fbpx
midtmors sport

Midtmors Sport

Sponsorat

Midtmors Sport

Thisted Forsikring støtter Midtmors Sport

Idræt for alle

Midtmors Sport er et idræts- og fritidscenter for alle aldersgrupper og hele familien, som ligger i hjertet af Mors. Her er plads til sportsinteresserede ligeså vel som ikke-sportsinteresserede. Midtmors Sport er en del af Røgfri Fremtid, som er et arbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, TrygFonden og mere end 200 partner. Derudover er Midtmors Sport et Demensvenligt center, som DGI og Demensven (Alzheimerforeningen) står bag.

Vi støtter de lokale fællesskaber hos Thisted Forsikring, og derfor er Midtmors Sport en del af vores sponsorater. Alle borgere kan benytte huset – børnehaver, skoler, foreninger, børn, unge, voksne og ældre. Der er mulighed for at mødes omkring både sportsaktiviteter ligeså vel som sociale og kulturelle arrangementer. Det vil vi gerne støtte op om. Besøg Midtmors Sports hjemmeside og læs mere.

Book et møde med os og støt Midtmors Sport

Du støtter Midtmors Sport ved at udfylde formularen. Så finder vi sammen den bedste forsikringsløsning til dig.

Klaus Worm Sørensen, assurandør
Klaus Worm Sørensen
Assurandør

Vi passer godt på dine personlige oplysninger. Du kan læse mere i vores Retningslinjer for persondata.

Er I interesserede i et samarbejde?

Hos Thisted Forsikring vil vi gerne være med til støtte op om de idrætsklubber og foreninger, der gør Danmarks Rygrad til et aktivt område. Hvor både børn, unge og ældre får muligheder for at holde sig aktive og leve et sundt og socialt liv.

Skal Thisted Forsikring støtte din forening?