fbpx
DMI varsler kraftig regn, skybrud og lokale oversvømmelser. Har du en akut skade, skal du kontakte vagtcentralen på 70244522. Du kan også anmelde skader online via Min side.
Thisted Forsikring firmabil

For mange håndværkere får indbrud i firmabilen

Indbrud i firmabiler er desværre en stigende tendens. Vi oplever især, at det er håndværkere, der får tømt bilen for værktøj og varer. Sandsynligvis fordi det er lettere at bryde ind i en varevogn end en virksomhed eller privat bolig. Hvad kan du gøre for at undgå indbrud i firmabilen?

Hvordan undgår jeg indbrud i bilen?

I en travl hverdag er det sjældent risikoen for indbrud i bilen, der fylder mest. Det er der sådan set ikke noget underligt i. Men det kan hurtigt blive en træls situation, hvis varevognen er støvsuget for dyrt værktøj, og du ikke kan udføre det planlagte arbejde for dine kunder.

Derfor giver vi altid vores kunder gode råd med på vejen til at undgå indbrud.

Her er vores bedste råd

  • Parker bilen op langs en mur eller et hegn, så det er vanskeligere at komme ind i varerummet.
  • Dæk ruderne til varerummet, så tyvene ikke kan se, hvilket værktøj du har liggende.
  • Sæt gerne vinduesgitre op.
  • Tager du firmabilen med hjem, kan du med fordel bakke op i din indkørsel. Det vil afskrække en del tyve at skulle tæt på huset for at bryde ind.
  • Parker altid i en garage, hvis det er muligt.
  • Benyt endelig tyverisikring af varebilen. Det er godt givet ud.

Indbrud i min firmabil – hvad dækkes?

Hvis nu uheldet alligevel skulle være ude, er det rart at vide, hvordan du er stillet.

Det er vigtigt, at du har en transportforsikring, hvis du ønsker at få økonomisk hjælp ved indbrud i din bil. Forsikringen er en tilvalgsdækning til din løsøredækning og dækker de ting, der så at sige ligger ”løst” i din bil.

Men den dækker faktisk også beskadigelse af løsøre ved brand og trafikuheld. Forestil dig, at der går brand i din bil, og dit værktøj bliver ødelagt. Eller at du kører galt en glat vintermorgen og Hr. og Fru Jensens nye vinduesparti omme bagi går i stykker. I begge tilfælde dækker transportforsikringen. Det er selvfølgelig vigtigt lige at sige, at forsikringen altid kun dækker op til den sum, du er forsikret for.

Det dækker transportforsikringen

Indbrud i bilen

Ødelagte løsøre i forbindelse med brand

Ødelagte løsøre ved trafikuheld

Bliv kontaktet

Vil du høre mere om transportforsikringen, er du velkommen til at bruge vores kontaktformular. Så ringer vi dig op.

Udvid med en kaskoforsikring

Værd at vide

Er indbrud i din firmabil lig med en dyr værkstedsregning? Så er det kaskoforsikringen, du skal have fat i. Det kan være, tyvene har knust en eller flere ruder eller ridset bilen voldsomt.
Læs alt det du bør vide om en kaskoforsikring her.

Mand kører bil

Vidste du det?

Den vigtigste forsikring en virksomhed bør have, er (sammen med drifttabsforsikringen) en produktansvarsforsikring. Uden den kan virksomhedsejeren komme i en situation, hvor han må dreje nøglen om.

Vi ser desværre, at flere både nystartede og mindre virksomheder ikke får produktansvarsforsikringen. Det er især håndværksvirksomheder. De tænker måske enten, at den er for dyr eller ikke relevant for dem. Men det er den.

Læs hvorfor herunder.

Hvad dækker en produktansvarsforsikring?

Du er tømrer og har lavet en flot træterrasse ude hos en kunde. Desværre viser det sig, at terrassen har en skæv hældning, og der løber vand ind i huset. Du skal selv betale for at lave terrassen om. Men produktansvarsforsikringen dækker de skader, der er kommet på huset på grund af fejlen. Det kan være helt nyt gulvtæppe, nyt tapet og ødelagte døre og karme. En samlet regning der kan være et stort indhug for en mindre virksomhed.

Læs mere om produktansvarsforsikringen

Skal vi kontakte dig, så du kan høre mere om produktansvarsforsikringen?

Bliv ringet op
Skriv til os