Fredag den 26/05 lukker vi kl. 12.30. Kontoret i Herning er lukket hele dagen.
en reol med en lampe og små heste på

Hvad koster en indboforsikring?

Hvordan beregner forsikringsselskaberne egentlig, hvor meget en indboforsikring koster? Herunder gennemgår vi, hvad der påvirker prisen, og om man selv kan beregne, hvor meget indboforsikring koster.

Hvilke faktorer påvirker hvad en indboforsikring koster?

Der er mange faktorer, der spiller ind på, hvor meget en indboforsikring koster. Det kommer nemlig an på dine behov. Herunder kan du se nogle af de ting, der spiller ind på prisen af en indboforsikring.

 • Hvor mange der bor i husstanden
 • Hvor du bor
 • Din selvrisiko
 • Hvilke dækninger du ønsker.

Det er altså nogle af de forhold, der afgør, hvor meget du skal betale for din indboforsikring. Bor du i en storby, vil prisen på din indboforsikring være højere, end hvis du bor i en mindre by. Det skyldes, at der er højere risiko for, der sker noget i en større by.

Derudover er det sådan, at jo lavere selvrisiko du ønsker og jo flere tillægsdækninger, jo højere vil prisen på din indboforsikring også være. Nogle af de tillægsdækninger vi tilbyder er:

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Udvidet vandskade
 • Lejerskadedækning
 • Se de resterende tillægsdækninger længere nede.

Hvad er en indboforsikring?

Er du i tvivl om, hvad en indboforsikring egentlig er? Det har vi også svaret på. Vi ved nemlig, det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad de forskellige forsikringer dækker, og hvorfor man bør have forsikringer.

Klik på linket herunder for at læse om, hvad en indboforsikring er, og hvorfor du bør have en.

en figur og en vase står på et glasbord

Kan jeg beregne hvor meget en indboforsikring koster?

Synes du også, det kunne være sjovt at lege lidt med, hvordan man kan sammensætte en indboforsikring, og hvad de forskellige løsninger koster? Det forstår vi godt. Men det er desværre ikke muligt. Som sagt er der mange faktorer, der spiller ind og derfor har vi svært ved at lave standardpriser, der kan passe til alle.

Men vi kan også godt lide den personlige kontakt, vi har, når du ringer ind til os. Så kan vi nemlig hjælpe dig endnu bedre.

Selvom du ikke kan beregne, hvad en indboforsikring koster, kan du beregne, om du har den rette forsikringssum på dit indbo. Det gør du med vores indbosumsberegner, hvor du tilføjer den værdi dine forskellige ejendele har. Så laver indbosumsberegneren et estimat for, hvad din forsikringssum bør være.

Hvad koster indboforsikring?

Hvad en indboforsikring koster, afhænger af dine behov. Det er nemlig det, der er afgørende for, hvordan vi sammensætter din indboforsikring. Det er dog generelt sådan, at indboforsikringer ligger i et prisleje mellem 700 og 6.000. Det er dog kun i meget specielle tilfælde, at indboforsikringen koster helt op til 6.000. Det kan eksempelvis være hvis du har mange tillægsdækninger, har en høj forsikringssum, eller hvis du bor i et hus med stråtag.

Det kan være hvis man har noget særligt indbo, som skal forsikres ekstra godt. Hvis man eksempelvis har udelukkende designermøbler i sit hjem, bliver prisen på forsikringen højere, da der er større risiko for at få stjålet sine møbler.

Den mest almindelige er, at en indboforsikring koster cirka 1.500 – 2.200 afhængig af, om du ønsker en rejseforsikring eller ej. Herunder kan du se et vejledende eksempel på en indboforsikring:

Vi har valgt standarddækningerne såsom ansvarsforsikring og anden pludselig skade samt tillægsdækningerne teknikforsikring og årsrejseforsikring (som altid dækker hele verden). Prisen på denne indboforsikring vil være cirka 2.500 – men husk det blot er en vejledende pris, da det vil variere alt efter din specifikke situation.

Har du styr på din indboforsikring?

Det er en god idé at gennemgå sine forsikringer med jævne mellemrum. Når vores liv ændrer sig, vil det ofte også føre til ændringer i vores behov – og så er det en god idé lige at sikre sig, at ens forsikringer stadig passer til ens behov.

Vi vil gerne gennemgå dine forsikringer med dig, eller lave et tilbud på forsikringer tilpasset dine behov. Bestil et opkald via knappen herunder, så ringer en af vores erhvervsrådgivere til dig. Du er også altid velkommen til at ringe på 96 19 45 00.

vindue med udsigt

Indboforsikring hos Thisted Forsikring

Populært sagt: Så dækker en indboforsikring alle de ting, der falder ud af din bolig, hvis du vender den på hovedet. Det kan være ting som tøj, møbler og elektronik. Det gælder dog ikke de ting, du eventuelt har til erhvervsmæssig brug, da det kræver en erhvervsforskning.

Vi har en række standarddækninger her hos Thisted Forsikring, som du kan supplere med vores tillægsdækninger. Standarddækningerne dækker blandt andet brand, kortslutning, storm, skybrudsskader og indbrud. Læs mere om standarddækningerne her.

Tillægsdækninger

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Lejerskadedækning
 • Tyveri+
 • Golfdækning
 • Udstyrspakke
 • Udvidet vand
 • Teknikforsikring
 • Udvidet cykelforsikring.

Inden du smutter, er du så sikker på, at du ikke vil have et skarpt tilbud på forsikringer? Vi ringer lige når det passer dig, når du bestiller et opkald.

Bliv ringet op