fbpx
DMI varsler kraftig regn, skybrud og lokale oversvømmelser. Har du en akut skade, skal du kontakte vagtcentralen på 70244522. Du kan også anmelde skader online via Min side.
Få en børneulykkesforsikring til det dyrebareste i dit liv.

Forsikringer til skoler og foreninger

Vi hjælper institutioner med et overblik over de relevante forsikringer. Få den løsning der sikrer din virksomhed bedst muligt.

Få overblik over de forsikringer, som sikrer dig bedst muligt​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Vi ved, hvor vigtigt det er, at du kan holde din institution i gang ved skader og uheld. Se her hvilke forsikringer vi anbefaler til din virksomhed.

Jeres egen rådgiver

I får en fast erhvervsrådgiver som tager sig tid til at lære virksomheden og jeres hverdag godt at kende.

Lokale håndværkere

Vi tror på at pengene skal arbejde lokalt. Derfor hyrer vi lokale håndværkere så ofte som muligt.

Gratis underforsikringsgaranti

Jeres behov kan ændre sig. Så skal forsikringerne justeres. Vi tilbyder de fleste gratis underforsikringsgaranti.

Anbefalede forsikringer

Saml dine forsikringer og få overblik

Der findes mange forskellige institutioner. Her får du et overblik over de forsikringer, der passer til de fleste af dem.

Ansvarsforsikring

Erhvervsansvarsforsikringen sikrer din virksomhed mod erstatningsansvar for skader på personer og ting, som du og dine medarbejdere er skyld i. For eksempel hvis en kunde falder og kommer til skade i din virksomhed på grund af vådt gulv.

Forsikringen omfatter ligeledes produktansvar, så din virksomhed er sikret mod de skader, der opstår på grund af en defekt ved produkter efter, at I har solgt dem. Sælger du for eksempel en vare der er skyld i en skade på en person eller ting, og du bliver gjort erstatningsansvarlig, er du altså sikret.

Lovpligtig arbejdsskadeforsikring

Den lovpligtige arbejdsskadeforsikring dækker virksomhedens ansatte, hvis de kommer til skade, men de er på arbejde. Den kan desuden udvides til at omfatte indehaveren selv.

Løsøreforsikring

Løsøreforsikringen dækker virksomhedens inventar, varer, emballage og maskiner, mod brand (inklusiv kortslutning), indbrudstyveri, vandskade og driftstab. Forsikringen kan udvides med blandt andet glas- og kummeforsikring, edb-forsikring og retshjælp.

Bygningsforsikring

Bygningsforsikringen dækker skader sket ved brand (inklusiv kortslutning), storm, vandskade med mere. Du kan til vælge yderligere dækninger så som svampe- og insektforsikring, udvidet rørskade og husejeransvar.

Netbanksforsikring

Netbanksforsikring dækker virksomhedens tab, hvis i bliver udsat for netbanksindbrud. Forsikringen dækker netbankstyveri med op til 2 mio. kr.

Information og fakta

Information og fakta

Download vores faktaark og få overblik over de vigtigste detaljer.

Her hos Thisted Forsikring ved vi at forsikringer kan være en kompleks størrelse. Derfor har vi valgt at samle al relevant information i det vi kalder faktaark. I disse kan du hurtigt få relevant information relateret til netop din forretning.

Skulle du have spørgsmål, så står vi naturligvis altid klar til at tale med dig på telefon 96 19 45 00.

Betingelser

Bliv klogere på detaljerne

Betingelserne er de regler der gælder for din forsikring og dens dækninger. Du bør læse dem inden du vælger forsikring og eventuelle tilvalgsdækninger.

Allerede kunde

Som kunde hos os kan du altid se betingelserne for dine forsikringer på Min side.

På vej til at blive kunde

Når du har fået et tilbud fra os, kan du se betingelserne for de pågældende forsikringer på Min side.

Bare nysgerrig?

Forsikringer til erhverv er specialiserede. Derfor skal du kontakte os direkte på 96 19 45 00 for at høre mere.

Værd at vide

Underforsikringsgaranti

Virksomheder har det med at vokse. Derfor tilbyder vi en underforsikringsgaranti på 20% på en række dækninger uden at det koster dig mere. Der er tale om underforsikring, når forsikringssummen er mindre end de forsikrede genstandes værdi. Med en underforsikringsgaranti er du sikret for skader for op til 20 % mere end værdien af dine forsikrede genstande. Husk dog at du altid skal kontakte os ved større ændringer.

målestokke
Bliv kontaktet

Få et tilbud som passer til dig

Vores rådgivere står altid klar til en snak. Sammen finder vi en forsikringsløsning, der passer til netop dig. Kontakt din lokale erhvervsassurandør og få sammensat den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Vi passer godt på dine personlige oplysninger. Du kan læse mere i vores Retningslinjer for persondata.

Send os foto og video

Nem og hurtig hjælp når du har en skade

Se her hvordan du sender video eller fotos til os mens vi taler sammen i telefonen. Det foregår sådan her:
1. Ring til os
2. Vi sender en sms med et link
3. Tryk på linket og send video eller foto

Hånd holder mobil med sms-løsning

Lad os hjælpe dig med at få styr på forsikringerne

Skader kan hurtigt få økonomiske følger. Vi kender alt til de konsekvenser som en brand eller et indbrud kan have for dig.

Mange virksomheder har ikke ordentligt styr på dækningen, og det kan ende med at have store konsekvenser. Når skaden sker, er det vigtigt at du har de rigtige forsikringer for at holde gang i din forretning.

Ud over bygninger og udstyr kan du eller dine ansatte også risikere at påføre skade på andre eller deres ting. Derfor er det vigtigt at være godt dækket, så du er økonomisk sikret ved eventuelle skader.

Bliv ringet op
Skriv til os