fbpx

Danmarks Rygrad uddeler 250.000 kroner

4. oktober 2022

Gennem støtteuddelingen Danmarks Rygrad giver Thisted Forsikring 250.000 kroner til 41 foreninger, så de kan udvise taknemmelighed for deres frivillige ildsjæle.

De frivillige spiller en stor og vigtig rolle i vores alles liv. Men det er ikke nødvendigvis noget vi tænker over i vores hverdag.

De giver os en masse muligheder: Fritidsaktiviteter, genbrugsbutikker og kulturelle arrangementer. Muligheder vi ikke ville have haft, hvis ikke det havde været for de frivilliges indsats.

Frivillige ildsjæle er altså en vigtig brik i vores lokale foreningsliv, og det er vigtigt, at vi husker at værdsætte de gode miljøer, de frivillige er med til at skabe for os og vores børn.

Derfor spurgte vi, i Thisted Forsikring, tidligere på året os selv om vi har husket at sige det til dem? Har vi fortalt dem hvor vigtige de er i vores hverdag? Og endnu vigtigere: Har vi husket at sige tak?

En hyldest af de frivillige

Først på sommeren offentliggjorde Thisted Forsikring en rørende hyldest til de frivillige og opfordrede alle til at takke en frivillig, der har gjort en forskel for dem. Videoen viser på allerfineste vis hvordan de frivilliges arbejde bringer glæde for os alle, og minder os om at få sagt det lille ord – tak.

Nu er det vores tur til at give tilbage til de frivillige. Gennem august måned har der været åbent for at søge om støtte til at fejre de frivillige i foreningerne. Det har udmøntet sig i ikke mindre end 430 ansøgninger.

”Vi er utroligt stolte af at der er så mange, der bakker om at hylde de frivillige sammen med os. Det høje antal af ansøgninger viser, at vi har ramt ned i noget der er højaktuelt lige nu. For det er vigtigt at passe på de frivillige vi har. Derfor har vi også valgt at støtte mange foreninger med mindre beløb, i modsætning til tidligere, hvor vi har støttet få formål med større beløb,” siger Dennis René Petersen, administrerende direktør i Thisted Forsikring.

Hvem skal fejres?

Det store antal af ansøgninger betyder at vi har været nødt til at tage hårde beslutninger. For hvem skal tildeles støtte og hvem skal ikke?

Juryen har udvalgt 41 foreninger i hele Nord-, Midt- og Vestjylland, som modtager beløb på enten 3.000, 5.000 eller 7.000 kroner. De 41 foreninger er følgende:

B52/AFC, Fjaltring Trans Beboerforening, Frivillig Thy, Frivilligcenter Mors, Frivilligcenter Skive, Fursund Idrætsforening, Halvrimmen Borgerforening, Hammerup Herred Gymnastik, Hauge GIF, Hillerslev Sport, Humlum Motions- og Gymnastikforening, Hurup HK, Håndbold Mejrup Hvam, IF Nordthy, Lyngs Byfornyelse, Madholdet Hillerslev, Mødrehjælpen Skive, Mødrehjælpen Thisted, Nationalpark Thys Venner, Nordvestmors Boldklub, Nors Boldklub, Nykøbing Mors Idrætsforening, Pinen og Plagen, Ryde Stendis Beboerforening, Røde Kors Herning, Røde Kors Thisted, Sevel-Morgenstrup Idrætsforening, Sjørring Boldklub, Sjørring Gymnastikforening, SMS Hjertestart, Struer Kajakklub, Studsgård GIF, Støtteforeningen for Amtoft Købmand, Sydmors IF, Thisted Gymnastik & Idrætskultur, Thisted IK, Thy Cup, Thy Cycle Ring, Thy Motorsport Karting, Vestjysk Gymnastik Forening, og Villerslev og Omegns Beboerforening.

Kommer der en ny støtterunde?

Danmarks Rygrad er en tilbagevendende støtteuddeling hos Thisted Forsikring, og hvert år er der et nyt tema og formål for uddelingen.

Hvad formålet er for næste års Danmarks Rygrad er endnu ikke offentliggjort. Men hvis du vil opdateres om støtteuddelingen, når der er nyt, så følg med på Thisted Forsikrings Facebookside. Her opdaterer vi nemlig om Danmarks Rygrad, når der er nyt.

Og når du er der, kan du stadig se vores hyldestvideo til de frivillige, hvis du ikke har nået det endnu. Det gør du lige her.

Bliv ringet op
Skriv til os