fbpx

Fortsat hovedsponsor for Sports College Mors

28. juni 2019

Thisted Forsikring fortsætter som hovedsponsor for Sports College Mors.

Sports College Mors er et fantastisk tilbud til unge mennesker fra lokalområdet der vil kombinere uddannelse og sport, men også for unge håndboldtalenter fra hele Danmark, hvilket elever fra Aalborg, Lemvig, Esbjerg og Hobro vidner om. Det vil vi selvfølgelig rigtig gerne bakke op om.

“Sports College Mors er en naturlig del af vores håndboldmæssige sponsorpalette sammen med HF-Mors og Mors-Thy Håndbold, hvor vi også er hovedsponsor. Lokal forankring og sammenhold er vigtige værdier for os i Thisted Forsikring. Derfor bakker vi så stærkt op om det lokale liv. Derfor er det naturligt for os at forlænge samarbejdet. Sidst samarbejdet blev forlænget i 2017 med Thisted Forsikring som hovedsponsor håbede Sports College Mors på at fremgangen ville fortsætte i de kommende år, og det må man sige har været tilfældet,” siger marketingmanager Rasmus Ustrup, Thisted Forsikring.

Sports College Mors har siden 2017 fået en ny fløj på Sports College bygningen og udvidet kapaciteten af boende elever fra 17 til 23. Sports College Mors gør en forskel for Mors og er en forening der er attraktiv at blive kædet sammen med som sponsor.

“Vi har gennem årene haft et fortrinligt samarbejde med Thisted Forsikring, og med de nye tiltag i støbeskeen håber vi at begge parter får endnu mere glæde af aftalen, og at vi dermed sikrer at samarbejdet fortsætter meget længere ud i fremtiden,” udtaler Lars Svane Nielsen, Sports College Mors.

Bliv ringet op
Skriv til os