Bilforsikring

Vil du have et tilbud på forsikring af din bil?

Få en bedre bilforsikring

Her i Nord-, Midt- og Vestjylland er bilen ikke en luksus, men en nødvendighed. Der kan være langt til arbejde, skole – og alt det sjove i fritiden. Derfor skal du have en bilforsikring, der passer til netop dine behov. Hos os får du en bilforsikring med alt fra lovpligtig ansvarsforsikring til kasko og valgfrie tillægsdækninger.

Vejhjælp der duer

Er du gået i stå, bliver din bil fragtet til det værksted som du ønsker.

Frit værkstedsvalg og lånebil

Du kan selv vælge værksted. Og med Fordelsværksted får du lånebil mens bilen bliver repareret.

Påmonteret trækkrog til én pris

Dækker trækkrog og skade på trailer. Med kasko er skader på trailer dækket ved kørselsuheld op til 6.000 kr.

Sammensæt din egen bilforsikring

Vi lader dig sammensætte forsikringen til din bil, så den passer til dine behov. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker skader på mennesker, deres ting og køretøjer. Kaskoforsikringen dækker skader på det forsikrede køretøj.

Du kan også vælge særlige dækninger, der giver endnu mere tryghed.

 • Få billig vejhjælp i Danmark uanset bilens alder
 • Når du er elitebilist, forhøjes din præmie ikke ved skade
 • Ingen selvrisiko ved tyveri, brand og seriehærværk, hvis du har friskadedækning
 • Du er sikret ved solouheld med førerpladsdækning.

Vil du vide, hvad du skal betale for din nye bilforsikring?

Dækning

Hvad dækker bilforsikringen?

Grundlæggende består en bilforsikring af en lovpligtig ansvarsforsikring og en valgfri kaskoforsikring. De fleste, der har en nyere bil, vælger også en kaskoforsikring. Se herunder, hvordan vores bilforsikring dækker dig, når du køber en forsikring til din bil hos os.

Dækning
Ansvar
Kasko
Tilvalg
Skader på personer, deres ting og køretøjer
Skade​r på det forsikrede køretøj
Brand, lynnedslag og eksplosion
Tyveri af motorkøretøjet og dets dele
Vejhjælp i Danmark
Vejhjælp i Europa
Friskade/glasdækning
Friskade/glasdækning betyder at man ikke skal betale selvrisiko ved skader der sker ved brand, tyveri, seriehærværk og nedstyrtende genstande. Ved glasskader vil der ikke være selvrisiko ved reparation af stenslag. Skal ruden skiftes, vil selvrisikoen være mindre end den almindelige kaskoselvrisiko du har valgt.
Ung Bilist
Ung Bilist er for familier med børn der har kørekort, og som af og til låner forældrenes bil. Normalvis er selvrisikoen højere hvis en person under 23 år fører bilen, og der sker en skade, men med denne dækning er selvrisikoen den samme som hvis det var dig selv der førte bilen. Samtidig optjener de unge bilister anciennitet for hvert år de kører uden skader, og denne anciennitet kan bruges hvis de senere opretter en bilforsikring hos os i deres eget navn.
Førepladsdækning
Førerpladsdækning dækker den personskade som du måtte få ved et færdselsuheld hvor ingen andre motordrevne køretøjer er involveret. Erstatningen opgøres efter de gældende regler og satser i Erstatningsansvarsloven, præcis som hvis der var et andet motordrevet køretøj involveret.
Lånebil hvis du vælger Fordelsværksted
Vi tilbyder dig gratis lånebil hvis du har kaskoforsikring og får din bil repareret på et af vores fordelsværksteder i forbindelse med en skade. Lånebilen har 100 km fri kørsel pr. dag ekskl. brændstof. Benytter du fordelsværksted, får du også udvidet reklamationsret på reparationen af din bil. Kontakt os for at høre om fordelsværksteder hvor du bor.
Information og fakta

Information og fakta

Download vores faktaark og få overblik over de vigtigste detaljer.

Her hos Thisted Forsikring ved vi at forsikringer kan være en kompleks størrelse. Derfor har vi valgt at samle al relevant information i det vi kalder faktaark. I disse kan du hurtigt få relevant information relateret til netop din forretning.
Skulle du have spørgsmål, så står vi naturligvis altid klar til at tale med dig på telefon 96 19 45 00.

Faktaark bilforsikring

Download faktaark

Faktaark førepladsdækning

Download faktaark

Faktaark autohjælp

Download faktaark

Betingelser

Bliv klogere på detaljerne

Betingelserne er de regler der gælder for din forsikring og dens dækninger. Du bør læse dem inden du vælger forsikring og eventuelle tilvalgsdækninger.

Betingelserne udgøres af vores fællesbetingelser og betingelser for bilforsikring. Her kan du se de nyeste udgaver.

Alle forsikringsselskaber laver produktinformationsark efter europæiske standarder. Det gør det let for dig at sammenligne på tværs.

