fbpx
Mand holder mobiltelefon med sms-til-video

Livevideo gør det endnu lettere for kunderne at anmelde skader

Med livevideo gør Thisted Forsikring det nu endnu lettere for kunderne at anmelde skader

Thisted Forsikring er det første forsikringsselskab i Danmark der tilbyder sine kunder og samarbejdspartnere at sende livevideo og fotos via en sms-løsning.

Med løsningen kan kunder og samarbejdspartnere, for eksempel håndværkere, sende livevideo i forbindelse med en skadeopgørelse til forsikringsselskabet samtidig med at de taler i telefon med Thisted Forsikrings medarbejdere.

Man kan også uploade billeder direkte til forsikringsselskabet via sms’en. Skadebehandlingen bliver dermed meget lettere og hurtigere til stor fordel for kunderne.

Løsningen er enkel.

  1. Kunden eller samarbejdspartneren modtager en SMS med et link fra Thisted Forsikring
  2. Klik på linket
  3. Nu kan man sende livevideo eller fotos. Nemt og sikkert.

Løsningen er skræddersyet til Thisted Forsikring i samarbejde med iværksættervirksomheden Incendium.

 

Let og hurtigt for kunden

”Det er så let at man tror det er løgn. Vi sender en sms med et link til kunden. Når man trykker på linket, kan man sende livevideo og fotos til os så vores medarbejder kan se det på sin skærm med det samme. Det er en kæmpestor fordel for kunden som slipper for at skulle til sin computer for at sende os billeder. Løsningen gør også at vi kan behandle en skade meget let og hurtigt. Fordi vi kan se skaden med det samme og ser det samme som kunden gør, kan vi ofte afgøre om den er dækket, mens vi har kunden i røret,” fortæller administrerende direktør Dennis René Petersen.

Løsningen kan også bruges af håndværkere der samarbejder med Thisted Forsikrings taksatorer og skadekonsulenter om at udbedre skader. I mange situationer kan samarbejdet nu klares via livevideo, og dermed kan håndværkeren hurtigt komme videre med opgaven, fordi dialogen med forsikringsselskabet ikke er afhængig af at der skal aftales et møde på skadestedet.

Løsningen kan også anvendes af Thisted Forsikrings assurandører. De kan hurtigt og let at få foretaget risikovurderinger ved at sende fotos og video ind til hovedkontoret som så vurderes af selskabets specialister mens assurandøren stadig er på besøg ude hos kunden.

 

Let for medarbejdere – så kan tiden bruges på kunderne

Med den nye sms-løsning overføres fotos og video direkte fra kundens telefon til kundens sag i Thisted Forsikrings it-system. Det er altså ikke nødvendigt for hverken kunden eller medarbejderen at åbne mailprogrammer og overføre fra et sted til et andet.

”Det er nemt, og det betyder jo at både kunden og vores medarbejdere sparer tid og administration. Den tid vi sparer på arbejdsgange, kan vi bruge på kunden. Vi har i forvejen en gennemsnitlig skadesbehandlingstid på under to dage, som vi nu regner med at vi kan gøre endnu kortere. Kundeoplevelsen bliver endnu bedre, og vi kan komme tættere på kunden. Det er det allervigtigste point vi henter hjem på denne løsning,” fortæller Dennis René Petersen.

 

Innovationen sker her i Thy – nu er de store selskaber blevet nysgerrige

Incendium er en iværksættersucces i Thy og bakkes op af Thy Erhvervsinvest, som Thisted Forsikring er en del af. Incendiums løsninger bruges blandt andet af Beredskabsstyrelsen, og af brandvæsen og sundhedsmyndigheder i Danmark og internationalt.

Og det var ved et bestyrelsesmøde i Incendium hvor løsningen blev demonstreret, at koblingen til forsikring stod lysende klart, fortæller Thomas Baun, CEO i Incendium. Fra mødet blev der sendt SMS til Dennis René Petersen via løsningen.

”Et ”klik” på SMS-en og Dennis var online til vores bestyrelsesmøde. Han var begejstret med det samme. Det ligger til højrebenet at bruge i forsikring, sagde han. Og så var vi i gang. Kort tid efter satte vi os sammen med Thisted Forsikring for at skræddersy løsningen så den passer perfekt til et forsikringsselskab og deres kunder. Vi er vant til at arbejde sammen med kunder der har meget høje krav til blandt andet it-sikkerhed, så det kørte godt fra starten,” fortæller Thomas Baun.

Thisted Forsikrings idé om at løsningen kan bruges til deres kunder, er så god at store forsikringsselskaber nu har henvendt sig for at høre mere.

”Rygtet løber åbenbart i branchen, men vi tror på at den skræddersyede forsikringsløsning vi har udviklet til Thisted Forsikring, i høj grad skyldes den måde vi samarbejder på her i Thy. Innovationen går hurtigt her, fordi vi ikke laver lange kravspecifikationer, men sætter os ned sammen, prøver noget af og ser om det virker. På den måde sker innovationen netop fordi vi er lokale og kender hinanden godt heroppe, i kraft af de netværk vi har i det lokale erhvervsliv,” siger Thomas Baun.

 

Nemt, hurtigt og sikkert

Du kommer hjem torsdag eftermiddag og opdager, at der løber vand ned ad en væg i soveværelset. Under normale omstændigheder skal du ringe til os, forklare hele balladen og sende os billeder. Måske skal du ovenikøbet have en taksator på besøg. Se her hvordan det kan være i stedet for...

Hånd holder mobil med sms-løsning
Bliv ringet op
Skriv til os