fbpx
DMI varsler kraftig regn, skybrud og lokale oversvømmelser. Har du en akut skade, skal du kontakte vagtcentralen på 70244522. Du kan også anmelde skader online via Min side.
Få en børneulykkesforsikring til det dyrebareste i dit liv.

Børneulykkesforsikring

Vidste du at dit barn skal have sin egen ulykkesforsikring?

Pas på det dyrebareste du har med en børneulykkesforsikring

Børn skal i udgangspunktet have deres egen ulykkesforsikring.

Mange tror desværre, at børnene er dækkede af forældrenes ulykkesforsikring. Derfor er børnene ikke forsikrede, når uheldet sker i skolegården, på fodboldbanen eller hjemme.

I Thisted Forsikring anbefaler vi, at du får en ulykkesforsikring til dit barn allerede, mens barnet er helt lille. Er du +Kunde – altså har du flere af dine forsikringer hos os – er dit barn gratis forsikret, indtil det fylder 3 år. Du skal blot huske at ringe og få dit barn oprettet i vores system.

Fordele ved vores børneulykkesforsikring

Vores børneulykkesforsikring dækker, hvis dit barn får et varigt mén på mindst 5 % efter en ulykke. Forsikringen dækker selvfølgelig også tandskader.

Men der er flere fordele:

  • Vi dækker udgifter til behandlinger hos fysioterapeut og kiropraktor
  • Skader på briller og kontaktlinser dækkes med op til 7.500 kroner
  • Dit barn er dækket alle steder og i alle døgnets 24 timer
  • Du har mulighed for at tilvælge en børnesygeforsikring

Børnesygeforsikringen er en tillægsdækning til ulykkesforsikringen, og selvom det absolut ikke er rart at tænke på, at ens børn kan blive alvorligt syge, er det en virkelighed, vi må forholde os til.

Børnesygeforsikringen dækker ved kritisk sygdom, ved varigt mén som følge af sygdom og ved dødsfald.

Børnesygeforsikringen kan forhåbentligt hjælpe til, at I som familie kan få ro til at fokusere på det vigtigste i en svær tid – nemlig familien.

Dækning

Sådan dækker børneulykkesforsikringen

En børneulykkesforsikring dækker i al sin enkelhed, hvis barnet kommer ud for en ulykke og får varigt mén heraf samt en række skader sket i forbindelse med ulykke.

Her kan du læse præcist, hvad ulykkesforsikringen til børn dækker.

Dækning
Standard
Tilvalg
Fra 5 % varigt mén ved ulykke
Skader på tænder og proteser
Skader på briller og kontaktlinser
Dobbelterstatning ved en méngrad på mindst 30 %
Børnesygeforsikring
Dødsfald ved ulykke
Behandling hos kiropraktor og fysioterapeut
Skader ved farlig sport
Skader på skiferien
Skader ved motocross/Gokart/ATV
Information og fakta

Information og fakta

Download vores faktaark og få overblik over de vigtigste detaljer.

Hos Thisted Forsikring ved vi, at forsikringer kan være en kompleks størrelse. Derfor har vi valgt at samle al relevant information i det, vi kalder faktaark.

 

Faktaark børneulykkesforsikring

Download faktaark

Faktaark børnesygeforsikring

Download faktaark

Betingelser

Bliv klogere på detaljerne

Betingelserne er de regler der gælder for din forsikring og dens dækninger. Du bør læse dem inden du vælger forsikring og eventuelle tilvalgsdækninger.

Betingelserne udgøres af vores fællesbetingelser og betingelser for ulykkesforsikring. Her kan du se de nyeste udgaver.

Alle forsikringsselskaber laver produktinformationsark efter europæiske standarder. Det gør det let for dig at sammenligne på tværs.

Hvis du er kunde hos os allerede, kan du se de betingelser der gælder for dine forsikringer, på Min side.

Det behøver ikke koste ret meget at få en ulykkesforsikring til dine børn

Det kan være dyrt at have børn. Er du helkunde i Thisted Forsikring, kan du gratis få forsikret dine børn med en ulykkesforsikring, indtil børnene er fyldt 3 år.