Hvis du er kunde hos os allerede, kan du se de betingelser der gælder for dine forsikringer, på Min side.

Ejer og bruger af din bil

Din bilforsikring bliver lavet til dig på baggrund af en række oplysninger som har betydning for forsikringens pris. Hvis oplysningerne er forkerte, kan konsekvensen være at forsikringen ikke dækker når du har brug for den.

Sådan giver vi dig et tilbud på en bilforsikring

Flere ting har betydning for prisen på din bilforsikring. Vi bruger de oplysninger du giver os, til at beregne risikoen og dermed prisen på forsikringen. Oplysningerne er altså grundlaget for den forsikring vi laver til dig. Derfor er det afgørende at du giver de rigtige oplysninger, både når du tegner forsikringen, og hvis der sker ændringer efterfølgende. Vi tager udgangspunkt i hvem der er fast bruger af bilen. Hvis den der tegner bilforsikringen, ikke er den samme som den der er fast bruger af bilen, skal vi have besked.

Du finder her eksempler på ting der har indflydelse på prisen på din bilforsikring, og her kan du læse meget mere om, hvordan prisen på bilforsikringen regnes ud. 

 • Bilens nyværdi
 • Motorens størrelse
 • Din alder og anciennitet som bilist
 • Din skadefri kørselserfaring
 • Antal kilometer du kører om året
 • Bopæl

Hjemmeboende børn og forældrenes bil

Hjemmeboende børn må gerne låne familiens bil, men de må ikke være fast bruger af bilen. Bruger dit hjemmeboende barn bilen som fast bruger, skal vi have besked.

Hvem kører i din bil?

Vi har samlet nogle gode huskeregler som kan hjælpe dig. Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af disse eksempler, bør dit barn sandsynligvis stå som fast bruger af bilen. Kontakt os hvis du er i tvivl, eller læs mere her om, hvordan dit barn får en bedre bilforsikring lige her. 

Dit barn skal stå som fast bruger af bilen hvis:

 • Barnet kører i bilen til dagligt eksempel til skole, på jobbet, til fritidsaktiviteter.
 • Barnet har bilen til fri afbenyttelse.
 • Hvis forældrene ikke stiller spørgsmålstegn ved hvornår bilen er tilbage.

Hvornår er der tale om dit barn låner bilen?

Der er tale om at dit barn låner bilen når barnet lejlighedsvis låner bilen, for eksempel til at køre på besøg hos en kammerat eller kæresten. Oftest er det sådan er der er en aftale forældrene og barnet imellem hvornår bilen forventes afleveret tilbage.

Er der en smart løsning?

Ja, der er. Hvis dine børn låner bilen i ny og næ, ned til bageren, ud til veninden, hjem til kæresten, til og fra sport, så skal du se på vores produkt Ung Bilist.

Det er en forsikring der hjælper dit barn eller dine børn med at optjene kørselserfaring. Ung Bilist er til dig som har et eller flere børn, som lejlighedsvis låner bilen.

For hvert år børnene kører i din bil uden at få skader, optjener hun eller han med Ung Bilist et års anciennitet som senere kan benyttes til en bilforsikring hos Thisted Forsikring.

Det vil hjælpe dine børn til en billigere bilforsikring, når de engang får deres egen bil.

Se herunder. hvordan du får Ung Bilist tillægsforsikringen.

Værd at vide.

Kører dine børn i din bil?

Med tillægsforsikringen Ung Blist sørger du for, at dine børn får en billigere bilforsikring, når de selv får bil. Læs herunder, hvordan vi gør det udfordrende meget lettere.

Ung bilist

Ung Bilist - optjen anciennitet fra første dag

Hos Thisted Forsikring er det muligt at få forsikringen Ung Bilist, der er en tillægsdækning til forældrenes eksisterende bilforsikring.

Med denne forsikring optjener dine børn anciennitet i forhold til bilforsikringen, som han eller hun senere kan anvende, når der opstår ønske om eller behov for at tegne en bilforsikring selv.

Bilforsikringer til unge er et emne, der optager især unge mennesker. Dels fordi prisen kan være så høj, og dels fordi mange unge mennesker – specielt i yderområderne er nødt til at låne forældrenes bil for at kunne passe skole, fritidsaktiviteter og sociale arrangementer.

På den måde har vi et ansvar her i Nord-, Midt-, og Vestjylland for at løfte den udfordring. 

Med Ung Bilist tillægsforsikringen gør vi netop det.

Men lad os se lidt på, hvilke betingelser der gælder for Ung Blist tillgsforsikringen

Hvad er betingelserne for Ung Bilist forsikringen?

Med Ung Bilist optjener dine børn anciennitet for skadefri kørsel, indtil de fylder 23 år.

