Bilforsikring

Bliv sikkert kørende med en fleksibel bilforsikring

Bliv sikkert kørende med en fleksibel bilforsikring

Her i Nord-, Midt- og Vestjylland er bilen ikke en luksus, men en nødvendighed. Der kan være langt til arbejde, skole – og alt det sjove i fritiden. Derfor skal du have en forsikring der passer til netop dine behov.

Vejhjælp der duer

Er du gået i stå, bliver din bil fragtet til det værksted som du ønsker.

Frit værkstedsvalg og lånebil

Du kan selv vælge værksted. Og med Fordelsværksted får du lånebil mens bilen bliver repareret.

Påmonteret trækkrog til én pris

Dækker trækkrog og skade på trailer. Med kasko er skader på trailer dækket ved kørselsuheld op til 6.000 kr.

Fordele ved vores bilforsikring

Vi lader dig sammensætte bilforsikringen så den passer til dine behov. Ansvarsforsikring dækker skader på mennesker, deres ting og køretøjer. Kasko dækker skader på det forsikrede køretøj. Du kan også vælge særlige dækninger der giver endnu mere tryghed.

  • Billig vejhjælp i Danmark uanset bilens alder.
  • Som elitebilist forhøjes din præmie ikke ved skade
  • Ingen selvrisiko ved tyveri, brand og seriehærværk hvis du har friskadedækning.
  • Med førerpladsdækning er du sikret ved solouheld.
Dækning

Sådan dækker bilforsikringen

Ansvarsforsikring er lovpligtig når du har bil. De fleste der har en nyere bil, vælger også kaskoforsikring. Se her hvordan du er dækket hos os.

Dækning
Ansvar
Kasko
Tilvalg
Skader på personer, deres ting og køretøjer
Skade​r på det forsikrede køretøj
Brand, lynnedslag og eksplosion
Tyveri af motorkøretøjet og dets dele
Vejhjælp i Danmark
Vejhjælp i Europa
Friskade/glasdækning
Friskade/glasdækning betyder at man ikke skal betale selvrisiko ved skader der sker ved brand, tyveri, seriehærværk og nedstyrtende genstande. Ved glasskader vil der ikke være selvrisiko ved reparation af stenslag. Skal ruden skiftes, vil selvrisikoen være mindre end den almindelige kaskoselvrisiko du har valgt.
Ung Bilist
Ung Bilist er for familier med børn der har kørekort, og som af og til låner forældrenes bil. Normalvis er selvrisikoen højere hvis en person under 23 år fører bilen, og der sker en skade, men med denne dækning er selvrisikoen den samme som hvis det var dig selv der førte bilen. Samtidig optjener de unge bilister anciennitet for hvert år de kører uden skader, og denne anciennitet kan bruges hvis de senere opretter en bilforsikring hos os i deres eget navn.
Førepladsdækning
Førerpladsdækning dækker den personskade som du måtte få ved et færdselsuheld hvor ingen andre motordrevne køretøjer er involveret. Erstatningen opgøres efter de gældende regler og satser i Erstatningsansvarsloven, præcis som hvis der var et andet motordrevet køretøj involveret.
Lånebil hvis du vælger Fordelsværksted
Vi tilbyder dig gratis lånebil hvis du har kaskoforsikring og får din bil repareret på et af vores fordelsværksteder i forbindelse med en skade. Lånebilen har 100 km fri kørsel pr. dag ekskl. brændstof. Benytter du fordelsværksted, får du også udvidet reklamationsret på reparationen af din bil. Kontakt os for at høre om fordelsværksteder hvor du bor.
Information og fakta

Information og fakta

Download vores faktaark og få overblik over de vigtigste detaljer.

Her hos Thisted Forsikring ved vi at forsikringer kan være en kompleks størrelse. Derfor har vi valgt at samle al relevant information i det vi kalder faktaark. I disse kan du hurtigt få relevant information relateret til netop din forretning.
Skulle du have spørgsmål, så står vi naturligvis altid klar til at tale med dig på telefon 96 19 45 00.

Faktaark bilforsikring

Download faktaark

Faktaark førepladsdækning

Download faktaark

Faktaark autohjælp

Download faktaark

Betingelser

Bliv klogere på detaljerne

Betingelserne er de regler der gælder for din forsikring og dens dækninger. Du bør læse dem inden du vælger forsikring og eventuelle tilvalgsdækninger.

Betingelserne udgøres af vores fællesbetingelser og betingelser for bilforsikring. Her kan du se de nyeste udgaver.