Herefter skal du betale for en børneulykkesforsikring for to af dine børn. Har du 3,4 eller flere børn, er de gratis dækkede med en børneulykkesforsikring hos os, indtil de er fyldt 18 år.

Du betaler altså kun for to af dine børn, og kun efter de er fyldt 3 år.

Vi kan godt forstår, hvis du gerne vil være helt sikker på, om dine børn er dækket med en ulykkesforsikring, og du er som altid velkommen til at ringe til vores dygtige rådgivere på 96 19 45 00.

Skal jeg have en forsikring til min baby?

Det korte svar er ja.

Vi forstår godt, hvis du er i tvivl om, hvornår det giver mening at få en ulykkesforsikring til dine børn. Men faktisk skal børn ikke være særlig store, før de kan komme ud for uheld. Med vores børneulykkesforsikring er dit barn dækket alle steder og hele døgnet rundt.

Vi rådgiver dig gerne, så du ved, hvordan I som familie er stillet i tilfælde af uheld og skader. Vores rådgivere sidder klar på 96 19 45 00 - uden lange ventetider.

Du kan også bestille et opkald, så ringer vi, når det passer dig.

Børneulykkesforsikring
Er du stadig i tvivl?

Find svarene her

Vi snakker ofte med kunder, der har spørgsmål til børneulykkesforsikringen. Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål og svar her. Har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på 96 19 45 00.

Hvad dækker en børneulykkesforsikring?

Børneulykkesforsikringen kan dække behandlingsudgifter, tandskader, briller og eventuelle varige mén efter et ulykkestilfælde.

Hvornår skal et barn have en ulykkesforsikring?

I Thisted Forsikring anbefaler vi, at du får oprettet en ulykkesforsikring til dit barn, allerede mens det er helt lille.

Vi ved godt, at det selvfølgelig ikke er det første, du tænker på, efter dit barn er kommet til verden. Men vi vil rigtig gerne vide det, så hurtigt som muligt, efter barnet er født. Så opretter vi dit barn i vores system, og så behøver du ikke tænke mere på det.

 

Hvor længe er børn dækket af ulykkesforsikring?

Vores ulykkesforsikring til børn ophører automatisk ved første hovedforfald, efter barnet er fyldt 18 år. Herefter skal dit barn have en ulykkesforsikring til unge. Den kan du læse mere om under ungdomsforsikringer.

Hvad koster en ulykkesforsikring til børn?

Prisen på børneulykkesforsikringen afhænger af, hvor høj en forsikringssum du som forældre vælger at forsikre dit barn for. Vælger du en høj forsikringssum, må du betale lidt mere i præmie. Til gengæld udbetales der så flere penge, hvis uheldet er ude.

Prisen på børneulykkesforsikringen afhænger også af, om du har tilvalgt ekstra dækninger som for eksempel børnesygeforsikringen.

Er mine børn dækket af min egen ulykkesforsikring?

Dine børn er ikke automatisk dækkede af din ulykkesforsikring, og i udgangspunktet skal du have en selvstændig ulykkesforsikring til dine børn.

 

Dækker børneulykkesforsikringen tandskader?

Ja, børneulykkesforsikringen dækker tandskader. Faktisk er noget af det, vi ser allermest af i Thisted Forsikring, skader på tænder.

Børn har gratis skoletandpleje frem til de fylder 22 år. Dog kan der være skader på de blivende tænder, som først viser sig efter, barnet er fyldt 22 år. Her vil børneulykkesforsikringen dække, hvis du har husket at anmelde skaden på forsikringen.

Derfor anbefaler vi altid, at du anmelder en skade på dit barns tænder, også selvom skaden umiddelbart kan udbedres her og nu. Det kan nemlig være, du alligevel får brug for sikringen på et senere tidspunkt.

Dækker børneulykkesforsikringen, hvis jeg kommer til skade på ski?

Ja, hos Thisted Forsikring dækker børneulykkesforsikringen skader sket på skiferien.

Bliv ringet op
Skriv til os