fbpx
Assurandør taler med kunde

Job & Karriere

Hos os går høj faglighed og arbejdsglæde hånd i hånd

Vil du arbejde sammen med os?

Thisted Forsikring er især kendt på hjemmebanen i Thy og på Mors. Vi har også mange kunder i resten af det vi kalder for Danmarks Rygrad. Og vi er i vækst. Derfor udvider vi løbende medarbejderstaben.

Her kan du læse om at være medarbejder hos os.

Medarbejder ved computer

 

Thisted Forsikring som arbejdsplads

Thisted Forsikring beskæftiger knap 100 medarbejdere, hovedparten på hovedkontoret i Thisted. Vi har også kontorer i Herning og Aalborg. Størstedelen af medarbejderne i Thisted Forsikring er forsikringsuddannede, men vi har også it-specialister, jurister, kommunikations- og marketingmedarbejdere, talknusere og taksatorer med håndværksmæssig baggrund – og så er der selvfølgelig vores uundværlige kolleger i Intern Service.

Uformel kultur

Vi har en uformel og imødekommende virksomhedskultur – vi tror på at vi sammen kan spille hinanden bedre. Hos os vil du opleve at du har et tæt og forpligtende samarbejde med dine kolleger på tværs af afdelingerne. Vi kan også lide at hygge os sammen. Det gør vi til sociale begivenheder og fælles teamwork-dage hvor vi tager afsted sammen og lærer nyt. Og i kantinen til frokost, hvor vi får sund og lækker mad lavet af vores kok.

Tæt på beslutningerne

Som medarbejder i Thisted Forsikring er du tæt på beslutningerne. Vi sætter pris på en åben og tillidsfuld dialog mellem ledere og medarbejdere. Det gælder både i hverdagen og på de store linjer, blandt andet i Samarbejdsudvalget og på afdelingsmøder. Vi arbejder strategisk og målrettet med trivsel som vi betragter som et fælles anliggende. Vi har en høj trivsel – faktisk blandt de “bedste” 10% af danske virksomheder.

Vi kan lide mennesker

Vi er stolte af at være lokale, og vi sætter en ære i at give kunderne en god service med et smil i stemmen. Forsikring handler om tryghed, og mange mennesker oplever at forsikring er kompliceret og svært at forstå. Derfor er det vigtigt at du som medarbejder i Thisted Forsikring kan lide mennesker og er god til at kommunikere og samarbejde, til gavn for både vores kunder og dine kolleger.

Sund kantineordning

Anita og Pia er vores to kokke og de sørger hver dag for at vi får en sund og varieret morgenmad og frokost. Anita og Pia er begge tilknyttet vores hovedkontor i Thisted. Medarbejdere i Herning og Aalborg spiser også af kantinens lækre mad når de besøger os på hovedkontoret.

Vi tror på at vi med ordentlig brændsel arbejder bedre og mere effektivt.

Kok Anita Hoxer andretter frokost

Hvem er vi? Vi har spurgt //vores kunder//

I 4 små videoer fortæller vores kunder, hvad de synes om os. Her skinner vores værdier og DNA tydeligt igennem: at vi tager lokalt ansvar, leverer høj service, er ordentlige og har en tæt personlig kontakt med vores kunder.

Hvad betyder det at vi tager lokalt ansvar?

Lokalt ansvar er en del af vores DNA. Derfor støtter vi lokale klubber, foreninger og gode initiativer i Nord-, Midt- og Vestjylland. For vi vil gerne være med til at sikre vores kunder det, Hans Jørgen kalder "det helt grundlæggende i en god tilværelse".

en mand og en dame står mellem to hække med vand i baggrunden
×

Hvad betyder det at vi er //ordentlige//?

Forsikringsselskabet skal gøre det, der er bedst for ens familie. Sådan siger Bjarke. Og sådan siger vi. Vi mener faktisk at ordentlighed er en grundpille i ethvert professionelt forhold. Derfor er vi ordentlige. Også når kunderne ikke kigger.

en man står foran en hæk
×

Hvad betyder det at vi er //kundeejet//?

At vi kender vores kunder fordi de er vigtige for os. Som Ingrid siger i filmen: "Det er ikke sådan et samlebåndsforsikringsselskab. Vores assurandør går ind og siger nåh, det er Torben og Ingrid. Hvordan er det nu med dem?".

en kvinde sidder i et drivhus
×

Hvad betyder //personlig// kontakt for Marianne og Martin?

