Vi er på udkig efter finanselever og trainees som ønsker at kickstarte en karriere i finanssektoren. Klik her for at læse mere.
to mænd og to kvinder spiller volleyball i en hal

Volleyfesten 2023

Frivilligfest, klubdag, ungdomsafslutning, sponsordag, rekorddag, maraton-volley, forældredag, søskendedag...

Du skal da med, ik?

I samarbejde med Thisted Forsikring og klubbens andre sponsorer er vi glade for at invitere til en ganske særlig dag for alle i og omkring vores fantastisk volleyballklub.

Fredag den 14. april afholder Holstebro KFUM Volleyball nemlig Volleyfest 2023 - og det bliver en af de helt store dage i klubbens historie. Så vi håber at se dig og din familie.

Tilmeld de ønskede deltagere fra din husstand herunder.

fire mennesker spiller volleyball

Ved deltagelse giver jeg samtykke til, at Thisted Forsikring A/S inden for de næste 12 måneder må kontakte mig telefonisk på ovenstående telefonnummer med henblik på at aftale et forsikringsmøde, hvor vi sammen kan se på mine muligheder for at blive privatkunde. Forinden den telefoniske kontakt accepterer jeg at modtage en e-mail, der bekræfter mit samtykke og indeholder muligheden for at trække samtykket tilbage.

Vi støtter lokalt. Vil du være med?

Vidste du at vi støtter lokalområdet med over 3 millioner kroner hvert år? Det kan vi kun gøre fordi kunderne bakker op om os.

Vil du også gøre en forskel? Få seriøs og grundig rådgivning og et godt tilbud på dine forsikringer.

Bliv ringet op