Cookiepolitik

Sådan gør vi med data fra cookies

 

 

Når du bruger vores hjemmeside, benytter vi cookies til at gemme oplysninger om din brug af siderne. En cookie er en lille computerfil, som du automatisk downloader til din computer når du besøger vores hjemmeside. Vi bruger en cookie til at se hvordan du bruger vores hjemmeside og hvad du interesserer dig for på hjemmesiden, så vi kan gøre siden endnu bedre og lettere for dig at bruge, og også målrette anden kommunikation til dig.

Nedenfor kan du læse vores cookiepolitik, altså hvordan vi anvender cookies.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes og administreres af:

Thisted Forsikring
Thyparken 16
7700 Thisted

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone eller anden digitale enhed for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Det er muligt at undgå cookies. Her finder du en vejledning i hvordan du gør.

Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger via formularer på websitet.

 

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Thisted Forsikring, skal du rette henvendelse på post@thistedforsikring.dk eller telefon 96 19 45 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 

Læs mere om cookielovgivningen på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Om de cookies vi anvender

Cookietyper og deres formål
Førstepartscookies
Tredjepartscookies
Teknisk funktionalitet
Trafikmåling
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.)
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering

Førstepartscookies

Anvendes af
Navn
Levetid
Beskrivelse
JavaScript gaTrackTrans Slettes når du lukker dit browser vindue Indeholder en true/false værdi der afgør, om der skal trackes en eCommerce transaktion til Google Analytics ved load af kvitteringssiden i checkud forløbet.
JavaScript eDisableInpageModalCart Slettes når du lukker dit browser vindue Indeholder en true/false værdi der afgør, om der skal vises et modalvindue, hver gang der bliver lagt en vare i indkøbskurven.
Ring til os på 96 19 45 00