fbpx
Malthe Jakobsen kører en racerbil

Malthe Jakobsen Motorsport

Sponsorat

Malthe Jakobsen

Thy’s hurtigste

Thisted Forsikring hepper med fra sidelinjen, når Malthe Jakobsen accelererer på racerbanen. Malthe Jakobsen fra Thy startede i karting som 3-årig. I dag er Malthe 19 år gammel, og har et imponerende racing CV, der blandt andet består af flere førstepladser i danske mesterskaber, og Danmarksmester i Formel 4. I 2022 vandt han European Le Mans Series-mesterskabet i LMP3-klassen, 12-timers løbet på Sebring samt en andenplads i 24 timers-løbet på Daytona. Følg med på Malthe Jakobsens hjemmeside, når de tæller ned til næste løb.

Der er altså fart over feltet. Vi har haft et samarbejde med Malthe, siden han var 13 år gammel, og har i den forbindelse fulgt hans vilde udvikling som racerkører. Malthe er en inspiration for andre unge i lokalområdet, og derfor støtter Thisted Forsikring op om ham og hans sport.

Jeg glæder mig til at møde dig

Du støtter Malthe Jakobsen ved at udfylde formularen. Så finder vi sammen den bedste forsikringsløsning til dig.

Kristian Jensen, assurandør
Kristian Jensen
Assurandør

Book et møde

Du kan støtte Malthe ved at booke et forsikringsmøde med en af vores assurandører.

Vi passer godt på dine personlige oplysninger. Du kan læse mere i vores Retningslinjer for persondata.

Er I interesserede i et samarbejde?

Hos Thisted Forsikring vil vi gerne være med til støtte op om de idrætsklubber og foreninger der gør Danmarks Rygrad til et aktivt område. Hvor både børn, unge og ældre får muligheder for at holde sig aktive og leve et sundt og socialt liv.

malthe jakobsen kører en racerbil