fbpx

Fornuftigt halvårsresultat for Thisted Forsikring

20. august 2019
  • Resultat før skat 22,8 mio. kr.
  • Vækst i bruttopræmierne med 7,6%

Thisted Forsikring A/S opnåede et fornuftigt resultat på 11,3 mio. kr. på den primære drift (forsikringsteknisk resultat) for første halvår af 2019, ligesom resultatet af investeringsvirksomheden blev et plus på 11,5 mio. kr.

Resultatet af den primære drift er som budgetteret, mens investeringsafkastet er bedre end forventet.

Udgiften til skadeserstatninger blev 14 mio. kr. højere end samme periode i 2018, hvilket henføres til et lidt større antal større skader end forventet, ligesom juni måneds lyn- og skybrudsskader påvirker resultatet.

Investeringsresultatet er større end budgetteret og skyldes primært de positive markedskorrektioner der fandt sted i de første måneder af 2019 – hvilket tilskrives markedernes comeback efter de negative markedskorrektioner mod slutningen af 2018.

”Vi synes at resultatet er fornuftigt. Vi leverer et forsikringsteknisk resultat på niveau med det budgetterede. De forholdsvis milde vintermåneder blev afløst af lidt flere større skader i foråret end forventet, ligesom at juni måneds lyn og skybrudsskader har givet travlhed i vores skadesafdelinger og påvirker resultatet negativt. Men sådan er det at være forsikringsselskab.”

”Vores opgave er hurtigt og effektivt at hjælpe kunderne når skaden sker. I Thisted Forsikring kalder vi dette øjeblik for ”sandhedens time”, og vi arbejder fokuseret på at give kunderne markedets bedste service. Vi beskæftiger 97 medarbejdere og behandler årligt ca. 20.000 skader for vores 50.000 kunder. Så det er med en vis stolthed at vi kan sige at vores gennemsnitlige behandlingstid af en skade er på under to dage,” siger administrerende direktør Dennis René Petersen.

 

Bliv ringet op
Skriv til os