fbpx
Indboforsikring

Indboforsikring FamiliePlus

Læs om vores indboforsikring og hvordan prisen udregnes.

Sov trygt om natten med en bedre indboforsikring

Materielle ting er ikke det vigtigste i livet. Men det er ærgerligt hvis mobiltelefonen bliver stjålet, eller du kommer til at ødelægge din vens TV. FamiliePlus er ansvars- og indboforsikring i ét. Så den dækker også hvis du er skyld i personskade på andre.

Få flere fordele med vores indboforsikring

En indboforsikring dækker groft sagt skader på alt det, som falder ud af dit hus, hvis du vender det på hovedet. Det gælder også i tilfælde af brand, vandskade, tyveri og andre hændelser, du ikke selv er herre over.

Men vores indboforsikring dækker mere end det. Den har også en indbygget ansvarsforsikring, der dækker skader, du uheldigvis forårsager på andre eller andres ting.

Vi kalder forsikringen for FamiliePlus.

Her kan du se flere af dine fordele ved forsikringen:

 • Valgfri selvrisiko.
 • Dækker dit erstatningsansvar, hvis du gør skade på andre personer eller deres ting.
 • Dækker genhusning i tilfælde af større skader, hvor du bliver nødt til at flytte fra dit hjem.
 • Dækker udeboende børn der bor alene, indtil de fylder 21.
 • Hjælper dig hurtigt videre ved et cykeltyveri, da cyklen kun skal være eftersøgt i 7 dage hos Politiet.
Dækning

Indboforsikring - dækning og tilvalg

Herunder kan du helt præcist se indboforsikringens dækninger. En indboforsikring dækker alt fra tøj til møbler, elektronik og andre private ejendele. Der er tale om en meget omfattende forsikring, som vi anbefaler, at du tegner.

Dækning
Standard
Tilvalg
Brand
Kortslutning
Eksplosion
Vandskade
Storm
Stormskade på indbo er dækket hvis det sker som en følge af en stormskade på bygningen, men indbo der står udenfor under storm, er ikke dækket.
Skybrudsskader
Vandskade som lejer
Indbrud
Indbrud er tyveri der sker fra en aflåst bygning hvor der er brugt betydelig vold for at komme ind, for eksempel et koben brugt til at åbne et vindue.
Simpelt tyveri
Simpelt tyveri er tyveri uden for eller fra uaflåst bygning, det vil sige tyveri fra taske, sportshal eller lignende.
Hærværk
Dækker hærværk på de forsikrede genstande der befinder sig i og ved helårsboligen og i fritidshus. Ved hærværk forstås en skade der er forvoldt med vilje og i ond hensigt.
Færdselsuheld
Vælter du på cykel eller kommer ud for et færdselsuheld så dækker vi skaderne på dit tøj, mobil mm. Dog dækker vi ikke skaderne på din cykel.
Køle- og dybfrostskade
Anden pludselig skade
Hvis der sker en pludselig skade på dine indbogenstande. Det kunne for eksempel være hvis du taber og skader din bærbare computer. Der er en fast selvrisiko der kan ikke fravælges eller ændres.
Rejsegods
Dækker skader på kufferter og så videre der bliver beskadiget imens det er indskrevet rejsegods.
Teknikforsikring
Dækker hele husstandens elektronik i fire år fra købsdatoen. Det er to år mere end købelovens reklamationsmuligheder. Du har også dækning for pludselige skader (f.eks. tab af en pc på gulvet) samt væskeskader. Med teknikforsikringen er du også fri for at tegne besværlige tillægsforsikringer, når du køber ny elektronik.
Udvidet vand
Dækker f.eks. skade som følge af indtrængende nedbør, herunder smeltevand, fygesne og opstigende kloakvand uanset om der er skybrud eller ej.
Udstyrspakke
Har du cykler, motordrevne haveredskaber, crossere, ATV’er og handicapkøretøjer som ønskes dækket med mere end standarddækningen, kan dækningen udvides med udstyrspakken. Cykler er som standard dækket med 2% af indbosummen, og de øvrige med højst 20.000 kr. pr. skadesbegivenhed.
Golfdækning med eller uden vogn
Golfudstyr (bags, bolde, køller og trolleys) samt rede penge der tilhører dig. Kan udvides til at omfatte golfvogne.
TyveriPlus
Udvider standarddækningen på 5% ved tyveri og 2% ved simpelt tyveri i lofts -og kælderrum i etagebyggeri, samt udhuse og garager til henholdsvis 10% og 5%.
Lejerskadedækning
For dig der bor til leje som har ansvaret for hårde hvidevarer, glas og kumme i din lejelejlighed. Disse genstande er normalvis ikke dækket på indboforsikringen.
Ansvarsforsikring
En ansvarsforsikring dækker dine udgifter hvis du ved et uheld gør skade på andre eller deres ting, og du bliver gjort erstatningsansvarlig.
Retshjælp
Retshjælpsforsikringen dækker omkostninger i forbindelse med private retssager. Det kan være nabokonflikter, eller hvis du er blevet uenig med en håndværker i forbindelse med arbejde udført på dit hus.
Rejse- og afbestillingsforsikring
Rejseforsikringen dækker på rejser i udlandet og omfatter sygdom, ulykke, hjemtransport, bagage og meget mere. Afbestillingsforsikringen dækker det økonomiske tab hvis man bliver forhindret i at komme afsted på ferien på grund af blandt andet sygdom.
Udvidet cykelforsikring
Dækker f.eks. skader som følge af styrt, hærværk, tyveri, brand og skader sket under transport. Dette er en udvidelse af den almindelige standarddækning af cykler på indboforsikringen.
Information og fakta

