Mors-Thy Håndbold

Hovedsponsor
Hovedsponsor

Mors-Thy Håndbold

Som hovedsponsor for Mors-Thy Håndbold, er Thisted Forsikring med til at bakke op og sikre elitesporten i lokalsamfundet på Mors og i Thy.

Vi mener elitesporten er et vigtigt element for egnens fortsatte udvikling og evne til at tiltrække nye beboer. Om man er til håndbold eller ej, så er Mors-Thy Håndbold et fantastisk fyrtårn for området som er med til at sætte Mors og Thy på landkortet.

Hos Thisted Forsikring tænker, handler og agerer vi lokalt så vidt det er muligt, det ligger i vores DNA, og derfor er det naturligt for os at bruge en stor del af de penge vi tjener i vores lokalområde- heriblandt vores hovedsponsorat af Mors-Thy Håndbold.

Du kan læse mere om Mors-Thy Håndbold på www.morsthy.dk

Klubben

Mors-Thy Håndbold er grundlagt i 2007 som et elite-samarbejde mellem HF Mors hvor Thisted Forsikring også er hovedsponsor og Thisted IK.

Mors-Thy Håndbold har hjemmebaner i Sparekassen Thy Arena | Mors i Nykøbing Mors og i Thy Hallerne i Thisted, hvor 1.000-1.500 tilskuere overværer deres kampe.

Formålet med samarbejdet er at drive tophåndbold samt at være Nordvestjyllands sportslige fyrtårn – den eneste større holdidræt på absolut højeste niveau på egnen.

En af målsætningerne er, at spillermaterialet delvist skal komme fra egne rækker – det sker via et målrettet og tæt samarbejde mellem Mors-Thy Håndbold og de to moderklubber, som hvert år bidrager med dygtige unge spillere til både liga- og talenttruppen i Mors-Thy Håndbold.

Mors-Thy Håndbold har en aktiv Erhvervsklub med omkring 175 medlemmer. Erhvervsklubben er en selvstændig forening, og der er et tæt samarbejde om at optimere oplevelsen for den medlemmer før, under og efter kampene.

Mors-Thy Håndbold er også op imod 75 frivillige, som knokler for at få alle kampe afviklet på allerbedste vis.

Kan din klub eller forening bruge økonomisk støtte?

Hos Thisted Forsikring vil vi gerne være med til støtte op om de sportsklubber og foreninger der gør Danmarks Rygrad til et aktivt område med muligheder for både børn, unge og ældre at holde sig aktive og leve et sundt og socialt liv.

ThistedQ

Få et lokalt tilbud...

Elvina Mujkanovic
Gruppeleder for Kundeservice
Ring til os på 96 19 45 00