fbpx
DMI varsler kraftig regn, skybrud og lokale oversvømmelser. Har du en akut skade, skal du kontakte vagtcentralen på 70244522. Du kan også anmelde skader online via Min side.
Thisted Forsikring støtter Mors Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold

Hovedsponsor

Hovedsponsor

Mors-Thy Håndbold

Mors Thy Håndbold

Vi bærer fællesskabet frem

Mors-Thy Håndbold er hele lokalområdets håndboldhold. Drivkraften bag er at fremme tophåndbolden og være “Nordvestjyllands sportslige fyrtårn”. Der spilles i Herreligaen – den bedste række i håndboldens danmarksturnering for mænd. Fællesskab opleves i alle afskygninger af håndbolden, og det er ikke kun på banen, der er fællesskab. Der er også socialt sammenhold og fællesskab blandt de mange frivillige, der er med til at drive klubben.

Som hovedsponsor for Mors-Thy Håndbold er vi med til at bakke op om og sikre elitesporten i lokalsamfundet på Mors og i Thy. Vi ser eliteidrætten som et af fundamenterne for vores lokalsamfund, og derfor er Mors-Thy en del af vores sponsorat.

Om Mors-Thy Håndbold

Mors-Thy Håndbold er grundlagt i 2007 med hjemmebanerne i både Sparekassen Thy Arena | Mors samt Thyhallen i Thisted, hvor 1.000-1.500 tilskuere overværer de spændende kampe. Formålet med samarbejdet er at drive tophåndbold – den eneste større holdidræt på absolut højeste niveau på egnen.

Mors-Thy Håndbold har et elite-samarbejde mellem moderklubberne HF Mors og Thisted IK samt Mors-Thy Håndbold Akademi som bidrager med dygtige, unge spillere til liga- og talenttruppen.

Mors-Thy Håndbold har en aktiv Erhvervsklub med omkring 175 medlemmer. Erhvervsklubben er en selvstændig forening, og der er et tæt samarbejde om at optimere oplevelsen for medlemmer før, under og efter kampene.

Book et møde med os og støt Mors-Thy Håndbold

Du støtter Mors-Thy Håndbold ved at udfylde formularen nedenfor. Så finder vi sammen den bedste forsikringsløsning til dig.

Peter Agesen, assurandør
Peter Agesen
Assurandør

Vi passer godt på dine personlige oplysninger. Du kan læse mere i vores Retningslinjer for persondata.

Er I interesserede i et samarbejde?

Hos Thisted Forsikring vil vi gerne være med til støtte op om de idrætsklubber og foreninger, der gør Danmarks Rygrad til et aktivt område. Hvor både børn, unge og ældre får muligheder for at holde sig aktive og leve et sundt og socialt liv.

håndboldkamp
Bliv ringet op
Skriv til os