Information og fakta

Download vores faktaark og få overblik over de vigtigste detaljer.

Her hos Thisted Forsikring ved vi at forsikringer kan være en kompleks størrelse. Derfor har vi valgt at samle al relevant information i det vi kalder faktaark. I disse kan du hurtigt få relevant information relateret til netop din forretning.

Skulle du have spørgsmål, så står vi naturligvis altid klar til at tale med dig på telefon 96 19 45 00.

Faktaark FamiliePlus-forsikring

Download faktaark

Faktaark Udvidet cykelforsikring

Download faktaark

Betingelser

Bliv klogere på detaljerne

Forsikringens betingelser er de regler der gælder for din forsikring og dens dækninger. Du bør læse dem inden du vælger forsikring og eventuelle tilvalgsdækninger.

Betingelserne udgøres af vores fællesbetingelser og betingelser for indboforsikring. Her kan du se de nyeste udgaver.
Hvis du er kunde hos os allerede, kan du se dine forsikringer og de betingelser der gælder for dig, på Min side.
Alle forsikringsselskaber laver produktinformationsark efter europæiske standarder. Det gør det let for dig at sammenligne på tværs.

Hejdoktor

Med en indboforsikring hos os, får du adgang til familielægen hos Hejdoktor. Her kan du få lægefaglig rådgivning - både derhjemme, i sommerhuset eller på ferien.

Læs om hvordan du opretter dig og hvilke fordele der er ved at klikke herunder.

Par taler med læge via computer
Ny forsikring til din cykel

Udvidet cykelforsikring

Din cykel er dækket af din indboforsikring, men hvis du har investeret i en sports- eller specialcykel kan det være en idé med en udvidet cykelforsikring.

Med en udvidet cykelforsikring er dyrere cykler bedre dækket. Der er nemlig forhøjet forsikringssum da skader kan være en bekostelig affære. Vi kan blandt andet hjælpe dig med erstatning og reparation.

Bestil et opkald og hør mere om vores forsikring til cykler.

Mand cykler mountainbike i skoven

Din guide til indboforsikring

Læs med her uanset om du er interesseret i at vide mere om prisen på din indboforsikring, dens dækning, eller du har helt andre spørgsmål. Vi har nemlig lavet din helt personlige guide til indboforsikringer, hvor vi fortæller dig, hvad der er op og ned.

At beregne pris på indboforsikring

Her kan du læse meget mere om:

 • Prisen på indboforsikringer
 • Hvordan du kan skrue på prisen
 • Indbosum og pris
 • Din bopæls betydning for prisen på indboforsikring

Allerførst får du lige lidt at vide om, hvordan prisen på en indboforsikring er sammensat, og hvordan du kan skrue på dine udgifter i forbindelse med netop den forsikring.

Værd at vide

Prisen på indboforsikringen

Prisen på din indboforsikring afhænger af mange forhold. Blandt andet værdien af dit indbo, din bopæl og den valgte størrelse på selvrisikoen. Klik på linket herunder for at prøve vores indbosumsberegner.

en trækasse står på et gulv ved en pink plante

Hvad koster en indboforsikring?

Når du spørger “Hvad koster en indboforsikring?”, er der en mængde hensyn, som skal tages for at dit forsikringsselskab kan beregne prisen. Derfor er det heller ikke muligt blot at give dig en pris, uden at vi ved noget om dig.

