fbpx

Mors-Thy Håndbold

Hovedsponsor

Hovedsponsor

Mors-Thy Håndbold

Vi bærer fællesskabet frem

Som hovedsponsor for Mors-Thy Håndbold, er Thisted Forsikring med til at bakke op og sikre elitesporten i lokalsamfundet på Mors og i Thy.

Vi mener elitesporten er et vigtigt element for egnens fortsatte udvikling og evne til at tiltrække nye beboer. Om man er til håndbold eller ej, så er Mors-Thy Håndbold et fantastisk fyrtårn for området som er med til at sætte Mors og Thy på landkortet.

Tænker og agerer lokalt

Hos Thisted Forsikring tænker, handler og agerer vi lokalt så vidt det er muligt. Vi ser eliteidrætten som et af fundamenterne for vores lokalsamfund. Det støtter vi op omkring – heriblandt med vores hovedsponsorat af Mors-Thy Håndbold.

Læs mere om Mors-Thy håndbold her.

Klubben

Mors-Thy Håndbold er grundlagt i 2007 som et elite-samarbejde mellem HF Mors hvor Thisted Forsikring også er hovedsponsor og Thisted IK.

Hjemmebanerne er i Sparekassen Thy Arena | Mors i Nykøbing Mors og i Thy Hallerne i Thisted, hvor 1.000-1.500 tilskuere overværer deres kampe. Formålet med samarbejdet er at drive tophåndbold samt at være Nordvestjyllands sportslige fyrtårn – den eneste større holdidræt på absolut højeste niveau på egnen.

En af målsætningerne er, at spillermaterialet delvist skal komme fra egne rækker – det sker via et målrettet og tæt samarbejde med de to moderklubber HF-Mors og Thisted IK  som hvert år bidrager med dygtige unge spillere til både liga- og talenttruppen i Mors-Thy Håndbold.

Mors-Thy Håndbold har en aktiv Erhvervsklub med omkring 175 medlemmer. Erhvervsklubben er en selvstændig forening, og der er et tæt samarbejde om at optimere oplevelsen for medlemmer før, under og efter kampene.

Thisted Forsikring ønsker at støtte det aktive liv både på elite og amatørplan i Danmarks Rygrad, så Mors-Thy Håndbold er et naturlig aktiv for området at støtte.

Vil du have et møde med mig?

Hvis du udfylder formularen og støtter Mors-Thy Håndbold, så ses vi!

Peter Agesen
Assurandør

Vi passer godt på dine personlige oplysninger. Læs mere i vores Retningslinjer for persondata.

Er I interesseret i et samarbejde?

Hos Thisted Forsikring vil vi gerne være med til støtte op om de idrætsklubber og foreninger der gør Danmarks Rygrad til et aktivt område. Hvor både børn, unge og ældre får muligheder for at holde sig aktive og leve et sundt og socialt liv.

Få et lokalt tilbud...

Elvina Mujkanovic
Kundeservicechef