fbpx

Thisted Forsikring forlænger hovedsponsorat med Thisted FC

20. august 2019

Fremtiden er sikret for Thys fodboldflagskib Thisted FC gennem en forlængelse af hovedsponsoraftalen med Thisted Forsikring med yderligere et år. En aftale der betyder, at Thisted FC, efter nedrykningen til 2. division, får arbejdsro til at få fastlagt en fremtidssikret vision, målsætning og struktur for klubben.

”Vi er rigtig glade for, at Thisted Forsikring har forlænget deres hovedsponsorat. De har gennem mange år været en loyal hovedsponsor, der danner et stærkt fundament til at drive en professionel fodboldklub”, fortæller direktør for Thisted FC Elite A/S, Karl Kristian Guldhammer.

”Vi har været på sponsorholdet bag Thisted FC fra dag 1 da klubben gik ind i professionel fodbold – ja faktisk længere endnu. For Thisted Forsikring er det vigtigt at der er en stærk, lokalt forankret fodboldklub der skaber positiv opmærksomhed omkring Thy. Derfor fortsætter vi med at støtte hele klubben. Vi støtter eliten, men vi øger også støtten til amatørniveauet som jo er hele grundlaget for Thisted FC. Vi vil gerne styrke bredden og ikke mindst alle de frivillige der lægger et kæmpestort stykke ulønnet arbejde i klubben. En klub som Thisted FC er med til at give liv og udfoldelsesmuligheder i lokalområdet. Det betyder meget for os, fordi vi vil være med til at sikre at Thy til stadighed er et sted hvor man kan leve det gode liv,” siger Thisted Forsikrings administrerende direktør Dennis René Petersen.

”Gennem mange år har Thisted FC Elite haft glæde af den økonomiske støtte, som Thisted Forsikring har givet klubben. Det gør en forskel i lokalområdet at der er en stærk fodboldklub, som kan tilbyde deres elitefodboldspillere et professionelt talentudviklingsmiljø. I det område som vi kalder for Danmarks Rygrad, gør det en forskel at have en stærk lokal klub. Det vejer tungt for os, og samlet set er det med til at skabe fundamentet for det gode liv i Danmarks Rygrad,” slutter direktør Dennis René Pedersen.

Bliv ringet op
Skriv til os