Men vi kan fortælle dig meget mere om, hvad prisen afhænger af, og hvilke faktorer dit forsikringsselskab typisk vil bruge som grundlag for en beregning af prisen på din indboforsikring.

Disse faktorer er blandt andet:

 • Din selvrisiko
 • Din indbosum (værdien af dit indbo)
 • Din bopæl
 • Din mulighed for senior- eller andre samlerabatter
 • Dine eventuelle tillægsforsikringer til indboforsikringen

Herunder kan du læse meget mere om hver enkelt af disse forhold.

 

Hvilken indflydelse har din selvrisiko på prisen?

Forsikringer og selvrisiko hænger sammen. Selvrisikoen er det beløb, som du selv skal betale, hvis du er ude for en skade.

Har du en selvrisiko på 1.500 kroner, og skal du have erstattet en cykel, der vurderes til 8.000 kroner, skal du altså selv betale 1.500 kroner, mens dit forsikringsselskab betaler de resterende 6.500 kroner.

Jo højere selvrisiko du vælger at have, jo lavere vil prisen på din indboforsikring blive.

Du skal blot være opmærksom på, at du i tilfælde af en skade selv skal dække en større udgift. Det modsatte gør sig naturligvis gældende, hvis du vælger en lavere selvrisiko.

Hvad betyder værdien af dit indbo i forhold til prisen?

Værdien af dit indbo spiller naturligvis også en rolle for prisen på din indboforsikring. Vi kalder det indbosum. Indbosummen består af en værdi, som er arealbaseret, og går ud fra, at et hus på den og den størrelse vil have indbo til den og den værdi.

Det er ikke altid, at det passer helt nøjagtigt. Måske har du særlige private værdigenstande, eksempelvis en møntsamling, smykker eller sølvtøj, ligesom mobiltelefoner, våbencomputer og så videre øger værdien af dit indbo.

Måske har du endda et redskabsrum eller en garage, hvor der er hobbyværktøj eller havemøbler. Disse genstande skal du også regne med i din indbosum.

Lav en beregning af din indbosum her.

Hvilken rolle spiller din bopæl på indboforsikringen?

Når vi skal beregne prisen på din indboforsikring, benytter vi os blandt andet af statistikker, der fortæller noget om lokale forhold.

Du er sikkert allerede klar over, at der visse steder i landet er en øget statistisk risiko for indbrud. Sådan en øget risiko vil påvirke prisen på indboforsikringen. Og derfor vil prisen på din indboforsikring afhænge af din adresse.

Er du stadig i tvivl?

Få svar på dine spørgsmål om indboforsikring

Der er mange spørgsmål at besvare inden du beslutter dig for hvilken indboforsikring som passer bedst til dig og dine behov. Herunder har vi samlet en række typiske spørgsmål og svar.

Er der fordel ved at installere tyverialarm?

Ja. Du bliver ikke opkrævet en selvrisiko ved indbrud hvis du har en alarm som går til alarmcentralen.

Hvordan er det med elektronikforsikring?

Din indboforsikring dækker kortslutning, tyveri med videre, så derfor behøver du ikke at tilkøbe en forsikring i butikken.

Hvordan er jeg dækket på ferie?

Når du er ude at rejse i en kortere periode, er dit indbo, altså dine ting, dækket lige som det ville være i Danmark. Bliver din bagage forsinket, eller bliver du syg på rejsen, skal du have tegnet en rejseforsikring.

Hvor længe er mine børn dækket under min indboforsikring?

Dine børn er dækket af din indboforsikring så længe de bor hjemme hos dig. Flytter de hjemmefra og bor alene, er de omfattet af din indboforsikring indtil de fylder 21.

Dækker min forsikring hvis jeg bliver udsat for Identitetstyveri?

Forsikringen hjælper med rådgivning og vejledning, hjælp til at afvise krav fra kreditorer, hjælp til at kontakte kreditbureauer, samt nødvendig juridisk bistand. Selve det økonomiske tab skal anmeldes til din bank.

Hvordan er glas, kumme og hårde hvidevarer dækket når jeg bor til leje?

Når man bor til leje, er glas, kumme og hårde hvidevarer ikke automatisk dækket af din indboforsikring. Derfor skal du tegne lejerskadedækning for at få dækket disse ting.

Hvordan er min cykel dækket på indboforsikring?

Cykler er omfattet af indboforsikringen. Erstatningen for cykler opgøres ud fra prisen på en ny, tilsvarende cykel og de afskrivningstabeller der gælder ifølge betingelserne.

