fbpx
en mand står i cabelpark

Vi støtter i dit nærområde

Vi tænker og handler lokalt...

Thisted Forsikring støtter lokal kultur og idræt

Thisted Forsikring støtter lokalsamfundet, hvor vi i fællesskab kan være med til at gøre en forskel. Vi er en aktiv medspiller i udviklingen af vores region, og vi er stolte af at være en del af Danmarks Rygrad.

Vi sponsorerer flere forskellige foreninger indenfor breddeidrætten, mens vi på samme tid støtter eliteidrætten. Vi ved, at Mors Thy Håndbold samt TFC elite og amatør er med til at skabe synlighed for Thisted Forsikring på vores hjemmebane i det nord-, midt- og vestjyske.

Vi kan sammen skabe et aktivt lokalområde med muligheder, således både børn, unge og ældre kan holde sig aktive og leve et sundt og socialt liv. Vi vil gerne være med til at bære fællesskabet frem, hvilket er værdsat af både kunder og medarbejdere i Thisted Forsikring.

Vores sponsorater

Thisted Forsikring støtter lokale klubber og foreninger.

Du finder mere information om vores hovedsponsorater, større sponsorater og øvrige samarbejdspartnere her.

Thisted Forsikring støtter Mors-Thy Håndbold

Det støtter vi

Vi modtager mange sponsoratansøgninger, og vi kan desværre ikke imødekomme alle henvendelser.

Herunder kan du se, hvad vi primært støtter, og hvilke områder vi er interesseret i. Vi behandler alle sponsoratansøgninger individuelt.

Vi er meget interesseret i at aktivere vores sponsorater, så vi kan skabe gode oplevelser for både nuværende og potentielle nye kunder. Derfor er vi som udgangspunkt ikke interesseret i udelukkende logoeksponering.

Vi støtter:

  • Lokale kultur- og fritidsforeninger
  • Idrætsklubber (professionelle såvel som amatører)
  • Projekter og idéer der styrker lokalområdet

Vi indgår som udgangspunkt ikke sponsorater med foreninger og klubber, der ligger udenfor vores område (Nord-, Midt- og Vestjylland), med enkeltpersoner, ekstremsport, skole-, lejrophold, studierejser, fester og lign.

Gensidig værdiskabelse

For os er et sponsorat mere end blot at uddele penge. Formålet er at skabe en relation og værdi for begge parter gennem et gensidigt samarbejde.

Vi vil skabe succes sammen. Det gør vi bedst ved et aktivt partnerskab, hvor vi spiller hinanden gode. Det er vigtigt for os, at både jeres medlemmer og vores kunder får noget ud af samarbejdet.

Vi skal i samarbejde hjælpe hinanden med at sikre værdien af aftalen. Det er vores erfaring at den gode relation skabes ved, at vi fra start giver hinanden håndslag på at støtte hinanden.

bette balkan håndboldfans hepper
Vi har flere muligheder

Tre typer af samarbejde

Vi har flere forskellige størrelser sponsorater, og indgår her aftaler, som vi føler skaber værdi ud fra vores sponsorstrategi.

Sponsorat

Vores sponsorater får et engangsbeløb, hvor vi i samarbejde løfter lokalsamfundet.

Partnerskab

En partnerskabsaftale skal skabe værdi for begge parter. Mulighed for aftale uden økonomisk loft.

Thumbs-Up
Mini aftale

Keep it simple. Klubben får et beløb for hvert møde, der bookes hos Thisted Forsikring, og yderligere hvis mødet bliver til en kunde.

Ansøg om samarbejde

Vi modtager gerne skriftlige henvendelser, og du kan ansøge om et muligt samarbejde i nedenstående formular. Vi behandler hver ansøgning individuelt.

Vi passer godt på dine personlige oplysninger. Du kan læse mere i vores Retningslinjer for persondata.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om sponsorater.

Bliv ringet op
Skriv til os