fbpx
DMI varsler kraftig regn, skybrud og lokale oversvømmelser. Har du en akut skade, skal du kontakte vagtcentralen på 70244522. Du kan også anmelde skader online via Min side.
Kuffert og taske klar til ferie

Afbestillingsforsikring

Med vores afbestillingsforsikring som tilvalg til din rejseforsikring er du og din familie godt dækket ind i tilfælde af rejseproblemer.

Fordele med vores afbestillingsforsikring

Hvorfor overhovedet tegne en afbestillingsforsikring?

Der er flere fordele for dig, der vælger at tilkøbe en afbestillingsforsikring til din rejseforsikring hos os, i stedet for at tegne den gennem din rejsearrangør (hvor rejsearrangør er forstået som rejsebureauet, transportselskabet eller ferieboligudlejeren du bestiller rejse hos).

Det er både simpelt og enkelt at vælge os fremfor et tilfældigt rejseselskab. Så er dine forsikringer også samlet ét sted – det gør det lettere for dig selv at holde overblik!

Der er flere fordele ved vores afbestillingsforsikring, hvor vi blandt andet dækker:

Alle rejser i hele verden

Hele året rundt. Inklusive indlandsrejser i Danmark.

Hele familien til én pris

Uanset hvor mange rejsedestinationer I har sammen.

Refusion af udgifter

Refusion af dine rejseomkostninger i henhold til forsikringsbetingelserne.

Dækning
Dækning
Forudbetalte udgifter
Hvis du er forhindret i at tage afsted som følge af sygdom, hvis du kommer til skade, dødsfald eller lignende.
Studerende til reeksamen
Forsikringen dækker også, hvis du som studerende bliver forhindret i at rejse, fordi du skal til reeksamen.
Hele verden, inklusive Danmark
Dækker afbestilling af ferierejser i Danmark, så længe forsikringsbetingelserne er opfyldt.
Studierejser
Studierejser, hvortil der ydes tilskud er undtaget. Kost og logi betragtes som tilskud, hvorimod overførselsindkomster, herunder SU, ikke betragtes som tilskud.
Erhvervsrejser
Rejser, hvor der søges arbejde
Rejser med andre formål end ferie
Et eksempel på andre formål kan være nødhjælpsarbejde.
Betingelser

Få alle detaljer med

Forsikringens betingelser er de regler der gælder for din forsikring og dens dækninger. Du bør læse dem inden du vælger forsikring og eventuelle tilvalgsdækninger.

Betingelserne udgøres af vores fællesbetingelser og betingelser for rejseforsikring. Her kan du se de nyeste udgaver.

Hvis du er kunde hos os allerede, kan du se dine forsikringer og de betingelser der gælder for dig, på Min side.

Alle forsikringsselskaber laver produktinformationsark efter europæiske standarder. Det gør det let for dig at sammenligne på tværs.

Vær forberedt til ferien med en afbestillingsforsikring

Med vores afbestillingsforsikring er du og din husstand sikret, hvis I uheldigvis ikke kommer afsted på en planlagt rejse.

Dette kunne for eksempel være i forbindelse med sygdom eller dødsfald i familien, hvis du eller en i din husstand kommer til skade eller lignende hændelser, hvor du og dine medrejsende dermed bliver forhindret i at komme afsted. Vi dækker de forudbetalte udgifter fra rejsearrangør, der ikke kan refunderes.

Afbestillingsforsikringen er et tilvalg til den almindelige rejseforsikring.

Du skal være opmærksom på at den maksimale dækningssum er på 50.000 kroner for alle policens sikrede pr. rejse. Denne dækningssum kan udvides.

Afbestillingsforsikringer hos fly-, hotel- eller rejsebureau

Hvorfor skal jeg ikke bare tegne en afbestillingsforsikring når jeg bestiller rejsen? Er det nødvendigt at tilkøbe den hos mit forsikringsselskab?

Måske tager I på skiferie i vinterferien, i sommerhus i påske- eller efterårsferien. Eller sydpå i sommerferien. Og den ældste skal måske også lige på en studierejse.

Hvis du eller din familie rejser meget, kan det faktisk være en ulempe at købe rejseforsikring enkeltvis hos det valgte rejseselskab. Der kan du med fordel købe en rejse- og afbestillingsforsikring hos os.

Hvad så med prisen?

Det kan blive dyrt hvis du skal købe en rejseforsikring til hver enkelt rejse, gang efter gang. Ligeledes kan det blive svært at holde styr på de mange rejse- og afbestillingsforsikringer, hvis de er tegnet ved hvert enkelt flyselskab, rejsebureau eller arrangør.

Der gør vi det lettere for dig. Hos os har du én rejseforsikring, som dækker alle i din husstand.

Hvis du tilvælger vores afbestillingsforsikring, er I også dækket, hvis I ikke kommer afsted på en planlagt rejse (hvor grunden for afbestilling er i overensstemmelse med forsikringsbetingelserne).

En anden fordel ved at købe din afbestillingsforsikring hos os er at forsikringen dækker i hele verden, så uanset hvor I tager hen, er vi klar til at tage hånd om jer.

Så tænker du måske at det lyder dyrt. Men det er faktisk lige modsat. Det er både billigere og meget nemmere at tegne en forsikring hos os en enkelt gang, i stedet for at købe en afbestillingsforsikring til hver eneste rejse.

Hos os for du din rejse- og tilvalgte afbestillingsforsikring til én pris, og så gælder den året ud. Det er sørme smart.

Lyder det som noget for dig?

Send os video og foto

Nem og hurtig hjælp når du har en skade

Se her hvordan du sender video eller fotos til os mens vi taler sammen i telefonen. Det foregår sådan her:
1. Ring til os
2. Vi sender en sms med et link
3. Tryk på linket og send video eller foto

Hånd holder mobil med sms-løsning

Ofte stillede spørgsmål

Er du i tvivl om noget specifikt, så kan det være svaret findes her.

Hvad nu, hvis vi er to der rejser sammen?

Din rejseledsager er ikke dækket af afbestillingsforsikringen, men hvis personen fremgår af samme rejsebevis, og du ikke kommer afsted i forbindelse med at personen må afbestille som følge af akut sygdom, dødsfald eller lignende, så er du som forsikringstager stadig dækket.

Er mit barn, der er hjemmeboende og som rejser alene, også dækket?

Ja, afbestillingsforsikringen dækker alle i din husstand, inklusive delebørn.

Hvordan får jeg refusion på rejseomkostninger til afbestilt rejse?

Du skal have det originale rejsebevis og dokumentation (kvitteringer) fra rejsens øvrige omkostninger klar. Er du i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice.

Hvornår starter min dækning?

Du skal være opmærksom på, at din afbestillingsforsikring træder i kraft sammen med din rejseforsikring. Det er altid en god idé at læse den tilsendte forsikringspolice. Du kan finde din police under Min Side.

Forsikringen træder i kraft på den dato du har aftalt med din assurandør eller vores kundeservice.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Har du spørgsmål til dine forsikringer eller ønsker du en afbestillingsforsikring tilknyttet din rejseforsikring? Du er altid velkommen til at ringe til os.

Eldin Nikocevic, kundekonsulent
Kundeservice
Vi sidder klar til at hjælpe
Bliv ringet op
Skriv til os