Ung Bilist tillægsforsikringen omfatter dine børn, når:

 • de har gyldigt kørekort og er fyldt 17 år
 • når de ikke har eller har haft egen bil
 • husstanden ikke har mere end 2 biler
 • bilen ikke er af typen ATV

Dit barn optjener herefter 1 års anciennitet for hvert år, han eller hun kører skadefrit.

Hvis den unge i løbet af et policeår er skyld i en skade, optjenes der ikke anciennitet det pågældende år. Der kan maksimalt optjenes 5 års anciennitet for skadefri kørsel.

Husk på, at forsikringstageren skal være ejer af den bil, som dine børn benytter. Derfor må børnene ikke figurere på registreringsattesten, købekontrakten, billånet, panthaverdeklarationen eller tilsvarende.

For tillægsforsikringen Ung Blist gælder den selvrisiko, du som forsikringstager har på din nuværende bilforsikring.

Få et tilbud på en bilforsikring

Kundeservicemedarbejder
Kundeservice
Vi sidder klar til at hjælpe

Sådan får du en billigere forsikring til din bil

Tag et køreteknisk kursus og spar penge på din bilforsikring.

Har du en bilforsikring hos Thisted Forsikring, og er din købt for mere end et år siden, kan du få en billigere forsikring til din bil (gælder ikke elitebilister). Det eneste, du skal gøre, er at deltage i et køreteknisk kursus.

Billigere bilforsikring til unge

Tilbuddet henvender sig specielt til yngre bilister, som gerne vil have en billigere bilforsikring hurtigt og ønsker en genvej til et bedre præmietrin. Når du har gennemført det køretekniske kursus, godskriver vi dig to år og refunderer halvdelen af prisen for kurset som belønning.

Send os video og foto

Nem og hurtig behandling af skaden på din bil

Se her hvordan du sender video eller fotos til os mens vi taler sammen i telefonen. Det foregår sådan her.
1. Ring til os
2. Vi sender en sms med et link
3. Tryk på linket og send video eller foto

Er du stadig i tvivl?

Har du spørgsmål til bilforsikringer?

Vi ved at der er mange spørgsmål til forsikringer. Derfor har vi gjort det nemmere for dig og samlet nogle af de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Kan du ikke finde det svar du søger, er du altid velkommen til at ringe.

Hvad er en ansvarsforsikring?

Ansvarsforsikringen er lovpligtig. Ansvarsforsikringen dækker hvis du kommer til at lave skader på andre personer, deres ting og deres biler mens du kører.

Hvad er en kaskoforsikring?

Kaskoforsikringen dækker skader på din bil. Den er ikke lovpligtig, men hvis du har lån i bilen, forlanger långiver ofte at der er kaskoforsikring. De fleste der har en nyere bil, vælger at have en kaskoforsikring.

Må jeg låne min bil ud til nogen under 23?

Du må låne din bil ud til hvem du vil, blot de har et kørekort. Hvis personen er under 23 år og laver en skade på bilen, vil der blive opkrævet dobbelt selvrisiko.

Hvad gør jeg hvis jeg har fået en skade?

Giv os besked så hurtigt som muligt. Du har to muligheder. Foretrækker du at tale med os direkte, kan du ringe til os på 96 19 45 00. Vil du hellere anmelde din skade online, gør du det via Min side. Læs mere her.

Hvorfor er kilometertallet vigtigt?

Jo flere kilometer du kører i din bil om året, jo større er risikoen for at du får en skade på den. Derfor afhænger prisen af hvor meget du kører. Og derfor er det vigtigt at du giver os besked hvis kilometerforbruget pr. år ændrer sig.

Jeg har solgt min bil. Hvad gør jeg?

Den nye ejer har 21 dage til at omregistrere bilen. Vi får besked fra SKAT, og så sletter vi din bilforsikring fra den dato den er omregistreret til den nye ejer.

Jeg har fået en glasskade på min bil. Hvem skal jeg ringe til?

Vi har samarbejde med Autoglasmanden du kan bestille tid online eller på telefon 87 80 08 10. De kommer og skifter ruden hvor du er. Du kan også få glasskaden repareret på dit lokale værksted.

Jeg har brug for vejhjælp i Danmark. Hvem skal jeg ringe til?

Vi samarbejder med Dansk Autohjælp. Ring på 70 10 80 90, så kommer de og hjælper dig.

Jeg har brug for vejhjælp i Europa. Hvem skal jeg ringe til?

Er din bil kaskoforsikret, indeholder forsikringen redningshjælp i Europa gennem Rødt Kort-ordningen. Ring til SOS International på +45 70 10 50 52. Eller download appen Rødt Kort. Den sender dine GPS-koordinater med når du tilkalder vejhjælp.

Ung Bilist

Billigere bilforsikring til unge

Har du børn, som af og til låner bilen? Med vores Ung Bilist kan de optjene anciennitet, allerede fra de får kørekortet. Så er de bedre stillet den dag, de skal have deres egen bilforsikring.

Ung bilist