fbpx

Vi fra Danmarks Rygrad siger tak

6. juli 2022

Thisted Forsikring opfordrer alle til at sige tak gennem rørende hyldest til de frivillige på sociale medier.

Nogle gange skal der ske noget uventet før vi får øje på det som er lige foran os.

Coronapandemien, pressede i mere end to år vores lokale klubber og foreninger her i Danmarks Rygrad, som vi kalder Nord-, Midt- og Vestjylland.

Pludselig stod det lysende klart at vores lokale foreningsliv i allerhøjeste grad bæres af frivillige kræfter. Ildsjæle i alle aldre som hver dag året rundt gør en kæmpestor indsats til gavn for børn og voksne. Under pandemien har de måttet arbejde ekstrahårdt for at få det hele til at løbe rundt.

De knokler bare. Ikke for sig selv, men for fællesskabet. For alt det vi har sammen her i lokalområdet.

Nu skulle vi være tilbage ved normalen. Men vi mangler frivillige som aldrig nogensinde før. Hvad skyldes det?

Har vi husket at sige tak?

Har vi husket at sige det til dem? Har vi husket at sige tak til de frivillige? Det lille ydmyge ord som bærer en kæmpestor kraft i sig.

Det spørgsmål har vi stillet os selv i Thisted Forsikring. Og vi er nået frem til at nu er det på tide at sige det højt.

”Det er let at komme til at tage de frivillige for givet. Først når vi mangler dem går det op for os, hvor stor og vigtig en indsats der ligger på skuldrene af dem. Lad os takke og anerkende de frivillige for deres indsats nu hvor vi har allermest brug for dem til at skabe sociale begivenheder i halen på corona-nedlukninger og stribevis af aflyste begivenheder,” mener Thisted Forsikrings administrerende direktør Dennis René Petersen.

Alle kan være med til at hylde de frivillige i deres eget lokalområde

Derfor sætter vi nu gang i en kampagne på sociale medier.

I opslag på Facebook og LinkedIn opfordrer Thisted Forsikring alle til at byde ind og sætte ord på taknemligheden som vi føler over for frivillige ildsjæle i vores lokalområde.

Det kan være en klapsalve for alle de frivillige i den lokale håndboldklub. Eller det kan være Grethe fra spejderne, Martin der har rejst penge til at anlægge mountainbike-sporet bag skolen, eller Nikolaj og Jannie der på 14. år står i spidsen for byens sommerfest og loppemarked.

Med en flot og rørende film vil vi forsøge at nå ud til så mange som muligt for at skabe glæde og anerkendelse af alle de fantastiske frivillige i vores område.

Hvad og hvornår? – sig det videre…

Filmen bliver launchet på Thisted Forsikrings Facebookside torsdag den 7. juli. Det er på dette opslag at vi håber at så mange mennesker som muligt i Nord-, Midt- og Vestjylland vil skrive og dele deres taknemlighed og hyldest til de frivillige.

Bliv ringet op
Skriv til os