FamiliePlus Indboforsikring

Hos os får du indbo- og ansvarforsikring i ét

Sov trygt om natten med en bedre indboforsikring

Materielle ting er ikke det vigtigste i livet. Men det er ærgerligt hvis mobiltelefonen bliver stjålet, eller du kommer til at ødelægge din vens TV. FamiliePlus er ansvars- og indboforsikring i ét. Så den dækker også hvis du er skyld i personskade på andre.

Genhusning

Hvis der er sket så stor skade på dit hjem at du ikke kan bo der, hjælper vi med genhusning.

Lynhurtig skadebehandling

Vi behandler i gennemsnittet en skade på to dage. Det er hurtigere end de fleste.

Dækker også din ansvar

Du kan stå med erstatningsansvar hvis du er skyld i en skade. Ansvar er omfattet af FamiliePlus.

Fordele ved vores indboforsikring

Med en FamiliePlus-forsikring er du sikret hvis du laver skade på dine egne eller andres ting. Og mere end det. Hvis du for eksempel skal genhuses efter en større skade, er det din indboforsikring der dækker. Hvis du forvolder skade på andre, dækker din ansvarsforsikring.

 

  • Valgfri selvrisiko.
  • Dækker dit erstatningsansvar, hvis du gør skade andre personer eller deres ting.
  • Dækker genhusning i tilfælde af større skader, hvor du bliver nødt til at flytte fra dit hjem.
  • Dækker udeboende børn der bor alene, indtil de fylder 21.
  • Hjælper dig hurtigt videre ved et cykeltyveri, da cyklen kun skal være eftersøgt i 7 dage hos Politiet.
Dækning

Hvad dækker indboforsikringen?

Dækning
Standard
Tilvalg
Brand
Kortslutning
Eksplosion
Vandskade
Storm
Stormskade på indbo er dækket hvis det sker som en følge af en stormskade på bygningen, men indbo der står udenfor under storm, er ikke dækket.
Skybrudsskader
Vandskade som lejer
Indbrud
Indbrud er tyveri der sker fra en aflåst bygning hvor der er brugt betydelig vold for at komme ind, for eksempel et koben brugt til at åbne et vindue.
Simpelt tyveri
Simpelt tyveri er tyveri uden for eller fra uaflåst bygning, det vil sige tyveri fra taske, sportshal eller lignende.
Hærværk
Dækker hærværk på de forsikrede genstande der befinder sig i og ved helårsboligen og i fritidshus. Ved hærværk forstås en skade der er forvoldt med vilje og i ond hensigt.
Færdselsuheld
Vælter du på cykel eller kommer ud for et færdselsuheld så dækker vi skaderne på dit tøj, mobil mm. Dog dækker vi ikke skaderne på din cykel.
Køle- og dybfrostskade
Anden pludselig skade
Hvis der sker en pludselig skade på dine indbogenstande. Det kunne for eksempel være hvis du taber og skader din bærbare computer. Der er en fast selvrisiko der kan ikke fravælges eller ændres.
Rejsegods
Dækker skader på kufferter og så videre der bliver beskadiget imens det er indskrevet rejsegods.
Teknikforsikring
Dækker hele husstandens elektronik i fire år fra købsdatoen. Det er to år mere end købelovens reklamationsmuligheder. Du har også dækning for pludselige skader (f.eks. tab af en pc på gulvet) samt væskeskader. Med teknikforsikringen er du også fri for at tegne besværlige tillægsforsikringer, når du køber ny elektronik.
Udvidet vand
Dækker f.eks. skade som følge af indtrængende nedbør, herunder smeltevand, fygesne og opstigende kloakvand uanset om der er skybrud eller ej.
Udstyrspakke
Har du cykler, motordrevne haveredskaber, crossere, ATV’er og handicapkøretøjer som ønskes dækket med mere end standarddækningen, kan dækningen udvides med udstyrspakken. Cykler er som standard dækket med 2% af indbosummen, og de øvrige med højst 20.000 kr. pr. skadesbegivenhed.
Golfdækning med eller uden vogn
Golfudstyr (bags, bolde, køller og trolleys) samt rede penge der tilhører dig. Kan udvides til at omfatte golfvogne.
TyveriPlus
Udvider standarddækningen på 5% ved tyveri og 2% ved simpelt tyveri i lofts -og kælderrum i etagebyggeri, samt udhuse og garager til henholdsvis 10% og 5%.
Lejerskadedækning
For dig der bor til leje som har ansvaret for hårde hvidevarer, glas og kumme i din lejelejlighed. Disse genstande er normalvis ikke dækket på indboforsikringen.
Ansvarsforsikring
En ansvarsforsikring dækker dine udgifter hvis du ved et uheld gør skade på andre eller deres ting, og du bliver gjort erstatningsansvarlig.
Retshjælp
Retshjælpsforsikringen dækker omkostninger i forbindelse med private retssager. Det kan være nabokonflikter, eller hvis du er blevet uenig med en håndværker i forbindelse med arbejde udført på dit hus.
Rejse- og afbestillingsforsikring
Rejseforsikringen dækker på rejser i udlandet og omfatter sygdom, ulykke, hjemtransport, bagage og meget mere. Afbestillingsforsikringen dækker det økonomiske tab hvis man bliver forhindret i at komme afsted på ferien på grund af blandt andet sygdom.
Information og fakta

Information og fakta

Download vores faktaark og få overblik over de vigtigste detaljer.

