fbpx
en motorcykel ved en mark

Bliv klar til motorcykelsæsonen

Motorcykelsæsonen banker på! Hos os får du en motorcykelforsikring, der er med dig hele vejen. Både i medvind og modvind. Få sindsro på vejene med en bedre motorcykelforsikring.

Hvad koster en motorcykelforsikring?

Når vi skal beregne prisen på din motorcykelforsikring, tager vi udgangspunkt i oplysninger om både MC og fører. På den måde sikrer vi os, at du får præcis den motorcykelforsikring, der passer til dig.

Sådan beregner vi prisen på din motorcykelforsikring

Som sagt er prisen på din motorcykelforsikring bestemt af en række forhold, der alle skal hjælpe os med at danne os et overblik over dine behov. Derfor er det også vigtigt, at du giver os de rette oplysninger, så vi kan udfærdige et tilbud til dig, som på den ene side svarer til dine forventninger og på den anden side giver os en mulighed for at vurdere dig som kunde.

De spørgsmål, som du typisk vil få i forbindelse med en motorcykelforsikring er disse:

 • Hvilke(n) forsikring ønsker du?
 • Hvilken type er din MC? Touring, Chopper, Sport eller Superbike?
 • Hvor stor er motorcyklens motor?
 • Hvor gammel er du?
 • Hvad er motorcyklens dagsværdi?
 • I hvilke(n) køreperiode ønsker du at bruge din motorcykel?
 • Hvor mange kilometer regner du med at køre?
 • Hvor bor du?
Værd at vide.

Få flere fordele med vores motorcykelforsikring

Der er intet som følelsen af frihed, når vejen strækker sig foran dig. Men du skal huske at få styr på din motorcykelforsikring, inden du ruller afsted.

Du får fordele som valgfri selvrisiko, billig vejhjælp og særdeles konkurrencedygtige priser på for eksempel Touring- og Chopper-motorcykler.

to mænd der kører motorcykel på markvej

Køreperioden for motorcykler

Hvis du udelukkende tegner en ansvarsforsikring til din motorcykel, må du køre hele året rundt. Ønsker du også en kaskoforsikring til din MC, er der bestemte køreperioder, som du lige skal holde øje med.

Kaskoforsikring af MC

Når du forsikrer din motorcykel hos os, har du også mulighed for at få en kaskoforsikring. Kaskoforsikringens pris afhænger af den periode på året, som du ønsker dækket. På den måde får du en personlig og tilpasset kaskoforsikring, der passer til netop dit kørselsbehov.

Du har tre valgmuligheder:

 • Skal kaskoforsikringen dække hele året?
 • Skal kaskoforsikringen dække fra 1. marts – 1. november?
 • Skal kaskoforsikringen dække fra 1. marts – 1. december
Værd at vide.

Få styr på din ulykkesforsikring, når du kører på motorcykel

Et uheld kan forandre dit liv på et øjeblik. Når du kører på motorcykel, skal du huske at opgradere din ulykkesforsikring. Så er du nemlig sikret erstatning ved uheld.

Har du spørgsmål?

Så sidder vi klar til at hjælpe dig på telefon 96 19 45 00.

to mænd der kører motorcykel på markvej

Pas på dig selv og undgå ulykker

Din MC-forsikring og din motorcykel skal være klar til sæsonen. Og det samme gælder naturligvis for dit udstyr, som kan være til stor hjælp, hvis du kører galt.

Undgå ulykker på motorcyklen

 • Hold dig til hastighedsgrænserne
 • Gør dig synlig i trafikken
 • Hav køreteknikken i orden
 • Brug sikkerhedsudstyr, der sikrer dig.

MC-beskyttelse sikrer dig bedre

Du bør altid bære en køredragt med god beskyttelse, når du er ude på din motorcykel. Beskyt altid din ryg, dine hænder, dine knæ og dine skuldre. Men du skal også huske på, at det godt kan betale sig, at du anskaffer dig nogle støvler, der er specielt lavet til kørsel på motorcykel. På den måde er både dine fødder og ankler bedst sikret.

Og husk motorcykelhjelmen

Du skal altid huske at bære en sikker hjelm. Og hvis du for nylig har fundet din gamle MC-hjelm frem igen, kan du benytte lejligheden til at give den et sikkerhedstjek. Se efter, om den har revner eller på anden vis virker til at have set bedre dage. Hvis du er usikker, er det en god anledning til, at du får dig en ny og bedre model.

 

 

Bliv ringet op
Skriv til os