Vi er på udkig efter finanselever og trainees som ønsker at kickstarte en karriere i finanssektoren. Klik her for at læse mere.
en fodbold på en græsplæne

Skive IK

Topsponsor

Topsponsor

Skive IK

Vi støtter breddeidrætten i Skive IK

Som topsponsor for Skive IK og breddefodbolden er Thisted Forsikring med til at støtte sporten i Skive og Salling-området. På den måde er vi med til at styrke samarbejdet for egnen.

Klubben er med til at styrke deres trænere gennem samarbejde, træning og inspiration. Skive IK går forrest, når det handler om udvikling. De forsøger at give alle spillere, uanset niveau, mulighed for at optimere deres talent. De skaber et lærende fodboldmiljø, som er præget af glæde og motivation. Det vil vi gerne støtte op om, da Skive IK herigennem er med til at sikre sociale muligheder for børn, unge og ældre. 

Vi tænker og handler lokalt

Hos Thisted Forsikring tænker, handler og agerer vi lokalt. Vi er stolte af at være topsponsor i Skive IK. Breddefodbolden er med til at skabe liv i lokalområdet, og det vil vi gerne støtte op om, da vi er en del af Danmarks Rygrad.

Læs mere om Skive IK på deres hjemmeside.

Klubben

Skive IK blev grundlagt i 1921. Klubben fylder dermed 120 år i 2021.

Skive IK er en synlig fodboldklub med fokus på fællesskab, trivsel, udvikling, ambitioner, respekt, kvalitet, samarbejde, struktur, holdånd, dedikation, mod og glæde.

Klubben tager gerne et medansvar for lokalbefolkningens sundhed og motion. Og det er noget Thisted Forsikring gerne vil støtte op omkring. Skive IK stræber efter at opnå deres værdier ved at skabe positive oplevelser for såvel bredde som elite, samt for deres trænere, ledere, frivillige, ansatte, familier og sponsorer.

De tør tænke nyt, prioritere og gøre tingene på nye måder. Skive IK er handlekraftige og er med til at skabe gode betingelser for udvikling og vækst for Skive, Salling og Fjends. Skive IK står sammen om at udvikle fodbolden i klubben og om at skabe nye talenter. De går målrettet efter sejren, både på eliteholdet samt divisionsholdet.

ATK+

I samarbejde med FCM har klubben kørt ATK+ et par år. Det går ud på at alle spillere i U10 og U12 kan melde sig til. Og hvis man er dygtig nok, bliver man udtaget til ATK+. Mangler spilleren lige lidt, er det muligt at komme til licenstræning gennem FCM.

Skive IK vil gerne skabe og videreudvikle et attraktivt, sportsligt set-up for talentafdelingen og divisionsholdet. Samtidigt vil de gennem talentarbejdet i Skive IK og FC Salling skabe udvikling til gavn for fodbolden i lokalområdet som tæller Skive, Salling og Fjends.

Vil du have et møde med mig?

Støt Skive IK ved at udfylde formularen, så ses vi til et forsikringstjek!

Jan Vejlø
Assurandør

Vi passer godt på dine personlige oplysninger. Du kan læse mere i vores Retningslinjer for persondata.

Er I interesseret i et samarbejde?

Hos Thisted Forsikring vil vi gerne være med til støtte op om de idrætsklubber og foreninger der gør Danmarks Rygrad til et aktivt område. Hvor både børn, unge og ældre får muligheder for at holde sig aktive og leve et sundt og socialt liv.

mand med bolde på fodboldbane
Sten i have

Få et lokalt tilbud...

Elvina Mujkanovic
Chef for Kundeservice
Bliv ringet op