fbpx

Mød Peter

Jeg er stolt af at arbejde for et selskab der tager ansvar

Jeg er stolt af at arbejde for et selskab der tager ansvar

Peter er ansat som privatassurandør. Dagligt servicerer han kunder i forhold til nysalg og vedligeholdelse af eksisterende kunder

Det er interessant at hjælpe mennesker

Peter har i sin hverdag stor berørelse med kunder i forhold til at sikre at de har de forsikringer, de har brug for. Om sit arbejde siger Peter følgende:

At sælge forsikringer er at sælge noget kunden forhåbentligt ikke skal bruge. Når jeg er ude ved en kunde er det derfor ikke salget der er i centrum. Det handler om at kunden skal have tillid til og tryg ved det de køber.

Dertil uddyber Peter, at der er endnu en faktor ved at sælge forsikringer ved Thisted Forsikring, som er vigtig at have øje for:

I Thisted Forsikring er vi bevidste om at vi er lokalt forankret. Der er en stor risiko for at komme til at stå i kø med en kunde, og i de situationer skal jeg kunne se dem i øjnene.

Når Peter sælger forsikringer, forklarer han, at det er vigtigt for ham, at:

jeg er bevidst om at alle kunder er forskellige. Et salg er derfor altid med kunden i centrum.

 

Vores værdier brænder i gennem

Peter har været sælger i et anden branche forinden han kom til Thisted Forsikring. Han valgte at søge til Thisted Forsikring, da det var et sted, der matchede hans værdier.

Da jeg søgte jobbet ved Thisted Forsikring var værdierne en vigtig faktor for mig. De afspejler nemlig den måde jeg gerne vil arbejde på.

Uddybende siger Peter, at:

alle dem der har kontakt med kunderne agerer efter værdigrundlaget. Hvordan du løser din opgave er stadig op til den enkelte. Men alt vi gør er med værdigrundlaget i ryggen. Vi arbejder ud fra en åbenhed, vi er imødekommende og vi ønsker at den hjælp vi giver er rigtig god.

Vi hjælper hinanden med at gøre det rigtige

I sit arbejdsliv er Peter en type, der har brug for en vis social kontakt og at der er orden i tingene. Thisted Forsikring passer ind på hans behov således:

Jeg har brug for at være i en lidt større virksomhed hvor der er en god struktur på tingene. Her i huset oplever jeg at alle er klar til at hjælpe. Man bliver aldrig mødt med et nej.

Ovenstående har i følge Peter en betydning for selskabet.

På den måde er Thisted Forsikring en virksomhed der ikke gør meget i silotænkning. Der er en uformel teamtilgang. Vi bakker op om hinanden og vi er sammen om at komme i mål. 

 

Fællesskab og hjælpsomhed

Og netop denne tilgang til tingene, bliver af Peter beskrevet som det der gør Thisted Forsikring til en arbejdsplads, der passer godt til ham. Han siger følgende:

Som medarbejder ved Thisted Forsikring oplever man et godt fællesskab og en særlig hjælpsomhed. Alle er klar til at hjælpe og byde ind, hvis man kommer og spørger om noget. Jeg oplever at folk er søde og rare til at hjælpe en videre.

Udover at arbejde godt sammen, så beskriver Peter også, at der i selskabet er et særligt fællesskab.

Dertil er der også et fællesskab i virksomheden, som jeg særligt har kunne mærke under de arrangementer, jeg har deltaget i. Her har jeg oplevet en opbakning om at få skabt den her fællesfølelse af at vi altså er sammen om det her. Det giver en rigtig god følelse.