fbpx
Forsikring til din bil

Sådan undgår du tyveri og indbrud fra bilen

Vi har samlet gode råd til hvordan du kan undgå tyveri og indbrud fra din bil.

Tyveri og indbrud fra bilen

Hvert år sker der tusindvis af indbrud og tyverier fra biler. Det kan ske mens du er på ferie, eller bare på parkeringspladsen udenfor supermarkedet, mens du køber ind til aftensmaden. Vi vil gerne hjælpe dig, hvordan du kan undgå tyveri og indbrud. Her er nogle enkle råd.

Fem simple råd til hvordan du undgår tyveri og indbrud fra bilen

Med disse råd i tankerne kan du undgå at blive udsat for både indbrud og tyveri fra bilen. Du tænker sikkert ofte: “Jeg er jo kun væk et øjeblik, så der sker ikke noget.” Men vi råder dig til at stoppe op og tænke dig om en ekstra gang. Tyveri og indbrud sker når du mindst venter det! Det kan sagtens være den ene gang du var uforsigtig i en kort stund.

  • Luk alle vinduer og døre. Sørg altid for bilen er låst.
  • Væk ikke opmærksomhed. Fjern værdigenstande som mobiltelefoner og tablets.
  • Tag altid nøglen med dig. Lad aldrig nøglen sidde i tændingen.
  • Når du parkerer bilen, så tænk over at holde steder hvor der er andre biler og god belysning.
  • Gem aldrig gaver på bagsædet. Dette gælder især i og omkring juletid.

 

Indbrud i bilen

Kaskoforsikringen dækker skader på bilen

Får du indbrud i bilen, og der sker skade på din bil, er det bilens kaskoforsikring der dækker skaderne. Det kan for eksempel være ødelagte låse eller knuste ruder.

Bilforsikring

Indboforsikringen hjælper dig, hvis du får stjålet ting fra bilen

Får du stjålet ting fra din bil, er det indboforsikringen kan hjælpe dig. Tyveri af ting i bilen kan for eksempel være: julegaver, tegnebøger, telefoner og tablets. Det kan også være at tyven løber med håndboldtasken eller skoletasken med den bærbare computer. Så er det fra din indboforsikring at du kan få hjælp til at få dine ting erstattet.

En vigtig detalje som er ret væsentlig er, at forsikringen ikke dækker tyverier fra bilen fra hvis bilen stod ulåst. Det er nemlig et krav for dækning, at bilen var låst. Der er visse ting som aldrig er dækket ved tyveri fra bil, såsom kontanter og smykker.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 96 19 45 00, hvis du vil høre mere. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Mor og datter påv vej ind i bil

Få et samlet tilbud på dine forsikringer

Kundeservicemedarbejder taler i telefon med kunde
Kundeservice
Vi sidder klar til at hjælpe