En hjælpende hånd til Danmarks Rygrad

Få helt op til 10.000 kr. til din lokale forening

Corona-krisen har gjort, at den første halvdel af 2020 har været usædvanlig hård for klubber og foreninger i Danmarks Rygrad. Mange af jer mangler de indtægter I plejer at have – og så bliver det pludselig svært at få det hele til at løbe rundt.

Vi vil gerne hjælpe!

Hvorfor

Vi ved, hvor hård corona-krisen har været for det lokale foreningsliv i Danmarks Rygrad. Derfor ønsker vi at give en håndsrækning til de foreninger, der har økonomiske udfordringer på grund af corona.

Vi ser nemlig de mange foreninger og klubber i vores nærområde som et essentielt fundament i lokalsamfundet.

Hvem

Hvem kan så søge og hvad kræver det?

Klubber og foreninger drevet af frivillige i Danmarks Rygrad kan søge støtte fra Thisted Forsikring på op til 10.000 kroner, uden at vi kræver noget til gengæld.

Det er altså foreninger i Nord-, Midt- og Vestjylland der er ramt økonomisk af corona-krisen, som har mulighed for at søge.

Hvordan

Vi ønsker at hjælpe så mange foreninger som muligt.

Derfor har vi i år valgt at opdele puljen i mindre beløb. Det giver os mulighed for at hjælpe endnu flere. Den samlede pulje er på 250.000 kroner.

Lyder det som noget for jer?
Udfyld ansøgningsskemaet nedenfor. Enkelt og nemt!

Søg støtte til din forening

Vi har gjort det simpelt at ansøge om støtte. Det eneste vi ønsker fra dig, er at du kort fortæller om din forening og hvordan corona-krisen har påvirket jer.

Ansøgningsfrist

Kampagnens sidste dag er søndag d. 18 oktober, hvilket dermed også er sidste dag, vi modtager ansøgninger.

Vi begynder herefter at behandle ansøgningerne, og du får svar når vi har udvalgt de foreninger, der modtager en økonomisk håndsrækning. Vi gennemgår og udvælger foreninger på baggrund af de beskrivelser, vi har fået tilsendt.

Du får svar på din ansøgning i slutningen af oktober.

Hvor er Danmarks Rygrad?

Thisted Forsikring er et lokalt forsikringsselskab. Det betyder at vi i overvejende grad tilbyder forsikringer til kunder der bor i Nord-, Midt- og Vestjylland, fordi vi kan give den bedste service når vi er tæt på vores kunder. Og som virksomhed tager vi ansvar for vores lokalområde.

Derfor har vi besluttet at vi støtter projekter der geografisk hører hjemme i Danmarks Rygrad. Hvor det er, kan du se her på kortet. Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål.

Kort over Danmarks Rygrad

Vi rækker jer en hjælpende hånd

Se videoen og hør mere om Danmarks Rygrad. Se hvordan vi hjælper klubber og foreninger her i efteråret.

Har du spørgsmål?

Vi håndterer alt det praktiske omkring ansøgningsprocessen til Danmarks Rygrad støtter. Du er velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om noget.

Katrine Dahl Clement
Katrine Dahl Clement
HR- og kommunikationschef

Følg os på de sociale medier

Du er meget velkommen til at følge os på Facebook, Instagram, LinkedIn og YouTube, hvor vi løbende sender opdateringer om Danmarks Rygrad.