Persondata

Vi passer godt på de oplysninger vi har om dig som kunde

Retningslinjer for persondata

Her kan du læse om vores retningslinjer for behandling af dine personoplysninger – både som bruger på www.thistedforsikring.dk og som registreret person i Thisted Forsikrings systemer.

 

Når Thisted Forsikring registrerer oplysninger om dig, skal vi ifølge databeskyttelsesreglerne orientere dig om, hvem der er dataansvarlig; hvorfor vi behandler oplysningerne om dig; hvem oplysninger om dig kan videregives til, hvordan du kan gøre indsigelse; hvordan du kan tilbagekalde et eventuelt afgivet samtykke; og hvordan du kan klage over Thisted Forsikrings behandling af dine oplysninger.

Sådan bruger vi dine persondata

Vi bruger dine oplysninger til at behandle dine forsikringer. Hvis du har givet dit samtykke til det, holder vi dig orienteret om vores produkter inden for forsikring.

De oplysninger vi typisk har om dig, er dine kontaktoplysninger, dit CPR-nummer og dine police-og betalingsoplysninger. Hvis du har haft en skade, har vi også dine skadesoplysninger.

  • Du har ret til at få oplyst hvilke persondata vi har om dig

Hvis du gerne vil have et overblik over de personoplysninger, vi har om dig, eller hvis du ikke længere ønsker at blive orienteret om vores produkter, er du velkommen til at kontakte os.

 

Vi behandler dine persondata efter reglerne

Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne. I visse tilfælde udveksler vi dine oplysninger med eksterne samarbejdspartnere.

Hvis loven kræver det, giver vi oplysningerne videre til offentlige myndigheder.

 

Vi gemmer oplysninger om din brug af hjemmesiden

Når du bruger vores hjemmeside, benytter vi cookies til at gemme oplysninger om din brug af siderne. En cookie er en lille computerfil, som du automatisk downloader til din computer når du besøger vores hjemmeside. Vi bruger en cookie til at se hvordan du bruger vores hjemmeside og hvad du interesserer dig for på hjemmesiden, så vi kan gøre siden endnu bedre og lettere for dig at bruge, og også målrette anden kommunikation til dig.

Når du logger ind på ”Mine Forsikringer” via hjemmesiden, kan vi selvfølgelig identificere dig. Vi behandler dine oplysninger fortroligt.

Læs vores cookiepolitik

 

Vi optager nogle af vores kundesamtaler

Når du ringer til os, kan din samtale blive optaget. Vi bruger optagelserne til uddannelse af vores medarbejdere for at forbedre vores kundeservice. Vi sletter optagelserne efter brug og senest efter to måneder. Du har mulighed for at fravælge optagelse af samtalen når du ringer til os.

 

Klage over Thisted Forsikrings behandling af dine oplysninger

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet.

 

Cookiepolitik

Vi bruger cookies for at kunne give dig en god betjening på vores hjemmeside.

Ejeroplysninger

Dette website udbydes og administreres af:

Thisted Forsikring
Thyparken 16
7700 Thisted

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone eller anden digitale enhed for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

 

Sådan sletter eller blokerer du cookies

Du finder en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Cookietyper og deres formål

Formål Førsteparts cookies Tredjeparts cookies
Teknisk funktionalitet Ja Nej
Trafikmåling Ja Ja
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) Nej Nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Ja Nej

 

Førstepartscookies

 

Javascript
Levetid Beskrivelse
gaTrackTrans Slettes når du lukker dit browser vindue Indeholder en true/false værdi der afgør, om der skal trackes en eCommerce transaktion til Google Analytics ved load af kvitteringssiden i checkud forløbet.
eDisableInpageModalCart Slettes når du lukker dit browser vindue Indeholder en true/false værdi der afgør, om der skal vises et modalvindue, hver gang der bliver lagt en vare i indkøbskurven.
eInpageModalCartID Slettes når du lukker dit browser vindue Indeholder en værdi der afgør om et modalvindue har været vist.

 

Google Analytics
Navn Levetid Beskrivelse
_utma, _utmb, _utmc, _utmz Op til 6 måneder Anvendes til anonym trafikanalyse.
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

WordPress
Navn Levetid Beskrivelse
VisitorID og VistDate 1 år Anvendes til trafikanalyse.
DW_Extranet 30 dage Login cookie som også kan huske dit brugernavn og adgangskode.
Dynamicweb.CookieOptInLevel 14 dage Husker at du har accepteret vores brug af cookies på websitet.

 

Google Search Indstillinger
Navn Levetid Beskrivelse
PREF 2 år Anvendes ikke men er knyttet til Google Analytics og er en standard cookie sat af google.com.
Privatlivspolitik: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
Facebook
Navn Levetid Beskrivelse
2 år Ved at besøge Thisted Forsikrings facebookprofil ( www.facebook.com/thistedforsikring ) , skal du vide, at Facebook indsamler almindelige personoplysninger om dig til brug for at forbedre Facebooks reklamesystem og vores tilpasning af vores facebookprofil. Behandlingen af persondata er således baseret på legitime interesser jf. art. 6, stk. 1, litra f – altså markedsføring. Du har ret til at gøre indsigelse mod denne behandling.

Vi modtager anonyme statistiske oplysninger om brugerne af vores facebookside. Oplysningerne indsamles ved, at Facebook gemmer cookies på din harddisk eller andet medium. Cookiesene virker i to år, medmindre du sletter dem. Brugerkoden, som kan kædes sammen med forbindelsesdata for brugere, som er registreret på Facebook, indsamles og behandles, når siden åbnes.

Thisted Forsikring A/S og Facebook er fælles dataansvarlige for behandlingen af disse persondata. Du kan til enhver tid udøve dine rettigheder jf. GDPR overfor både Thisted Forsikring A/S og Facebook.
Thisted Forsikrings kontaktdata:

Tredjepartscookies

 

YouTube
Navn Levetid Beskrivelse
Visitor_INFO1_LIVE 8 måneder Anvendes af YouTube (Google). Du kan læse mere i deres privatlivspolitik: http://www.youtube.com/t/privacy
MailChimp
Navn Levetid Beskrivelse
_AVESTA_ENVIRONMENT Slettes når du lukker dit browser vindue (MailChimp har ingen officiel dokumentation af deres cookie)
Session cookie
Navn Levetid Beskrivelse
ASP.NET_SessionId Slettes når du lukker dit browser vindue Anvendes til anonym trafikanalyse.