22. november 2022

Thisted Forsikring henter ledere i egne rækker

Thisted Forsikring er i fuld udvikling. For at sikre fortsat positive takter, har selskabet gennemført ændringer i organisationsstrukturen.

Forretningsledelsen i Thisted Forsikring har taget en helikoptertur. Her er der blevet kigget på hvor selskabet er nu, og hvilken retningen det skal have gennem de næste år.

I den forbindelse er det besluttet at omstrukturere selskabet. Det sker som et led i at fremtidssikre selskabet, så de næste generationer fortsat kan drive forsikringsvirksomhed i Nord-, Midt- og Vestjylland.

Den største ændring sker i salgsafdelingen, der længe har haft to ben at stå på i form af salg og kundeservice.

Fokus på privat og erhverv

Som et led i fremtidssikringen af Thisted Forsikring vil der fortsat være fokus på salg af forsikringer til private, men samtidig vil der løbende blive større fokus på forsikring af erhverv.

Derfor er salg nu delt op i to afdelinger: salg, privat og salg, erhverv.

”Vi har i mange år fokuseret på salg af forsikringer til private, samt mindre og mellemstore erhverv. Nu er tiden moden til at vi skal fokusere yderligere på forsikring af erhverv. Vi mener det er den vej, vi skal tage selskabet, så vi kan fortsætte udviklingen af selskabet i fremtiden,” siger Dennis René Petersen, administrerende direktør i Thisted Forsikring.

Ændringerne i organisationsstrukturen betyder at Thisted Forsikrings salgsafdeling nu har tre ben: Kundeservice, salg, privat og salg, erhverv.

Lokale kræfter leder virksomheden

I Thisted Forsikring kan vi selv uddanne fremtidens ledere, og derfor har vi også været i stand til at finde disse i egne rækker. Det er gode, lokale kræfter, der skal være med til at sikre selskabets fremtid i Nord-, Midt- og Vestjylland.

Bo Østergaard Thomsen tiltrådte stillingen som salgschef i Thisted Forsikring i marts 2020. Efter 2 år som salgschef for assurandørerne i Thisted Forsikring, er Bo blevet salgschef, privat, hvor han sammen med sit team af 13 assurandører har en fokuseret tilgang til forsikring af private.

Michael Kyndi er tiltrådt stillingen som salgschef, erhverv per 1. november. Han vil med sit team på 8 assurandører fokusere på forsikring af erhverv, og vil stadig have enkelte forsikringskunder selv. Michael har arbejdet med forsikring af erhverv siden han startede som elev i Thisted Forsikring i 2004.

Rasmus Broholm Madsen er tiltrådt som marketing- og kommunikationschef med virkning fra den 15. november. Han kom til Thisted Forsikring for nøjagtig et år siden og har indtil nu arbejdet fokuseret med rammerne for Thisted Forsikrings sponsorater. Før dette var Rasmus gennem ni år en del af marketing- og salgsorganisationen hos it-virksomheden netIP.

”Det er en fornøjelse at kunne finde de rette ledere blandt ansatte, der allerede har deres daglige gang i virksomheden og derfor kender kulturen indgående,” udtaler administrerende direktør i Thisted Forsikring, Dennis René Petersen.

Kontakt

Administrerede direktør, Dennis René Petersen, 23 25 05 05 / drp@thistedforsikring.dk

Marketing- og kommunikationschef, Rasmus Broholm Madsen, 22 22 22 65 / rbm@thistedforsikring.dk

Bliv ringet op
Skriv til os