fbpx
DMI varsler kraftig regn, skybrud og lokale oversvømmelser. Har du en akut skade, skal du kontakte vagtcentralen på 70244522. Du kan også anmelde skader online via Min side.
Villa- og husforsikring

Sådan sikrer du dit byggeri

Tænker du på at bygge nyt eller bygge til? Tag en snak med os inden du går i gang med byggeriet.

Husk forsikringen når du skal i gang med at bygge

Vi sørger for at give dig en god rådgivning. Det er nemlig vigtigt at bygningsforsikring og entrepriseforsikring sammensættes så de passer til netop dit byggeprojekt.

Sådan dækker en entrepriseforsikring

Uanset om du skal bygge nyt, bygge til eller bygge om, er der risiko for uventede skader og eventuelle erstatningskrav. Der er flere typer af skader som kan være dækket af bygningsforsikringen eller af entreprenørens eller håndværkernes forsikring. Men der kan også ske skader som kun vil være dækket af en entrepriseforsikring. Det gælder blandt andet:

  • Hærværk
  • Tyveri af byggematerialer
  • Skader på det byggede. Det kan for eksempel være en kran der vælter og beskadiger byggeriet.
  • Skader på eksisterende bygning som følge af byggeriet
  • Skader på personer og andres ting eller bygninger
  • Skader på grund af vejret (vejrlig)

En entrepriseforsikring dækker mere end ovennævnte. Entrepriseforsikringen er en all risk-forsikring.

Værd at vide

Hvad er all risk-forsikring?

En all risk-forsikring dækker alle skader medmindre de er direkte undtaget i dine forsikringsbetingelser. Derfor er det vigtigt at du sætter dig ind i hvad der står i forsikringsbetingelserne, eller taler med os. Vi er her for at hjælpe dig.

et hvidt hus

Bliv klogere på entrepriseforsikringen

Hvornår kan du tegne en entrepriseforsikring?

Entrepriseforsikringen kan tegnes ved nyopførelse af bygning, tilbygningsarbejde og ombygningsarbejde. Husk at entrepriseforsikringen skal tegnes inden selve byggeriet påbegyndes.

Hvor længe dækker forsikringen?

Entrepriseforsikringen dækker fra den dato hvor du har oplyst os at byggeriet går i gang, og til og med den dag hvor byggeriet står færdigt. Tegner du en entrepriseforsikring hos os, aftaler vi typisk at tales ved i slutningen af byggeperioden.

 

Villaforsikring

Gør familiens base til et trygt sted

Et tag over hovedet er et grundlæggende behov. Derfor hjælper vi dig med at sikre din elle jeres base. Forsikringsbehovet er forskelligt fra hus til hus. Vi rådgiver dig om hvordan din villaforsikring skal sammensættes så den passer til netop din bolig og dine behov.

Mor og datter i have

Gør-det-selv typen? Eller kender du nogen?

Er du gør-det-selv typen som selv ønsker at udføre noget af arbejdet i forbindelse med dit byggeprojekt? Eller kender du nogen som du vil bede om at hjælpe dig? Så er det vigtigt at du giver os besked.

Det kan nemlig have indflydelse på forsikringen hvis du selv eller venner og bekendte hjælper dig med byggeriet. Tal med os, så giver vi dig den nødvendige rådgivning.

Værd at vide

Bliv klogere, læs forsikringsbetingelserne

Vi anbefaler altid, at du læser dine forsikringsbetingelser igennem. Her kan du blive klogere på erstatningsbetingelserne og hvilke undtagelser som er gældende på området.

Indboforsikring, beregne pris
Bliv ringet op
Skriv til os