ThyParty #11

Hovedsponsor

Thy esport events afholdte eventet Thy Party #11 i Sparekassen Thy Mors Arena. Eventet havde 400 deltagere med turneringer i seks forskellige spil, blandt andet Counter-Strike: Global Offensive, FIFA, Fortnite og Rocket League.

Thy Party arrangeres af den frivillige forening Thy esport events i samarbejde med Ungdomsskolen Mors. Thisted Forsikring er med som hovedsponsor af Thy Party blandt mange andre gode sponsorer der er med til at bakke op om eSporten i Thy og på Mors.

Thisted Forsikring erkender at esport efterhånden er en sportsgren på lige fod med mange andre sportsgrene. Det er den virkelighed vi lever i, og det skal vi der er aktive i sponsormiljøet, give plads til. Forældrene der har deres børn afsted til Thy Party, skal vide sig sikre på at sikkerheden er i orden.

Thisted Forsikring ser på det de unge mennesker bag Thy Party har drevet det til, og det er fra vores perspektiv helt fantastisk – ikke bare for de unge mennesker der deltager, men i lige så høj grad vores område der viser at vi også kan gå i front, når det kommer til esport. Vi er ikke bare håndbold og fodbold!

Hjælp os med at blive bedre...

Vind en iPad Pro 12"

med Thisted Forsikring & Thy eSport events

Kan din klub eller forening bruge økonomisk støtte?

Hos Thisted Forsikring vil vi gerne være med til støtte op om de sportsklubber og foreninger der gør Danmarks Rygrad til et aktivt område med muligheder for både børn, unge og ældre at holde sig aktive og leve et sundt og socialt liv.

ThistedQ