Bliv finanselev ved Thisted Forsikring

Vi søger elever til start i august 2021

Drømmer du om en fremtid inden for forsikring?

Så bliv finanselev hos Thisted Forsikring. Vi søger elever med start i august 2021!

Søger du faglig og personlig udvikling og spændende opgaver, der matcher og udfordrer dine kvalifikationer, og har du mod på at tage en uddannelse, mens du har en aktiv arbejdsdag i et lokalt forsikringsselskab?

Så kan en uddannelse som finanselev ved Thisted Forsikring være noget for dig.

Som finanselev får du mulighed for at kombinere uddannelse og konkret joberfaring, og du vil opbygge solide forsikringsfaglige kompetencer i et 2-årigt elevforløb. Du får viden og erfaring inden for både kundeservice, salg og juridiske forhold.

Et typisk elevforløb indebærer, at du beskæftiger dig med betjening af både privat- og erhvervskunder, og opbygger erfaring inden for såvel kundeservice som skadebehandling. Opgaverne i kundeservice kan eksempelvis bestå i at besvare kundernes henvendelser, når de ringer med spørgsmål til deres forsikringsvilkår, og at sikre, at kunden er korrekt dækket. Når du er i skadeafdelingen, består dine opgaver i at behandle kundernes skader, når de er opstået. Her arbejder du ud fra kundens forsikringspolice og forsikringsbetingelser for at sikre, at kunden får den erstatning, som hun eller han er berettiget til.

Som finanselev skal du deltage i skoleophold af 2-5 dages varighed, hvor du sammen med finanselever fra andre forsikringsselskaber lærer det teoretiske om forsikring. Skoleopholdene finder sted i Jylland, men du skal regne med at være væk hjemmefra flere dage ad gangen nogle gange i løbet af din elevtid.

For at blive elev hos os skal du have enten en stx-, htx- eller hhx-uddannelse.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende elevstilling, som du får mulighed for at påvirke. Du bliver en del af et velfungerende team i de afdelinger du kommer rundt. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår og naturligvis overenskomstmæssig løn under hele elevforløbet.

Kan du se dig selv som vores nye elev, så send straks en kort motiveret ansøgning hvori du fortæller hvorfor du gerne vil være elev hos os. Husk at medsende eventuelle eksamensbeviser og udtalelser fra fritidsjobs.

Ansøgningen mailes til  kdc@thistedforsikring.dk og mærkes med ”Finanselev 2021”.

Ansøgningsfristen er senest den 1. april 2021.

Har du spørgsmål? Dem vil vi gerne svare på. Tag fat i tidligere elev Shila Casey eller elevansvarlig Tina Kruse Andersen.  Bare ring til vores hovednummer 96 19 45 00 og sig hvem af de to du ønsker at tale med.

Tina Kruse Andersen
Tina Kruse Andersen
Direktionsstabsekretariat- og compliancechef