fbpx

Vi fra Danmarks Rygrad siger tak!

Ansøg vores pulje på 250.000 kroner til glæde for frivillige ildsjæle

Hvem synes du fortjener tak?

De frivillige skaber rammerne om det gode liv i vores lokalområde. Ikke for sig selv, men for fællesskabet. Vi synes det er på tide at hylde de frivillige for alt det de gør. For hvornår har vi egentlig sidst sagt tak?

Derfor har vi øremærket 250.000 kroner til de frivillige i Danmarks Rygrad. Og du skal hjælpe os med at få pengene til at gøre mest mulig gavn for ildsjælene som bare knokler for alt det vi har sammen. Trænger de frivillige til ny beklædning? Eller skal jeres ildsjæle forkæles med et brag af en fest?

Kender du en forening med frivillige som fortjener tak? Send os en ansøgning her på siden.

Sådan foregår uddelingen

Hvem kan søge Danmarks Rygrad?

Alle kan sende en ansøgning. Det eneste krav er, at pengene bliver brugt på at takke og anerkende de frivillige fra foreninger placeret i Danmarks Rygrad, og at beløbsmodtagerne skal være registrerede foreninger (Centralt ForeningsRegister).

Hvor mange penge kan der søges om?

Danmarks Rygrads pulje er på 250.000 kroner. Du kan søge om enten 3.000, 5.000 eller 7.000 kroner - afhængig af, hvordan I ønsker at anerkende jeres frivillige. Pengene kan ikke bruges på på byggeprojekter, aflønning eller godtgørelse.

I hvilken periode kan der søges?

Der kan søges om økonomisk støtte i perioden fra onsdag den 3. august 2022 til mandag den 29. august 2022 kl. 14:00. Efter ansøgningsfristen er udløbet, bliver støttemodtagerne kontaktet og annonceret på Thisted Forsikrings Facebookside.

Hvor er Danmarks Rygrad?

Thisted Forsikring er et lokalt forsikringsselskab. Det betyder at vi i overvejende grad tilbyder forsikringer til kunder der bor i Nord-, Midt- og Vestjylland, fordi vi kan give den bedste service når vi er tæt på vores kunder. Og som virksomhed tager vi ansvar for vores lokalområde.

Derfor støtter vi foreninger der geografisk hører hjemme i Danmarks Rygrad, som du ser anført på kortet her.

Kort over Danmarks Rygrad
Vil du ankende de frivillige?

Send ansøgning til Danmarks Rygrad om støtte til frivillige

Vi passer godt på dine personlige oplysninger. Du kan læse mere i vores Retningslinjer for persondata.

Har du spørgsmål?

Jeg er ansvarlig for Danmarks Rygrad. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du er i tvivl om noget.

Rasmus Broholm Madsen, marketing- og kommunikationschef
Rasmus Broholm Madsen
Marketing- og kommunikationschef
Bliv ringet op
Skriv til os