fbpx

Ny formand for bestyrelsen i Thisted Forsikring

 

Thisted den 9. april 2024

Torsdag den 4. april afholdt Thisted Forsikring f.m.b.a. ordinær generalforsamling, hvor direktionen ved Henrik Lavesen og Brian Nielsen præsenterede et solidt og tilfredsstillende resultat for regnskabsåret 2023. Bestyrelsen og den delegerede forsamling, som repræsenterer kundernes interesser i selskabet, godkendte regnskabet.

Generalforsamlingen betød samtidig et farvel til mangeårigt bestyrelsesmedlem og formand gennem de seneste fem år, Ivan Christiansen, som udtræder af bestyrelsen grundet aldersbestemmelserne i selskabets vedtægter. Ivan Christiansen har tidligere været administrerende direktør i Sparekassen Thy gennem mere end 20 år.

Ny formand for bestyrelsen i Thisted Forsikring er Rasmus Brix Kronborg, mens Henrik Dam Jespersen overtager næstformandsposten fra den nye formand. Der var genvalg til Peter Homann og Henrik Dam Jespersen, mens Carsten Beith indtræder på den plads, som stod åben med afgangen af Ivan Christiansen.

”Ivan Christiansen har løftet hvervet som bestyrelsesformand ihærdigt og med utrolig sikker hånd. Han har således stor andel i, at Thisted Forsikring står bundsolidt rustet til fremtiden. Den nye bestyrelse føler sig klar til at varetage en fortsat positiv udvikling af selskabet,” siger Rasmus Brix Kronborg.

Bestyrelsen

Rasmus B. Kronborg (bestyrelsesformand) 

Henrik Dam Jespersen (næstformand) 

Annie Galsgaard 

Poul Erik Handberg 

Peter Homann 

Carsten Beith 

Michael Jensen (medarbejdervalgt) 

Bente Petersen (medarbejdervalgt) 

Ninna Jeppesen (medarbejdervalgt) 

Kontakt

Rasmus Broholm Madsen, marketing- & kommunikationschef, 22 22 22 65 

Ivan Christiansen, afgående bestyrelsesformand, 40 28 23 41 

Rasmus B. Kronborg, bestyrelsesformand, 46 14 67 02 

Bliv ringet op
Skriv til os