fbpx

Thisted Forsikring står bag Mors-Thy Håndbold som hovedsponsor

8. marts 2019

Thisted Forsikring står bag Mors-Thy Håndbold som hovedsponsor med en ny toårig sponsoraftale, uanset hvordan sæsonen ender.

Efter en sæson med svingende resultater på banen har det været noget af en ilddåb Hans Peter Jarl Madsen har været igennem som ny salgschef for Mors-Thy Håndbold. En placering i den nederste del af ligaen giver selvfølgeligt udfordringer, når der skal tegnes og gentegnes sponsorater.

– Vi har en ualmindelig stærk opbakning fra vores sponsorer, herunder en utrolig vigtig og generøs opbakning fra vores hovedsponsor Thisted Forsikring, som har været afgørende for, at vi er i stand til at have liga-håndbold i Mors Thy Håndbold, siger Hans Peter Jarl Madsen.

Han medgiver, at det selvfølgeligt har været en hård opgave når man ser på holdets aktuelle placering.

– Det er naturligvis sjovere at spille med om pladserne i slutspillet fremfor at ligge i den tunge ende af tabellen. Men det er vilkårene. Udelukkende overlevelse var ikke målsætningen fra sæsonstart. Vi har måttet rette målsætningen til, at det drejer sig om at overleve i ligaen i år. Og det er jeg også sikker på, at vi gør. Spillerne, trænere, staben bagved, sponsorer og alle vores fans i Bette Balken er enige om målet: Ligahåndbold i Mors-Thy Håndbold i næste sæson også, slår Hans Peter Jarl Madsen fast.

Mors-Thy Håndbold er fyrtårn for området

Om man kan lide håndbold eller er til fodbold, så er og bliver Mors-Thy Håndbold et sportsligt fyrtårn for Thy og Mors. At lade det i stikken der er bygget op over så mange år, er ikke en mulighed. Derfor var det naturligt for HP at spænde kasketten og køre mod Thyparken 16 og Mors-Thy Håndbolds tro partner siden klubbens etablering, hovedsponsoren Thisted Forsikring.

– Da HP kommer til os med en omtumlet sæson i bagagen, kan vi forsikre ham om at Thisted Forsikring selvfølgelig bakker op om klubben, også i modvind.  Som lokalt forankret selskab har vi en klar hensigt om fortsat at være en aktiv medspiller for udviklingen af lokalområdet – og hermed også Mors-Thy Håndbold, siger Dennis René Petersen, Adm. Direktør Thisted Forsikring.

Efter den udmelding har parterne arbejdet hårdt på at få en aftale på plads – og det er lykkedes. Thisted Forsikring fortsætter uanset slutresultat

– Vi støtter selvfølgelig op om en af egnens absolut bedste brandingplatforme, nemlig et stærkt Mors-Thy Håndbold. Her i Danmarks Rygrad lader vi os ikke skræmme af en smule blæst. Det ligger ikke til os. I stedet rykker vi sammen og står fast. Det har vi gjort mange gange før, og det gør vi igen. Vi håber at vi fra Thisted Forsikrings side kan inspirere ikke bare fans, men også erhvervsklubmedlemmer og andre sponsorer til fortsat at være den 8. mand både på og udenfor banen. For os er det essensen af det lokale fællesskab, siger Dennis René Petersen.

Hos Mors-Thy Håndbold er det også med lettelse, at bestyrelsesformand Johannes Søndergaard nu kan gå tilbage til resten af bestyrelsen, spillerne og de frivillige kræfter og meddele, at klubben har hovedsponsoren på plads to år frem.

– Vi er utroligt glade for den støtte Thisted Forsikring har givet Mors-Thy Håndbold siden starten. Vi har en hovedsponsor, der virkeligt har støttet op gennem årene, både når det er gået godt, og når det er gået knapt så godt. Det at Thisted Forsikring har indgået en ny toårig aftale med os, er et skulderklap til alle, der arbejder for Mors-Thy Håndbold, men også et udtryk for, at Thisted Forsikring, sammen med vore øvrige sponsorer, kan se brandingværdien af at have et sportsligt flagskib i lokalområdet nu og i fremtiden, siger Johannes Søndergaard.

Johannes Søndergaard understreger vigtigheden af, at alle støtter op omkring klubben og klubbens sponsorer.

Thisted Forsikring ser frem til to års fortsat fantastisk samarbejde om elitehåndbolden på Mors og i Thy og glæder sig til at følge holdets vej mod toppen igen.

Bliv ringet op
Skriv til os