fbpx

Betaling og regninger

Information om betaling

Vi har samlet en række generelle oplysninger om dine regninger. Du kan læse mere her om de praktiske forhold der vedrører betaling af dine forsikringer.

Præmie

Præmien er den pris du betaler for din forsikring. Præmien er årlig, men det er muligt at betale i rater. Læs mere under Betaling.

Betaling

Ved enhver opkrævning, herunder Betalingsservice, girokort, indbetalingskort og FI-kort, lægger vi et administrationsgebyr på 15 kroner til.

Hvis du ønsker at betale oftere end én gang årligt, bliver din forsikring en lille smule dyrere, fordi det kræver mere arbejde at håndtere betalingen. Den årlige forsikringspræmie stiger derfor med disse procentsatser hvis du vælger at betale i rater:

  • Halvårlig betaling:  2%
  • Kvartårlig betaling: 3%
  • Månedlig betaling:  4%

Hovedforfald

Hovedforfald er den måned, som forsikringen kan siges op til, og den måned præmien skal betales. Hovedforfald er angivet på forsikringens police. Du finder din police på vores hjemmeside under Min Side.

Det er muligt at opsige dine forsikringer før hovedforfald mod et gebyr.

Regninger

Vi sender indbetalingskort for din forsikring til dig på e-Boks hvis du har tilmeldt dig. Vi anbefaler også at du tilmelder regninger fra Thisted Forsikring til Betalingsservice. Så bliver dine forsikringer betalt til tiden.

På Min side kan du se om du er tilmeldt e-Boks og Betalingsservice.

Hvis du ikke har tilmeldt dig e-Boks, sender vi dig regningen med almindelig post.

e-Boks

Du kan tilmelde din post fra Thisted Forsikring til din e-Boks. Så undgår du at din post er lang tid undervejs. Du vil kunne se posten i din e-Boks inden for 24 timer. Du kan selv tilmelde og framelde dig e-Boks post fra os inde på Min Side.

Du er også velkommen til at kontakte vores Kundeservice, så kan vi tilmelde dig. Hvis du vælger at tilmelde dig e-Boks, vil du modtage policer, breve og opkrævninger herigennem.

Bemærk at kommunikationen i skadesager fortrinsvis sker via e-mail eller almindelig post.

Ønsker du på et tidspunkt at afmelde din tilmelding til e-Boks, kan du selv gøre det, hvis du selv har tilmeldt dig. Har vi tilmeldt dig, så skal vi også afmelde. Kontakt vores Kundeservice på telefon 96 19 45 00 eller send en e-mail til kundeservice@thistedforsikring.dk.

Tilmeld dine betalinger med Betalingsservice

Hvis det skal være nemt at betale dine forsikringer, kan du tilmelde betalinger til Betalingsservice. Tilmeldingen kan vi hjælpe dig med. Vi skal bruge dit registreringsnummer og bankkonto-nummer. Du vil kunne se betalingerne på din betalingsoversigt.

Har du flere forsikringer, vil betalingen for dem alle blive opkrævet på den samme konto. Ønsker du at forsikringerne bliver betalt på forskellige bankkonti, kan det også lade sig gøre. Kontakt vores Kundeservice på telefon 96 19 45 00 eller send en e-mail til kundeservice@thistedforsikring.dk

Får du senere brug for at ændre, afvise eller afmelde din aftale hos Betalingsservice, skal du gøre det i din netbank eller kontakte dit pengeinstitut.

NemKonto

Når vi skal udbetale erstatning i forbindelse med en skade eller for meget indbetalt på en forsikring, udbetaler vi til din NemKonto. Du behøver derfor ikke længere kontakte os, hvis du får nyt kontonummer eller skifter pengeinstitut.

Din NemKonto er den bankkonto som de offentlige myndigheder benytter når de udbetaler penge til dig. Hvis du er i tvivl om hvilken konto der er din NemKonto, kan du se det på www.nemkonto.dk eller kontakte dit pengeinstitut.

Ønsker du ikke at vi udbetaler til din NemKonto, skal du give os besked om hvilken konto vi i stedet skal udbetale til.

Dagsgebyr for uforsikrede køretøjer

Sker det at forsikringen på din bil ikke bliver betalt, og vi derfor er nødt til at slette den, så er vi forpligtet til at oplyse DFIM om forsikringsophøret. DFIM kan pålægge dig et gebyr for manglende ansvarsforsikring på 250 kr. pr. dag, din bil er uforsikret. De har udpantningsret for gebyret.

Du kan ikke tegne forsikring på et nyt motordrevet køretøj, før du har betalt gebyret til DFIM. Du kan se mere på www.dfim.dk.

Bliv ringet op
Skriv til os