Du kan udvide dækningen af din cykel med vores Udvidet cykelforsikring. Den er til dig, der gerne vil passe ekstra godt på din cykel.

Hvorfor skal jeg have Udvidet cykelforsikring?

Det kan være en god idé at vælge Udvidet cykelforsikring, hvis du vil passe ekstra godt på din cykel. Specielt hvis du har en sports- eller specialcykel som måske har været en større investering og er noget særligt for dig.

Med en Udvidet cykelforsikring er dyrere cykler bedre dækket, hvis du får en skade, da forsikringssummen er hævet. Det kan nemlig være en bekostelig affære, hvis der sker en skade. Men her kan vi hjælpe med blandt andet reparation og erstatning.

Skal jeg have ny indboforsikring når jeg flytter?

Når du flytter, følger din indboforsikring med. Husk dog at melde flytning til os, så vi kan få forsikringen rettet til.

Er mine våben dækket af indboforsikringen?

Våben og ammunition er dækket af forsikringen, så længe de opbevares i våbenskab som i henhold til gældende lov. Våbenskabet må ikke være placeret i udhus og garage.

Er mit el-løbehjul dækket?

Ja. Hvis du laver skade på andre eller deres ting, mens du kører på løbehjulet, er du dækket af ansvarsforsikringen.

Derudover er el-løbehjulet dækket op til kr. 25.000 ved brand eller tyveri. El-løbehjulet skal være forsvarligt låst inde for at dækningen er gældende.

Dækker indboforsikringen min robotplæneklipper?

Ja. Din robotplæneklipper er dækket ved brand, tyveri og kortslutning, for eksempel som følge af et lynnedslag.

Hvis du ønsker at have robotplæneklipperen dækket de første fire år efter købsdatoen, kan du tilvælge tillægsdækningen teknikforsikring til din indboforsikring.

Få svar på flere spørgsmål om indboforsikring

Hvis du vil vide mere, kan du herunder finde uddybende svar på nogle af de spørgsmål, vi oftest stilles. Det handler blandt andet om cykeltyveri, hvem der er dækket af indboforsikringen og andre vigtige oplysninger, som det er godt, at du kender til.

 

Er en indboforsikring lovpligtig?

Når du har en bil, er du forpligtet til at tegne en ansvarsforsikring. Og du er forpligtet til at tegne en hundeansvarsforsikring, hvis du ejer en hund.

Men du er ikke tvunget til at tegne en indboforsikring. Og det gælder uanset om du er lejer eller ejer af den bolig, som du bor i.

Cirka 7 % af alle danske husstande har ikke en indboforsikring, og det gælder især de yngre årgange. Grundene hertil kan være mange. Hos Thisted Forsikring vil vi gerne gøre vores til, at også yngre mennesker bliver forsikret godt. Derfor har vi også specielle pakker netop beregnet dertil.

 

Hvad dækker den medfølgende ansvarsforsikring?

Hos Thisted Forsikring får du også en ansvarsforsikring med i købet, når du tegner en indboforsikring.

Det er nemlig ikke kun biler og bilister, der har brug for netop den forsikring. En ansvarsforsikring dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre. Både mennesker, dyr og ting.

En ansvarsforsikring kan altså redde dig fra at skulle betale store erstatningssummer, hvis og såfremt uheldet er ude.

En ansvarsforsikring er faktisk familiens sikkerhedsnet, og du bør være opmærksom på, om den er en del af dine forsikringer.

Ellers får du den med her hos os, når du bestiller din helt egen indboforsikring.

Husk i øvrigt på, at vores kombinerede indbo- og ansvarsforsikring dækker alle, der bor i boligen samt udeboende børn op til 21 år, hvis de bor alene.

 

Er dine børn dækket af indboforsikringen?

Som du kan læse ovenfor, dækker vores indboforsikring også dine udeboende børn, indtil de fylder 21 år.

På den måde er der faktisk én mindre forsikring at tænke på, når børnene skal flytte hjemmefra og pludselig få en hverdag til at fungere både praktisk og økonomisk. Men indtil de er 21 år, er de simpelthen en del af din indbo- og ansvarsforsikring.

Når de bliver ældre, skal de så selv tegne en forsikring – men også dette kan vi hjælpe med. Som før skrevet har vi ungdomspakker, der indeholder de allermest nødvendige forsikringer.

Med de forsikringer får du alt i én pakke, og tilbuddet gælder helt indtil, at du bliver 26 år gammel.

