nå at få Final4 med ind i jeres overvejelser. Herefter offentliggøres årets spiller, og vinderen få sig en overraskelse fra Thisted Forsikring.

Her kan du stemme på din favorit

Finalist

Søren Willette Pedersen

Mors-Thy Håndbolds rutinerede målmand med den vilde udstråling og evnen til at lukke helt ned i nogle kampe. Søren P. er i gang med sin sidste sæson i Mors-Thy Håndbold - I hvert fald i denne omgang.

Finalist

Allan Toft Hansen

”Show, don’t tell” kunne være en beskrivelse af Allan Toft. En mand af få ord, men en kriger når han går på håndboldbanen. Allan tjekker ud efter otte sæsoner i Mors-Thy Håndbold - næste destination: Skanderborg-Århus

Finalist

Kasper Lindgren

Forsvarsklippe og to-meter-mand. Kasper Lindgren styrer Mors-Thy Håndbolds midterforsvar med hård hånd, og der bliver delt prygl ud, når han sammen med Allan Toft, Emil Bergholt og Mads Hoxer tager fat.

Finalist

Bjarke Christensen

Bjarke laver mål på samlebånd - 134 stk. er det blevet til i HTH Herreligaen. Det rækker til en 4. plads på den samlede topscorerliste, og i efteråret blev Bjarke kåret til ligaens bedste venstrefløj.

Finalist

Mads Hoxer Hangaard

Det går kun én vej for Hoxer, og det er fremad! Det blot 20-årige stortalent var blandt landstræner Nikolaj Jacobsens udvalgte, da Danmark spillede EM-kvalifikationskampe i april, og i Mors-Thy Håndbold har den alsidige Hoxer en stor rolle på højre back.

Finalist

Sander Andreassen Øverjordet

Playmaker med stort P og med godt overblik, finurlige afslutninger og fantastiske afleveringer til holdkammeraterne. Sander spiller på det norske A-landshold med hvem, han var til VM i januar.

Finalist

Jonas Gade

Gade eller Kejser G. er vokset med opgaven i sin tid i Mors-Thy Håndbold. Gade dækker en solid forsvars-to’er og har et skønt gennembrud på udvendig side af backen. Det er med stolthed, at vi sender Gade videre til TTH Holstebro efter denne sæson.

Finalist

Frederik Tilsted

Tilsted er en fænomenal spilstyrer. Han kan lidt af det hele, gør ofte det uventede - og er ekstremt dygtig til at sætte sine holdkammerater i gode situationer. Tilsted er ”en af vores egne”, som efter 10 år på Mors takker af efter denne sæson og fortsætter karrieren i TTH Holstebro.

Finalist

Lasse Pedersen

Venstrehåndet, lynhurtig og skarp både angrebs- og forsvarsmæssigt og på kontradelen. Lasse P. har ind imellem vist prøver på sin kunnen fra højre back også - og her er han også god.

Finalist

Jens Dolberg

Jens Dolberg har været gennem en enorm udvikling i Mors-Thy Håndbold, og skarpskytten har taget imod og klaret udfordringer på uvante pladser med bravur. Efter denne sæson rejser Dolberg ud på nye eventyr i Norge.

Finalist

Rasmus Henriksen

Det er ikke blevet til så mange spilleminutter i denne sæson, men når chancen har budt sig, har Rasmus Henriksen taget den. Den unge målmand stod bl.a. en god kamp mod lokalrivalerne fra Lemvig-Thyborøn Håndbold i Kvalifikationsspillet.

Finalist

Erik Toft

Mors-Thy Håndbolds hardhitter nr. 1.  Der er ingen målmænd i HTH Herreligaen, som ikke kender Erik Tofts berygtede højre arm. Eriks gode præstationer på banen har ført til udtagelse til det norske A-landshold.

Finalist

Emil Bergholt

Mors-Thy Håndbolds sympatiske kaptajn, som altid går forrest, og som er garant for arbejdsomhed og vildskab. Dele af Emil Bergholts sæson blev spoleret af en skade, men heldigvis er han tilbage og klar til Final4, som bliver de sidste kampe i Mors-Thy Håndbold for Emil, inden Skjern Håndbold venter.

Finalist

Tim Sørensen

Hurtig, forudseende og brølstærk, det er Tim! Tim blev en del af Mors-Thy Håndbold efter udenlands-eventyr i Sverige og Tyskland. Vi har fornøjelsen af Tim de kommende to sæsoner, hvor han også er elev hos vores hovedsponsor, Thisted Forsikring.

Finalist

Jacob Hessellund

Siger man Jacob Hessellund, siger man også et virkelig godt håndboldhoved - det sidder der nemlig på skuldrene af den alsidige fløjspiller. Til trods for en sæson med begrænset spilletid, stiller Hess høje krav til sig selv og sine holdkammerater og er altid garant for 100 % fight.

Finalist

Marcus Midtgaard

Marcus Midtgaard spillede sine første ligaminutter i sidste sæson, og i denne er det blevet til mange flere for den unge, talentfulde venstreback. Vi glæder os til at se Midtgaard i den kommende sæson på Bette Balkan.

Finalist

Rasmus Bech

Rasmus Bech kom til Mors-Thy Håndbold forud for denne sæson, og den stærke målmand har imponeret alt og alle i den danske liga, hvor han med stabilt spil over hele sæsonen spillede sig på Årets Hold i HTH Herreligaens grundspil.

Vi støtter lokalt. Vil du være med?

Vidste du, at vi støtter lokalområdet med over 3 millioner kroner hvert år? Det kan vi kun gøre fordi kunderne bakker op om os.

Vil du også gøre en forskel? Få seriøs og grundig rådgivning og et godt tilbud på dine forsikringer.