fbpx
palmer under en lyserød himmel

Sådan rejser du sikkert på solferie

Sygdom og ulykke holder desværre ikke ferie. Husk at tjekke om du har en god forsikring før du rejser mod varmere himmelstrøg.

Husk at sikre hele familien

Det er desværre ikke en selvfølge at sygdom og ulykke holder ferie samtidig med dig. Uventede skader mens du er i udlandet på ferie, kan koste dig dyrt hvis du er taget afsted uden en rejseforsikring i bagagen.

Seks ting som rejseforsikringen dækker

Mange tror at det blå sygesikringskort dækker samme som en rejseforsikring. Men det er ikke tilfældet. Derfor har vi samlet seks ting, som en rejseforsikring dækker, og som ikke er dækket på det blå sygesikringskort.

 • Hjemtransport
 • Hele husstanden, året rundt, i hele verden
 • Sygeledsagelse med op til tre personer
 • Feriekompensation, erstatningsrejse eller ødelagt ferie
 • Hjemkaldelse i forbindelse med syg pårørende
 • Forsinket fremmøde
Rejseforsikringen er et tilvalg til din indboforsikring

Rejs trygt til solen

Vi samarbejder med Falck Global Assistance. Sammen sikrer vi at du altid er i trygge hænder uanset hvor rejsen går hen. Rejseforsikringen dækker hele husstanden, hele året rundt, i hele verden. Så er hele familien sikret.

Vi har gjort det nemt for dig som allerede er kunde hos os i dag. Bestil en rejseforsikring med få klik her.

en drink med planter i baggrunden

Rejseforsikringen hjalp Inger

Læs hvordan rejseforsikringen hjalp Inger, en af vores kunder, da hun faldt og slog sit knæ i Spanien. Dette er en sand historie som fandt sted i sommeren 2016.

Sol og varme blev til hospitalsbesøg

Inger* på 90 år tog afsted til Spanien for at slappe af i sydens sol. Ferien ændrede sig dog drastisk da Inger faldt og slog sit knæ voldsomt. Inger måtte akut på hospitalet for at få behandling. Allerede på hotellet blev Inger tilset af lægen. Efterfølgende kom hun på  hospitalet. Skaden i knæet var dog så alvorlig at det var nødvendigt med indlæggelse og en operation inden Inger kunne komme hjem til Danmark.

Slap for hospitalsregning på 150.000 kroner

Heldigvis havde Inger tegnet en rejseforsikring hos Thisted Forsikring. De samlede udgifter til operation, indlæggelse, transport og andre sagsomkostninger løb op i rundt regnet 150.000 kroner. Uden en rejseforsikring havde Inger selv skulle betale en stor del af disse udgifter hvis hun ikke havde været forsikret.

*Inger er ikke kundens rigtige navn.

Børneulykkeforsikring

Og hvad med børnene?

Det er ikke rart at tænke på, men uheldet kan også ramme de små. Derfor råder vi dig altid til at sørge for at dine børn har en ulykkesforsikring. Med en børneulykkesforsikring kan du sikre dine børn.

Mor med baby i bæresele og familie i baggrunden

Hvad dækker det blå sygesikringskort?

Mange forveksler det blå sygesikringskort med dækningerne på rejseforsikringen

Det blå sygesikringskort dækker

EU-sygesikringskortet viser at du har ret til de samme sundhedsydelser på de samme vilkår som borgerne har i det land, du opholder dig i. Du kan derfor komme til at betale hele eller en del af behandlingen selv hvis det samme gælder for sygeforsikrede borgere i landet. Det blå EU-sygesikringskort dækker kun, hvis lægen, tandlægen eller sygehuset er tilknyttet den offentlige sygesikring i landet. (Kilde: borger.dk)

Det blå sygesikringskort dækker ikke

 • Hjemtransport
 • Behandling eller konsultationer hos private klinikker eller hospitaler
 • Dækker ikke alle lande
 • Bagageforsinkelse
 • Erstatningsbil inden afrejsen
 • Feriekompensation
 • Hospitalsindlæggelse
 • Hjemkaldelse
 • Forsinket fremmøde
 • Tilkaldelse og sygeledsagelse
 • Krisehjælp efter hjemkomst
 • Ferieboligsikring

Det blå sygesikringskort har altså mange begrænsninger. Men det er der heldigvis råd for. Du skal bare have en rejseforsikring med i bagagen, så er du godt dækket på solferien.

Indboforsikring

Tyveri på ferien

Pas på lommetyve! Hvis du bliver udsat for tyveri mens du er på ferie, og får stjålet dine ting, er det indboforsikringen der dækker. Derfor er forsikringen vigtig - også når du er ude at rejse.

en kuffert og en rejsetaske
Afbestillingsforsikring

Hvis du ikke kommer afsted

Vores afbestillingsforsikring dækker dig ind, hvis du bliver forhindret i at rejse. Vi dækker dine forudbetalte udgifter, hvis du bliver syg eller kommer til skade.
Du kan læse mere om dækningen og vores afbestillingsforsikring via linket.

Indboforsikring, beregne pris
Surfer med surfboard står i vand ser mod bølgerne

Få et tilbud på en indboforsikring

Eldin Nikocevic, kundekonsulent
Kundeservice
Vi sidder klar til at hjælpe
Bliv ringet op
Skriv til os