fbpx
Veteranforsikring

Forsikring til veterankøretøjer og klassiske køretøjer

Velkommen til et forsikringsselskab, der forstår og deler din passion for klassiske køretøjer og veteranbiler. Hos Thisted Forsikring er vores specialister klar til at sørge for, at din elskede bil får veteranforsikring med den helt rigtige dækning.

Vi sætter pris på originalerne

Har du et veterankøretøj eller et klassisk køretøj? Så er du en del af veteranfolket. Det er vores kolleger i Thisted Forsikrings nicheafdeling Veteranforsikring Danmark også.

Vi er selv en del af veteranfolket

Vi brænder også for de smukke køretøjer. Og vi er 100% specialister i forsikring af veterankøretøjer.

Få bilforsikring her
Veterankøretøjer allerede fra 30 år

Veterankøretøjer forsikres fra 30 år og klassiske køretøjer fra 25 år.

Også knallerter og campingvogne

Vi forsikrer også veteranknallerter og campingvogne.

Fordele hos Veteranforsikring Danmark

Vores kolleger hos Veteranforsikring Danmark er specialister i at forsikring af klassiske køretøjer og veterankøretøjer. De er en del af veteranfolket og kender derfor de flestes behov og ønsker, hvorfor du trygt kan købe forsikring hos dem. Tæt kontakt og individuel behandling giver de løsninger der passer allerbedst til dig og dit køretøj.

  • Gratis vejhjælp uden selvrisiko for veterankøretøjer med ansvar- og kaskoforsikring
  • Abonnement på redningshjælp uden selvrisiko for klassiske køretøjer
  • Ingen selvrisiko ved tyveri af køretøj der har installeret skjult GPS
  • Veterankøretøjer forsikres fra 30 år og klassiske køretøjer fra 25 år.

Skal du have en veteranbilforsikring?

Jeg er specialist i at forsikre veterankøretøjer. Mit hjerte har altid banket for de klassiske køretøjer, og jeg har ejet flere. I dag kører jeg en Morgan +8 fra 1979. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med den helt rette forsikring til dit køretøj.

Steen List, veteranspecialist
Steen List
Veteranspecialist

Hvornår starter veteransæsonen?

Hvornår dækker veteranforsikringen? Har du en veteranbilforsikring eller klassisk bil- forsikring hos Veteranforsikring Danmark, varer veteransæsonen fra 15. marts til og med 15. november. Vær opmærksom på at det kan variere fra forsikringsselskab til forsikringsselskab.

Vi sætter pris på originalerne

En del af Thisted Forsikring

Veteranforsikring Danmark er en nicheafdeling i Thisted Forsikring. Det betyder, at du kan stole på at dine forsikringer er i gode hænder. God service og ordentlig rådgivning er det vigtigste for os, og derfor får du også altid personlig betjening fra første opkald. Hvis uheldet sker, gør vi alt, hvad vi kan, for at det er den samme medarbejder, der hjælper dig fra start til slut.

Veteranforsikring
Bliv ringet op
Skriv til os