fbpx
Landbrugsforsikringer

Landbrugsforsikring

Hvad er vigtigt for dig som landmand? Få den løsning der sikrer dit landbrug bedst muligt. Vi hjælper dig med at få overblik.

Få overblik over de forsikringer som sikrer dig bedst muligt​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Vi ved hvor vigtigt det er at du kan holde dit landbrug i gang ved skader og uheld. Se her hvilke forsikringer vi anbefaler til dig som landmand.

Jeres egen rådgiver

I får en fast erhvervsrådgiver som tager sig tid til at lære jeres landbrug og jeres hverdag godt at kende.

Thumbs-Up
Lokale specialister

Vi forsikrer kunder i Nord-, Midt- og Vestjylland. Vi kender lokalområdet og bruger lokale håndværkere.

Skræddersyet løsning til dit landbrug

Vores forsikringer er målrettet landbrug. Og du kan kombinere dem så de passer netop til dit landbrug.

Anbefalede forsikringer

Saml dine forsikringer og få overblik

Der findes mange forskellige slags landbrug. Her får du et overblik over de forsikringer der passer til de fleste af dem.

Landbrugsbygninger

Vi tager højde for at landbrugsejendomme typisk består af mange og meget forskelligartede bygninger. Vi tilbyder alternativer når der er tale om bygninger, der ikke anvendes produktionsmæssigt mere, og når bygninger efter en skade ønskes genopført et andet sted eller til anden anvendelse. Forsikringen kan udvides med all-risk forsikring på silo og gylletank, flyttedækning, forureningsdækning, første risiko forsikring og sumforsikring.

Landbrugsløsøre

Løsøreforsikringen dækker landbrugets dyr, maskiner, afgrøder og så videre mod brand, tyveri, vandskade, el-skade med mere. Forsikringen kan udvides med edb- og svagstrømsforsikring, forsikring for skader ved elsvigt, haglskadeforsikring, kaskoforsikring for ikke-selvkørende maskiner.

Transportforsikring

Transportforsikring er til dig der foretager transport af dine produkter eller dine dyr fra mark til ejendom, fra ejendom til slagteri og så videre.

Landbrugsansvar

Landbrugsansvarsforsikring omfatter det erstatningsansvar du og dine ansætte kan bliver pålagt. Forsikringen kan udvides med ansvarsforsikring ved lån og leje, miljøansvarsforsikring, produktansvarsforsikring.

Arbejdsskadeforsikring

Arbejdsskadeforsikringen er lovpligtig. Arbejdsskadeforsikring dækker medarbejdere, hvis de får en skade på jobbet. Vi samarbejder med Nærsikring A/S i Viborg der vil håndtere din arbejdsskadeforsikring.

Køretøjsforsikring

Vi forsikrer alt fra personbiler og lastbiler til gravemaskiner, traktorer, høstmaskiner, trucks med mere. Motoransvarsforsikring er lovpligtig, når køretøjet anvendes på områder hvor færdselsloven gælder, og omfatter det ansvar som du kan blive pålagt hvis du for eksempel påkører personer, andre køretøjer, bygninger med mere.

Bliv kontaktet

Få et tilbud som passer til dig

Vores rådgivere står altid klar til en snak. Sammen finder vi en forsikringsløsning der passer til netop dig. Kontakt os og få rådgivning af din lokale landbrugsassurandør. Så sammensætter vi den helt rigtige landbrugsforsikring til dig.

Vi passer godt på dine personlige oplysninger. Du kan læse mere i vores Retningslinjer for persondata.

Lad os hjælpe dig med din landbrugsforsikring

Skader kan hurtigt få økonomiske følger. Vi kender alt til de konsekvenser som en brand eller et indbrud kan have for dig.

Mange landbrug har ikke ordentligt styr på dækningen, og det kan ende med at have store konsekvenser. Når skaden sker, er det vigtigt at du har de rigtige forsikringer for at holde gang i din forretning.

Ud over bygninger og udstyr kan du eller dine ansatte også risikere at påføre skade på andre eller deres ting. Derfor er det vigtigt at være godt dækket, så du er økonomisk sikret ved eventuelle skader.

Har du et nedlagt landbrug?

Så har vi den rette forsikring til til dig. Landboforsikring er målrettet specielt til dig som bor på et nedlagt landbrug. Du opnår samme gode dækning på dit nedlagte landbrug som vores øvrige private kunder. Vi har samtidig taget højde for de særlige behov som du har når du ejer et nedlagt landbrug.

Landbrug forsikring
Bliv ringet op
Skriv til os