fbpx
Mænd arbejder i hal med maskiner

Erhvervsforsikringer

Hvad dækker en erhvervsforsikring? Og hvordan får du bedst dine ønsker til en erhvervsforsikring opfyldt? Læs med herunder.

Få dine erhvervsforsikringer sikkert i hus

"Vi vil lære jer godt at kende" er vores motto. Og det er det, fordi det afspejler den måde, vi arbejder på. Derfor starter vi altid med en samtale, hvor vi spørger ind til virksomheden og jeres behov, så vi kan sikre den bedst mulige løsning, som er tilpasset jeres forretning og hverdag.

 

Erhvervsforsikring til mange brancher

Hos Thisted Forsikring tilbyder vi forsikringsløsninger til alle typer erhverv – uanset om du er håndværker, har en campingplads eller arbejder med produktion, engros, administration, detail, skoler og foreninger, velvære eller service. Det er vigtigt for os at forstå din virksomheds behov og udfordringer, så vi kan lave en forsikringsaftale, der passer specifikt til din virksomhed.

Forsikring til erhverv, som er tilpasset dig og din forretning

Du kender os, og vi kender dig

Vi er grundige - på den jyske måde. Derfor gør vi en stor indsats for at lære dig at kende. Og så får du en personlig rådgiver, som du altid kan tage fat i, hvis du har spørgsmål.

Forsikring, du kan forstå

Forsikring kan være svært at forstå. Derfor gør vi os umage med at forklare det på helt almindeligt dansk, så du er klædt godt på til at træffe en god beslutning.

Forsikring, der passer til din hverdag

Hvad sker der, når varelageret varierer? Eller når I skifter firmabilen ud? De fleste virksomheder tilbydes gratis underforsikringsgaranti.

Skal vi kontakte dig?

Klik på linket herunder for at få vejledning og gode råd om din virksomheds forsikringer. Sammen finder vi de forsikringer, der passer til netop din virksomheds behov.

Bliv ringet op
Skriv til os