Her hos Thisted Forsikring ved vi at forsikringer kan være en kompleks størrelse. Derfor har vi valgt at samle al relevant information i det vi kalder faktaark. I disse kan du hurtigt få relevant information relateret til netop din forretning.

Skulle du have spørgsmål, så står vi naturligvis altid klar til at tale med dig på telefon 96 19 45 00.

Faktaark FamiliePlus-forsikring

Download faktaark

 

Betingelser

Bliv klogere på detaljerne

Forsikringens betingelser er de regler der gælder for din forsikring og dens dækninger. Du bør læse dem inden du vælger forsikring og eventuelle tilvalgsdækninger.

Betingelserne udgøres af vores fællesbetingelser og betingelser for indboforsikring. Her kan du se de nyeste udgaver.
Hvis du er kunde hos os allerede, kan du se dine forsikringer og de betingelser der gælder for dig, på Min side.
Alle forsikringsselskaber laver produktinformationsark efter europæiske standarder. Det gør det let for dig at sammenligne på tværs.

Værd at vide

Beregn din indbosum

Indbosum er - populært sagt - værdien af de ting der falder ud, hvis du vender dit hus på hovedet og ryster det. Når summen er sat rigtigt, er du godt forsikret.

Stue udefra

Få et tilbud på FamiliePlus

Kundeservicemedarbejder
Kundeservice
Vi sidder klar til at hjælpe
Send os video og foto

Nem og hurtig hjælp når du har en skade

Se her hvordan du sender video eller fotos til os mens vi taler sammen i telefonen. Det foregår sådan her:
1. Ring til os
2. Vi sender en sms med et link
3. Tryk på linket og send video eller foto

Hånd holder mobil med sms-løsning
Er du stadig i tvivl?

Få svar på dine spørgsmål

Vi har samlet nogle af de spørgsmål vi oftest bliver stillet, og svarene. Kan du ikke finde det svar du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Er der fordel ved at installere tyverialarm?

Ja. Du bliver ikke opkrævet en selvrisiko ved indbrud hvis du har en alarm som går til alarmcentralen.

Hvordan er det med elektronikforsikring?

Din indboforsikring dækker kortslutning, tyveri med videre, så derfor behøver du ikke at tilkøbe en forsikring i butikken.

Hvordan er jeg dækket på ferie?

Når du er ude at rejse i en kortere periode, er dit indbo, altså dine ting, dækket lige som det ville være i Danmark. Bliver din bagage forsinket, eller bliver du syg på rejsen, skal du have tegnet en rejseforsikring.

Hvor længe er mine børn dækket under min indboforsikring?

Dine børn er dækket af din indboforsikring så længe de bor hjemme hos dig. Flytter de hjemmefra og bor alene, er de omfattet af din indboforsikring indtil de fylder 21.

Dækker min forsikring hvis jeg bliver udsat for Identitetstyveri?

Forsikringen hjælper med rådgivning og vejledning, hjælp til at afvise krav fra kreditorer, hjælp til at kontakte kreditbureauer, samt nødvendig juridisk bistand. Selve det økonomiske tab skal anmeldes til din bank.

Hvordan er glas, kumme og hårde hvidevarer dækket når jeg bor til leje?

Når man bor til leje, er glas, kumme og hårde hvidevarer ikke automatisk dækket af din indboforsikring. Derfor skal du tegne lejerskadedækning for at få dækket disse ting.

Hvordan er min cykel dækket på indboforsikring?

Cykler er omfattet af indboforsikringen ved brand, vand og tyveri. Erstatningen for cykler opgøres ud fra prisen på en ny, tilsvarende cykel og de afskrivningstabeller der gælder ifølge betingelserne.

Skal jeg have ny indboforsikring når jeg flytter?

Når du flytter, følger din indboforsikring med. Husk dog at melde flytning til os, så vi kan få forsikringen rettet til.

Er mine våben dækket af indboforsikringen?

Våben og ammunition er dækket af forsikringen, så længe de opbevares i våbenskab som i henhold til gældende lov. Våbenskabet må ikke være placeret i udhus og garage.

Bliv +Kunde hos Thisted Forsikring

Få gode rabatter og fordele

Thisted Forsikring har stor fokus på at skabe tilfredse kunder. Det har givet os mange loyale og trofaste kunder, og det sætter vi stor pris på. Derfor belønner vi dig når du samler dine private forsikringer og bliver +Kunde hos os.

Familie spiser aftensmad
Værd at vide

Rejs trygt ud i verden

Vi samarbejder med Falck Global Assistance. Sammen sikrer vi at du altid er i trygge hænder uanset hvor rejsen går hen. Rejseforsikringen dækker hele husstanden, hele året rundt, i hele verden. Så er hele familien sikret.

Fly, indbo, tillægsforsikring