Det er både nemt og billigt. Og en god indgang til det at have og tegne forsikringer.

Du kan læse mere om vores indboforsikring til unge her.

 

Er der dækning på cykeltyveri i indboforsikringen?

Nu når du normalt har din cykel stående udenfor, er den så dækket af din indboforsikring, hvis den for eksempel bliver stjålet?

Og ja, helt i tråd med spørgsmålets retoriske karakter er din cykel dækket af indboforsikringen ved tyveri.

Og så kan vi også fortælle dig, at vi hos Thisted Forsikring hjælper dig hurtigt videre, hvis din cykel bliver stjålet.

Den skal nemlig kun være eftersøgt syv dage hos politiet, hvorefter vi behandler sagen.

Men hvor mange cykler bliver egentlig stjålet i Danmark?

I 2020 blev der stjålet cirka 40.000 cykler. Det svarer faktisk til 109 cykler om dagen.

Det siger sig selv, at det absolut godt kan betale sig at få en indboforsikring. Både i forhold til alle de værdier du har i hjemmet – men også i forhold til at kunne få erstattet din cykel, hvis uheldet er ude.

Tillægsdækninger

Du kan udvide din indboforsikring med en række tillægsdækninger. Blandt andet rejseforsikring og afbestillingsforsikring. Læs mere om dine muligheder herunder.

Du kan have behov for at udvide din indboforsikring, og også her kan vi hjælpe dig med at få præcis de tillægsdækninger, der passer bedst til dig og dit liv.

Hos Thisted Forsikring kan du udvide din indboforsikring med følgende forsikringer:

Rejseforsikring

 • Hele husstanden er dækket for en fast pris
 • Hele verden op til 60 rejsedage pr. rejse
 • Kan udvides op til 120 dage pr. rejse.

Afbestillingsforsikring

 • Rejser op til 50.000 kroner
 • Kan udvides op til 110.000 kroner.

Udstyrsforsikring

 • Cykler og udstyr af værdi over standarddækningen
 • Handicapkøretøjer
 • Motordrevne haveredskaber indtil 25 HK med en værdi over 20.000 kroner.

Teknikforsikring

 • Hele husstandens elektronik op til fire år fra købsdato
 • Funktionsfejl, ligesom butikkernes dyre tillægsforsikringer, der kun dækker et enkelt produkt
 • Gratis hvis du er +Kunde
 • Mulighed for tilkøb af lavere selvrisiko.

Udvidet vandskade (dækker skade på indbo som følge af blandt andet):

 • Nedbør der trænger ind i bygningen
 • Opstigning af kloakvand
 • Udsivning fra faste installationer og beholdere.

Lejeskadedækning

 • Dækker dig som lejer, hvis udlejer ikke har el-skadedækning for hårde hvidevarer og glas og kumme.

Tyveri Plus

 • Udvider dækning fra 5 % til 10 % af sum for genstande i loftsrum, kælderrum og udhuse/garager
 • Simpel tyveridækning udvides fra 2 % til 5 % ved simpelt tyveri af almindeligt privat indbo.

Golfdækning

 • Golfudstyr, hvor indboforsikringen ikke dækker.

Udvidet cykelforsikring

 • Dækker cykler med højere værdi.
 • Cykler inkl. fast og afmonteret tilbehør er dækket.
 • Dækker transportskader fra færdselsuheld eller påkørsel, og pludselige skader opstået ved styrt, uheld og hærværk.

Vil du have personlig hjælp til valg af alt fra hus-, til indbo-, og bilforsikring?

Når du kombinerer din indboforsikring med en eller flere af disse, er vi helt sikre på, at du får den dækning, som du har brug for.

Det kan naturligvis også være, at du slet ikke har behov for yderligere dækning. Eller at dit behov for forsikringer varierer i takt med, at du bliver ældre, eller når du bevæger dig fra uddannelse til arbejde.

Eller der i øvrigt sker ændringer i dit privatliv.

Vi ønsker blot, at du er dækket på bedste mulige vis.

Du må nemlig gerne tage Thisted Forsikring personligt.

Bliv +Kunde hos Thisted Forsikring

Få gode rabatter og fordele

Thisted Forsikring har stor fokus på at skabe tilfredse kunder. Det har givet os mange loyale og trofaste kunder, og det sætter vi stor pris på. Derfor belønner vi dig når du samler dine private forsikringer og bliver +Kunde hos os.

Familie spiser aftensmad
Bliv ringet op
Skriv til os