fbpx
DMI varsler kraftig regn, skybrud og lokale oversvømmelser. Har du en akut skade, skal du kontakte vagtcentralen på 70244522. Du kan også anmelde skader online via Min side.
Marlene Holm, kundekonsulent

Fri, fælles og //for dig//

Stiftet i 1853. Ejet af kunderne. Fri af storaktionærer og kapitalfonde. Tæt på vores kunder i hele Nord-, Midt- og Vestjylland. Vi er Thisted Forsikring.

Forsikring til hele Nord-, Midt- og Vestjylland

Thisted Forsikring er et moderne forsikringsselskab med lokale rødder tilbage til 1853, hvor virksomheden blev etableret som et selvstændigt og gensidigt forsikringsselskab  – ejet af kunderne. I dag er Thisted Forsikring et aktieselskab med en særlig konstruktion, der betyder, at det stadig er 100 % kundeejet.

Det er din garanti for, at kundernes tryghed og tilfredshed stadig er vigtigere end størrelsen af selskabets overskud – og at vi fortsat lever op til vores lokale samfundsansvar.

Med hovedsæde i Thisted og kontorer i Herning og Aalborg er det naturligt, at vores kunder primært kommer fra Nord-, Midt- og Vestjylland. Vi har dog også flere kunder – både private og virksomheder – der bor længere væk, men som oplever, at vi alligevel er tæt på, når der er brug for hjælp.

Som en af de ældste virksomheder i Thy har vi en stolt tradition, og vi holder bevidst fast i vores solide og sunde, lokale værdier – herunder professionel, personlig service og rådgivning.

Det betyder også, at vi følger udviklingen og nye muligheder i forsikringsbranchen, og at vi sørger for målrettet uddannelse af vores medarbejdere, så de altid er klædt på med høj faglig indsigt og relevante kompetencer.

Det siger kunderne om os

Vores kunder sætter allerbedst ord på hvem vi er i Thisted Forsikring. Se her hvad de fortæller.

en familie står i en skov
×

Derfor skal du vælge os

100% kundeejet

Vi sender ikke dine penge videre til store aktionærer. Det vigtigste for os er vores kunder.

Vi er tæt på dig og hinanden

Vi er ikke blandt de største. Men vi gør alt for at give dig en personlig service.

Vi tager ansvar for lokalområdet

Vi er stolte af at høre hjemme i Danmarks Rygrad. Derfor støtter vi lokalt, der hvor du bor.

Thumbs-Up
Moderne - med klassiske værdier

Selskabet blev stiftet i 1853. I dag er vi en velkonsolideret virksomhed i vækst. Hos os kan du være tryg.

Gamle dyder holder evigt

Siden 1853 har vi været klar over – og handlet efter – at kundernes tilfredshed hænger sammen med den service, de oplever. Det er én af grundene til, at Thisted Forsikring stadig er et solidt og konkurrencedygtigt forsikringsselskab.

Thisted by i gamle dage

Vores værdier

Vores vision er at være det foretrukne forsikringsselskab i Nord-, Midt- og Vestjylland. Når det kommer til campingplads og forsikring af veterankøretøjer er vi landsdækkende.

For at sikre at vi lægger vores kræfter de rigtige steder, har vi valgt en mission, som lyder, at vi vil levere de rigtige produkter, yde personlig betjening og fremfor alt skabe tryghed for alle vores kunder.

Vores værdier er vigtige leveregler i vores daglige arbejde. Vi kalder dem “De 4 i’er”:

  • Det vi leverer, skal være i orden
  • Vi skal altid være imødekommende
  • Vi skal udvikle os i samarbejde
  • Vi skal altid være i udvikling

Fakta om Thisted Forsikring

100% ejet af kunderne

Vi er ejet af kunderne. Foreningens øverste myndighed er Delegeretforsamlingen. De delegerede vælges blandt selskabets kunder.

I Thisted, Herning og Aalborg

Vi har hovedsæde i Thisted og kontorer i Herning og Aalborg. Vores assurandører og taksatorer kører ud og møder dig hvor du er.

100+ medarbejdere med høj trivsel

Vi er mere end 100 kolleger og stolte af en høj anciennitet og trivsel blandt medarbejderne.

Hjemmebanen er Thy og Mors

I Thy og på Mors har vi en stor andel af de lokale forsikringskunder. Men også i resten af Nord-, Midt- og Vestjylland står vi stærkt.

Flere end 60.000 kunder

Vi får flere og flere kunder, både privatkunder og virksomheder. I dag har vi over 60.000 kunder fordelt på flere end 160.000 policer.

Skader behandles på under to dage

Vi behandler flere end 22.000 skader om året. Den gennemsnitlige behandlingstid for en skade er under to dage

Stabil omsætning og vækst

Selskabet er velkonsolideret. Omsætningen vækster med 7-8% om året

Snusfornuftig investeringspolitik

Vi passer godt på kundernes penge. Vi investerer forsigtigt, så vi kan være der for vores kunder til enhver tid.

Veteranforsikring Danmark

Har du veteranbil? Vores søsterselskab Veteranforsikring Danmark har 16.000 tilfredse kunder.

Det forpligter at være en af de lokale

Thisted Forsikring er et lokalt forsikringsselskab. Det betyder at vi i overvejende grad leverer forsikringer til kunder der bor i Nord-, Midt- og Vestjylland, fordi vi tror på at vi leverer den bedste service ved at være tæt på vores kunder. Vi har også den grundlæggende værdi at vi som virksomhed tager ansvar for lokalområdet.

Vi kalder vores område for Danmarks Rygrad. Her sidder vi ikke og venter på at nogen kommer og hjælper os. Vi går selv i gang.

Derfor støtter vi lokalt. Både som stolt hovedsponsor for Mors-Thy Håndbold, Thisted FC og HF Mors og som partner for en lang række lokale klubber og foreninger. Og gennem vores støttekoncept Danmarks Rygrad støtter, hvor vi hvert år sætter fokus på et nyt tema der kan gøre en forskel for lokalsamfundet i Danmarks Rygrad.

portræt af mai knudsen kesses hus
×
Bliv ringet op
Skriv til os