Der er altid et rigtigt menneske i den anden ende af røret, når kunderne ringer til os. Og kontakten er snarere hjemlig end professionel. Vi sætter nemlig en ære i at lære vores kunder at kende. Så ved du, at du får de forsikringer, der passer bedst til dig.

en mand og en kvinde står mellem buske
×

Dig som bliver medarbejder hos os

Løsningsorienteret og god til mennesker

Du ser vejen til kundernes behov og du tør give noget af dig selv

Tager ansvar og byder ind med dine kompetencer

Du er tæt på beslutningerne og klar til selv at løfte opgaverne

Teamånd og samarbejde om at nå i mål

Du spiller med på holdet og skaber god stemning omkring dig

Hvad vi tilbyder

Vi vil gerne have glæde af dine kompetencer og personlighed. Men du får også noget tilbage.

  • En livlig hverdag med gode kolleger og masser af holdånd
  • Ansvar og faglig udvikling
  • Kort kommandovej og nærhed til beslutninger
  • Uformel kultur hvor vi tager vare på hinanden
  • Høj trivsel og fokus på det gode samarbejde

Du kommer godt i gang

Som nyansat hos os vil du blive en del af vores onboarding program. De første tre uger vil vi planlægge et program for dig hvor du vil få den nødvendige faglig viden, branchekendskab og indsigt i vores organisationskultur.

Vi tilpasser programmet efter den stilling du skal varetages. Elementer der kan indgå i dit onboarding program kan være:

  • Introduktioner af de forskellige afdelinger
  • Medlyt i skade og kundeservice
  • Undervisning i it-programmer
  • Samkørsel med en assurandør eller taksator

Udover onboarding programmet så vil vi også tilknytte en mentor til dig, som vil hjælpe dig fagligt og socialt med at komme godt i gang.

Fandt du ikke svar?

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du læse mere. Du er også altid velkommen til at kontakte os i HR & Kommunikation hvis du har flere spørgsmål om job og karriere ved Thisted Forsikring.

Hvordan søger jeg job ved Thisted Forsikring?

Under Ledige stillinger eller via dette link https://www.thistedforsikring.dk/ledige-stillinger/ kan du se alle ledige stillinger. Vi benytter os af online rekruttering, og link og hjælp til selve ansøgningsprocessen fremgår af stillingsopslaget.

Kan jeg sende en uopfordret ansøgning til Thisted Forsikring og hvordan?

Du er velkommen til at søge uopfordret hos os. Klik her: Søg uopfordret hos Thisted Forsikring.

Da vi tillægger de personlige egenskaber stor værdi, modtager vi gerne uopfordrede ansøgninger fra personer både med og uden en baggrund i forsikringsbranchen.

Alle ansøgninger bliver behandlet seriøst og fortroligt. Vi opbevarer din ansøgning i seks måneder i vores emnebank, hvis en stilling skulle blive aktuel.

Uddanner Thisted Forsikring finanselever?

Ja, vi ansætter hver år nye finanselever som får en all-round finansuddannelse inden for forsikring. Som finanselev kommer du på turnus rundt i alle afdelinger. Det er et godt udgangspunkt for din videre karriere.

Vi ansøger typisk efter nye finanselever i 1. kvartal hvert år til tiltrædelse 1. august samme år.

Tilbyder Thisted Forsikring praktikophold?

Ja, vi modtager gerne praktikanter på vores hovedkontor i Thisted.

Send ansøgning og relevante papirer til HR-medarbejder Karina Drejer Møller på kdc@thistedforsikring. Husk at fortælle os hvilken periode du ønsker en praktikplads.

Klassisk og moderne

Thisted Forsikring er den næstældste virksomhed i Thy. Vi har solide rødder helt tilbage fra stiftelsen i 1853. Men vi er også en velkonsolideret og moderne virksomhed i god vækst.

Thisted by i gamle dage

Bliv finanselev

I Thisted Forsikring får du en solid uddannelse og masser af ansvar hvis du har mod på at tage ansvar for din egen udvikling – et godt fundament for din fremtid. Vi stiller alle muligheder til rådighed, men det er op til dig at bruge dem.

Ebbe Immersen Lyndrup, elev

Send os en uopfordret ansøgning

Du er velkommen til at sende os en ansøgning. Det gør du via vores online-rekrutteringssystem. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger direkte på e-mail.

Marlene Holm, kundekonsulent

Har du spørgsmål?

Karina Drejer Møller, HR-chef
Karina Drejer Møller
HR-chef
Bliv ringet op
Skriv til os