Alle forsikringsselskaber laver produktinformationsark efter europæiske standarder. Det gør det let for dig at sammenligne på tværs.

Hvis du er kunde hos os allerede, kan du se de betingelser der gælder for dine forsikringer, på Min side.

Glatførekursus

Tag et køreteknisk kursus og spar penge på din bilforsikring.

Hvis din bil er forsikret hos Thisted Forsikring, og er den købt for mere end et år siden, kan du få en billigere forsikring (gælder dog ikke for elitebilister). Det eneste, du skal gøre, er at deltage i et køreteknisk kursus. Tilbuddet henvender sig specielt til yngre bilister, der gerne vil have en hurtig genvej til et bedre præmietrin. Vi godskriver dig derefter to år og refunderer halvdelen af prisen for kurset som belønning for at gennemføre et køreteknisk kursus.

Hent tilmeldingsblanketten her

Autohjælp

Tryghed når du kører på de danske veje

Vores autohjælpsforsikring hjælper dig hvis uheldet er ude, og omfatter både bil og efterspændte påhængsvogne. Forsikringen tilbydes i samarbejde med SOS Dansk Autohjælp.

Bil med katastrofeblink holder i vejkanten

Få et tilbud på en bilforsikring

Kundeservicemedarbejder
Kundeservice
Vi sidder klar til at hjælpe
Er du stadig i tvivl?

Få svar på dine spørgsmål

Vi ved at der er mange spørgsmål til forsikringer. Derfor har vi gjort det nemmere for dig og samlet nogle af de spørgsmål vi oftest bliver stillet. Kan du ikke finde det svar du søger, er du altid velkommen til at ringe.

Hvad er en ansvarsforsikring?

Ansvarsforsikringen er lovpligtig. Ansvarsforsikringen dækker hvis du kommer til at lave skader på andre personer, deres ting og deres biler mens du kører.

Hvad er en kaskoforsikring?

Kaskoforsikringen dækker skader på din bil. Den er ikke lovpligtig, men hvis du har lån i bilen, forlanger långiver ofte at der er kaskoforsikring. De fleste der har en nyere bil, vælger at have en kaskoforsikring.

Må jeg låne min bil ud til nogen under 23?

Du må låne din bil ud til hvem du vil, blot de har et kørekort. Hvis personen er under 23 år og laver en skade på bilen, vil der blive opkrævet dobbelt selvrisiko.

Hvad gør jeg hvis jeg har fået en skade?

Giv os besked så hurtigt som muligt. Du har to muligheder. Foretrækker du at tale med os direkte, kan du ringe til os på 96 19 45 00. Vil du hellere anmelde din skade online, gør du det via Min side. Læs mere her.

Hvorfor er kilometertallet vigtigt?

Jo flere kilometer du kører i din bil om året, jo større er risikoen for at du får en skade på den. Derfor afhænger prisen af hvor meget du kører. Og derfor er det vigtigt at du giver os besked hvis kilometerforbruget pr. år ændrer sig.

Jeg har solgt min bil. Hvad gør jeg?

Den nye ejer har 21 dage til at omregistrere bilen. Vi får besked fra SKAT, og så sletter vi din bilforsikring fra den dato den er omregistreret til den nye ejer.

Jeg har fået en glasskade på min bil. Hvem skal jeg ringe til?

Vi har samarbejde med Autoglasmanden du kan bestille tid online eller på telefon 87 80 08 10. De kommer og skifter ruden hvor du er. Du kan også få glasskaden repareret på dit lokale værksted.

Jeg har brug for vejhjælp i Danmark. Hvem skal jeg ringe til?

Vi samarbejder med Dansk Autohjælp. Ring på 70 10 80 90, så kommer de og hjælper dig.

Jeg har brug for vejhjælp i Europa. Hvem skal jeg ringe til?

Er din bil kaskoforsikret, indeholder forsikringen redningshjælp i Europa gennem Rødt Kort-ordningen. Ring til SOS International på +45 70 10 50 52. Eller download appen Rødt Kort. Den sender dine GPS-koordinater med når du tilkalder vejhjælp.

Ung Bilist

Hjælp dit barn med at få en billigere bilforsikring

Har du børn som af og til låner bilen? Med vores Ung Bilist kan de optjene anciennitet allerede fra de får kørekortet. Så er de bedre stillet den dag de skal have deres egen bilforsikring.

Pige med rødt hår læner sig ud af bil